Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Nem adtam be semmit magamnak. Nem vagyok rákos, de van egy rokonom aki az. Elkezdtem kutakodni. Látszik az egészen, hogy ez valami más. Azt mondták neki az orvosok max 3 hónapja van. Mire ez klinikai gyakorlatba kerül ő már halott lesz.
Nincs még klinikai gyakorlatban. Egereken nagyon jó. Emberen vizsgálják.
Ha a földön az egerek uralkodnának az embereken, akkor embereken tesztelnének és érdeklődnének a klinikai gyakorlatról. Egér és az ember elég sok mindenben hasonló. Mármint nem külsőleg :-) biológiailag.
Ezzel úgy néz ki tényleg meg lehet gyógyulni. Két anyag kell hozzá. ox40 antitest, meg baktérium fehérje töredék. Mind a kettőt árulják a neten. Ezt kell beadni közvetlenül egy tumorba. Utána az immunrendszer kipucolja az egészet.
Boldog vagyok hogy visszajottel viszont adtal egy napokig tarto szivszorongast akkor amikor elmentel es utanad nezve elolvastam amit oda irtal az elettortenetedet.
Sok szerencset kivanok, nagyon megerdemelned.
Tovabbra is maradj makacs. A makacs embereket meg a betegseg sem szereti, nem adjak meg magukat csak ugy, maradj ilyennek.
Welkambekk, örülök, hogy visszataláltál - de meg kell mondanom, újabb "indok" (a mellékvese-ügy) nélkül még jobban örültem volna (nem kell ide minden alkalommal új belépőjegy!). Remélem, az a 20% még sokat megy majd felfelé - mondjuk egy ugyanolyan négyszeres ugrás jó lenne, mint az 5%-ról a 20-ra... Az már nyolcvan... (Azért basszameg.)
Nagyon örülünk, hogy visszatértél ide a "családba" :) Látod, nem engedjük ám el olyan könnyen a kezed :)
Látens, a b......n.....@gmail.com os címed él még? egyszer régen ide írtad.
Szeretnék tőled néhány dolgot kérdezni privátban, a tüdőműtéttel kapcsolatban. Anyukám is hasonló cipőben jár sajnos (sikeres vastagbél, majd máj rezekció, de visszatért a dög) és elég sok átfedés van mindkettőtöknél a betegség folyamatának alakulásában ...
Japi, Látens üdvözöl téged is és mindenkit, igazad volt, ide már nem jön vissza, azt írta, akit érdekel a sorsa, megtalálja egy másik fórumon (ahol én is ráírtam) leszázalékoltak fóruma.
Meg írta, hogy sem nem ír, sem nem olvas, itt. :-( E-mailon nem lehet elérni, mert -mint nagyon sokan - rejtőzködnek. Föl nem fogom, hogy ennek mi az értelme, nem tudom. Tiszteletben tartom döntését, bár hiânyzik.
Látens úgy tűnik komolyan gondolta, hogy elhagyja a fórumot, de én úgy látom (ha rámész a felhasználónevére), más fórumokon aktív.
Lehet emailt kellene neki írni, hogy kukkantson be ide is, mennyien ragaszkodunk hozzá és várjuk a híreit. Szerintem már azokat a hozzászólásokat sem olvasta.
Szerencsére e "belső rendelet" nem általános. Én a SOTE-rs járok kontrollra. Még az első évben megkérdeztem, hogy meddig követnek. Az volt a válasz, "amíg él". Dokim hozzá tette, "szakmailag nekünk is jó, milyen eredmény hosszú távon a kezelésünk" . Most a harmadik évben vagyok.
Egyébként a Népszava híre nem derült ki, hogy mi a "belső rendelet" forrása, attól tartok, kacsa. Most nagyon reflektorban van az OOI., Kasler utódját igen csak ütik. Azt hiszem, politika az egész, pedig az OOI. igazgatója nem tud orvost varázsolni, a Kormány nem lép, változás csak rosszabb lesz. Szar az egész.☹️
Még olvasni is sok ezt a rengeteg minden tennivalót, nem még megcsinálni, csak ne hajtsd túl magad. Örülök, hogy jól vagy, egy kis töltött káposztát tegyél félre nekem is mert imádom! :) :)
Nem. Egyáltalán nem vagyok az a rémeket látó, orvoshoz szaladós típus. Talán bajom is, hogy az orvost mindig utolsónak hagyom.
Tényleg, pusztán kíváncsiság, hogy primer után egy jó idő után ismét primer, de máshol.
Időm többségét a kertbe töltöm, pari, paprika, uborka, zöldbab, zöldségek és sok féle tököm.😂
Vasárnap bekovászoltam 15 kg fejeskáposztát, várhatóan holnap után kész, pihentetem egy két napig a hűtőbe. Közbe kivágok 2 db jókora kakast (6-7 kg/db), egy pár nyulat. Csontozom, darálom, ebből lesz a töltelék. Néhány első sertés köröm, pár farkinca és valamennyi oldalas. Ha kapok, malac fej is megy bele.
Szóval, amolyan kímélős kovászolt, kapros nyári töltött káposzta lesz, 20 lityi. Aztán kiadagolom és megy a fagyiba.
Azuetán jövő héten tökölés lesz, hámozás, gyalulás, csomagolás, irány a fagyi.
De. ma leszedtem kb 8 kg sárgahüvelyű zöldbabot, elkezdem pucolni, mosni, darabolni, majd az éjjel leforrázom, nűtöm, csöpögtetem és csomagolom, ez is fagyi.
Szóval van dolog, nem nagyon foglalkozok magammal, de kicsi agyam is muszály edzeni. 😂😂😂
Tudom mi már nem kicsit vagyunk hiposak és minden kis vacakság miatt rémeket látunk, de azért japipapikám most nehogy elkezdj tüneteket keresni magadon!
Nagyon sajnálom édesanyád. Talán mintegy 1 hónapja írtad, hogy bal tüdeje összeomlott. Sajnos már tudjuk okát. Lestem mindig a híreket édesanyádról, tudod, nekem is arcüregi (pontosabban fog íny, csont kiterjedéssel) a rákom.
Talán "jó", hogy a tüdő primer, de mint laikus, azért kicsit elgondolkodtam. Mi a fene okozza a teljesen más szervnél a primert? Most egy kicsit én is nyugtalan lettem.
Milyen jelek voltak? A kontrollnál ( mert gondolom rendszeres) nem volt semmilyen rákra utaló kezdemények? Ilyen gyorsan terjedt, hogy az egyik lebenye .............. kitőlti?
Műtét. :-(
Nagyon drukkolok és mindenképpen, ha lehelet, folyamatosan tájékoztatás jó lenne.
Jaj. Hogy nem a szájüregi daganat áttétje, az valószínűleg jó, és remélem, nincs is több áttét. Reménykedem, hogy operábilis. Szegénykém, jó alaposan kijut neki. (Meg a családnak)
Két spontán légmell (6 hét különbséggel) és hosszas kivizsgálás után mára lett biztos, hogy anyukámnak tüdőrákja van. Nem áttét, primer tüdődaganat (adenocarcinoma). A bal felső lebeny egy teljes szegmensét kitölti, a teljes bal tüdő eltávolításán gondolkoznak, ha nincs áttétje.