Nem tudom mi van a Kvízlabirint szerverével, de nálam állandóan megszakad, mióta visszaregiztem ( tele vagyok lejárt idővel, meg hosszú válaszidőkkel a 3-4 mp helyett ( azt írja lehet az internetkapcsolatod megszakadt) ami nem igaz, mert szól az internetrádió, megy a TV, ami szintén az interneten keresztül jön. Lehet nem kedveli a szerver a külföldi IP címet. :( Igy a játék nehézkes lesz :(
Ezt olvastam a GYIK-ben " Egy külön kitétel, hogy ugyanarról a számítógépről/közös hálózatról csak korlátozott számú játékos indulhat (akik a legtöbb pontot szerzik a kvalifikáció során)."
Többes számban van fogalmazva! Ez vajon hogyan értelmezhető?
Úgy tudom nincs korlátozva. Egyedüli szankció, hogy bajnokságokban csak egyikük indulhat, illetve néhány kihívásban sem szerepelhet közülük egynél több.
Nem most kezdtem, azért annyit nem felejtettem. Nem tiszta előttem, hogy most egy hálózatról hányan játszhatnak, mert lehet Chilly főnököt is regizem... :)
Köszi. Nagyon gyorsan haladsz. Én az első hónapban még nem is tudtam a trónszékről, utána meg még egy darabig nem tudtam használni sem. Nagy előnyben vagy, csak így tovább!
Minden játékostársamnak Boldog Békés Sikerekben gazdag Új évet kívánok.
Megszületett az év első sikere. Perzsacica ellen sikerült a 188.trónfoglalás, aki ellen eddig ugyancsak nem szerepeltem valami fényesen. Mérlegünk 17-16-70 volt az ő javára.
Mostanii meglepő, de megérdemelt győzelmem eredményeképp javult a mérlegünk, sőt a 2024-es évben ellene 1-0-0 a statisztikai összesítés:-) Ami ugyan az összképen nem változtat lényegesen,de azért örömünkre szolgált.
Most néztem jó válasz arány statisztikát. Az első 12 játékos közül legalább 4 renickes van, bár szerintem még hármat egy kis jóindulattal ide lehet sorolni.
Ma elszenvedtem feltehetően az év utolsó, egyben a 227. trónfoglalásomat. A nemes ellenfél Medvehangya volt aki ellen így a mérlegem 8-5-148-ra változott.
Tegnap lezárult a Fejlődj kihívás havi versenyszáma is. Megfelelő mennyiségű eszköz hiányában el sem indultunk. A versenyt végül is maximális (1000) pontszámmal Medvehangya nyerte meg, melyhez gratulálunk. Ezzel beigazolódott korábbi sejtésünk, hogy ez az eredmény elérhető. Viszont az első hely már örökké Medve birtokában marad, mert ezt felülirni nem lehet.
Továbbiakban célunk csak a második hely megszerzése lehet. De ez még a jövő zenéje.