Hasonlítsd össze a White Chicks filmmel. Az is azonos (csak ott két fekete zsaru öltözik be fehér lánynak) de ott nem a szexualistasrol megy a poénkodás mint a Valaki Forrón szereti (mar a cím is ugye), buzi vicc sincs benne (ott a rasszizmus a poen alapja)
Amúgy emlékeztetnélek rá, hogy nem is oly rég a fejlett nyugaton indult meg az a divat, mely szerint különféle filmek szexuális, vagy erőszak szempontjából necces részleteit egyszerűen kivágták.
Tehát ha jól értem, ismét értelmet nyer az a fogalom, ami mára gyakorlatilag kiüresedett, és úgy hívják, 18 éven aluliaknak nem ajánlott. Ezért aztán fölösleges hisztizni.
Oh semmi meleg propaganda hogy Jack Lemonba beleszeret egy gazdag öreg pasi (alig sztereotip ugye) es amikor mondja neki, hogy de o nem no, az se zavarja, akkor is feleségül akarja venni.
Ah, dehogy meleg. Bezzeg Harry Potter az "mocskos" sztory mert Dumbledor meleg, amiről semmi utalás nincs a filmben, de hat a szerzo kinyilatkozta hogy de az.
Es dehogy öncélú szexualitás az egész film aminek alapja, hogy szexbomba Monroe a ket pasi nőnek oltozve menekül es végig a hogy mit csinálnak a férfiak mert azt hiszik ok is azok, Curtis meg hogy akarja megszerezni Monroet valtgatva hogy most eppen férfi vagy no....
A Van, aki forrón szereti-ben semmi meleg- vagy nemváltoztatós propaganda nincs. Én tízéves koromban láttam először, de egyből értettem, miről szól. Te nem...?
Azt a műsorszámot, amely alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme az erőszak, a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésnek, a nem megváltoztatásának, valamint a homoszexualitásnak a népszerűsítése, megjelenítése, illetve a szexualitás közvetlen, naturális vagy öncélú ábrázolása, az V. kategóriába kell sorolni.”
Nőknek öltöző férfiak
Az egész film erre alapuló öncélú szexuális poénkodás
Es a film végén a nagy poén, hogy a főhősbe beleszeret egy férfi és az sem zavarja ha o is férfi ("senki sem lehet tökéletes", mondja jack Lemonnak a gazdag öreg pasi a hajon)
vajon propagandának számít-e, ha a tanár elmondja a gyerekeknek, hogy a remekművek szerői melegek voltak, tehetségesek és boldogok?
vagy a nem annyira remekmű alkotmány szerzője
vagy, ha valaki az utcán sétál "a Himnusz szerzője is meleg volt" pólóban?
Egyébként az egész törvényt meg fogják támadni nemzetközi bíróságon és nem marad meg sokáig, de legalább látható, hogy a fidesz szélsőségesen homofób (szegény kocsis m.)
Azt a műsorszámot, amely alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme az erőszak, a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésnek, a nem megváltoztatásának, valamint a homoszexualitásnak a népszerűsítése, megjelenítése, illetve a szexualitás közvetlen, naturális vagy öncélú ábrázolása, az V. kategóriába kell sorolni.”