Jézus anyja Szüz Mária leányanya volt.<--2 helyesírási hiba van ebben
Jézus anyja, Szűz Mária NEM VOLT leányanya.
Ha egyszer véletlenül tudatlan ostobaságod miatt kimondasz egy hülyeséget mivel nem ismered a szónak a jelentését akkor már soha nem fogsz tágítani attól, mindig ugyanazt a hülyeséget fogod mondani egész életedben.
Jézus anyja, Szűz Mária szűzen szült,
de ettől még nem volt lányanya, a lányanya nem ezt jelenti.
Jézus anyja, Szűz Mária fiatalon lett terhes,
de ettől még nem volt lányanya, a lányanya nem ezt jelenti.
A Jézus Krisztus születése pedig így vala: Mária, az ő anyja, eljegyeztetvén Józsefnek, mielőtt egybekeltek volna, viselősnek találtaték a Szent Lélektől.
József pedig, az ő férje, mivelhogy igaz ember vala és nem akará őt gyalázatba keverni...
Mt. 1,18
Tovább megyek:
Jézus Krisztus atyja és édesanyja közt jelentékeny volt a korkülönbség is.
(engem speciel nem zavar a korkülönbség, de például ezt a törvénykező farizeus vegán Bélát nagyon is...
Én a lényeget hozom fel drágáim senki sem troll senki sem hazaárulo :)))
A lényeg a TEST ELLENES áttitüd ami az összes sprirituszos népet jellemzi: a testet hátralökni és a lélek nyomul fel az égbe szeretet a köbön hurrá a TEST UTBAN VAN na ez az aszketika éss ÖRÖK hülyéskedése az emberiségnak.
böjt eunuch önkorbácsolás szüzesség cölibátus sőt öngyilkosság /a test leölése / házasság elött "tisztaság" ime a rengeteg probálkozás.Nem könnyü kibirni röhögés nélkül.Én ibkább SIRNÉK mert mi emberek buták vagyunk természetesen én is.
A MESÉS Keleten trendi volt mindigis hogy a szentember SZÜZ által jött világra.Ez a menő.mint ma a szemöldök tetoválása.
Még az elmult évtizedet indiai guruja SAI BABA is azt hencegte hogy szüztől születet,az anyukája nyilatkozta hogy egy nagy kék gömb megkörnyékezte igy fogant :)))
Aki tanult biologiát kegyesen mosolyohg az ilyesmin LÉNYEGTELEN és továbbgurul
Mária kegyelembe fogadott izraelita szűz volt Jézus Krisztus foganásakor, mégpedig a Júda nemzetségéből való.
Mária kegyelembe fogadott izraelita szűz volt Jézus Krisztus foganásakor, mégpedig a Júda nemzetségéből való, de nem lányanya. De te ismerethiányosan azt mondtad, lányanya volt.
"Mária szűzen fogantatását úgy is lehet értelmezni, hpgy a szülés előtt még nem volt menzesze."
Volt már menzesze, hisz foganóképes volt, csak annyra fiatal volt, hogy nem hált még férfivel.
Lányanyaként szülte meg a Messiást.
(a Biblia szerint, meg szerintem is...)
A Jézus Krisztus születése pedig így vala: Mária, az ő anyja, eljegyeztetvén Józsefnek, mielőtt egybekeltek volna, viselősnek találtaték a Szent Lélektől.