Keresés

Részletes keresés

kilógó lóláb Creative Commons License 2020.06.30 0 1 171

Szerinte már most is vannak jó állami programok, melyek eszközt adnak a pedagógusok kezébe, hogy kezelni tudják a feszült helyzeteket. A Békés Iskolák programban még önvédelmet is tanulnak, ami ebben az esetben nem küzdősport, hanem annak a módja, hogy az osztályközösség ne fagyjon le és ne legyen tehetetlen, ha agressziót lát. De ezekre a programokra egyelőre túl kevés pénz jut.

Baromság. Aztán majd egyesével megvárja őket  a kiscsalád, hogy miért avatkoztak közbe. Az ilyeneket ki kell vágni külön osztályba, családi próbaidő idejéig szünetel, ha nem javul akkor végleg + kiskorú veszélyeztetése miatt (merthogy otthonról hozzák ezt a viselkedést) eljárás a kedves szülők ellen. Másból nem értenek. 

Előzmény: ásítósmacska (167)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.06.30 0 0 170

Ne sírj bele előre a majdan kifutó tejbe.....

Előzmény: othiss (169)
othiss Creative Commons License 2020.06.30 0 0 169

Még mindig ott tartok, hogy ha tényleg lesz szeptembertől iskolarendőr(ség), akkor az meddig tart? mert hogy az alább említett iskolában még egy jólképzett férfi őr sem tud mit tenni, mert  a fizetése nem motiválja.  Szükségből  elvállalta, mert régóta nem volt munkája.

Vajon ki fog tanúskodni az őr mellett, ha az szétválaszt két vérző gyereket, aztán a mentősöknek azt mondják, az őr verte őket véresre?

Lesz-e az őröknek állandóan működő, nagyfelbontású, hangot is közvetítő testkamerája, mely hetekig visszanézhető?

ásítósmacska Creative Commons License 2020.06.30 0 1 168

További idézet a cikkből...

Egy kelet-magyarországi kistelepülés nehéz helyzetben lévő iskolájának egyik tanárját sikerült elérnie a Heti Napló stábjának telefonon: „a mi iskolánkban a verekedések mindennaposak. Halmozottan hátrányos helyzetű túlkoros gyerekek, akik a legkisebb sérelemért ölik egymást. Ahogy negyed 8-kor beérkezünk az iskolába, egészen két óráig, fél háromig, amíg az órák tartanak, se leülni, se mosdóba menni, se rágyújtani nem tudunk, mert ha kicsengettek, rohanunk utánuk, hogy hamarabb érjünk ki az udvarra vagy a folyosóra, hogy hol, melyik sarokban lesz verekedés. (...) Nemrég történt, hogy testnevelés órán, ahol a tanárnő ráadásul egyedül volt, az egyik nyolcadikos gyerek a társát földhöz vágta és nagyon súlyos, több műtétet követelő felkar és alkar sérülés lett belőle. Volt itt, egy kislányt egy fiú úgy megvert, hogy összezúzódott az arca, agykoponya-zúzódása is volt, az orrában is volt egy repedés” – számolt be a történtekről a tanár.

Egy-egy ilyen iskolában tényleg egy 40kilós 25-30 éves tanárnőnek kéne közbeavatkozni...? 

Igenis szükség van az iskolaőrökre! 

Előzmény: ásítósmacska (167)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.06.30 0 0 167

tegnap került elő ez a cikk. Ha még a szélsőségesen elfogult, és lilaködös Bódis Kriszta is ezt mondja, akkor tényleg komoly a helyzet, és valóban szükség van szakemberekre! 

Bódis Kriszta szerint még az sem kizárt, hogy egyes helyeken szükség van iskolaőrökre.....

http://www.atv.hu/belfold/20200626-ugy-megvert-egy-fiu-egy-lanyt-az-iskolaban-hogy-agykoponya-zuzodasa-lett/hirkereso

ásítósmacska Creative Commons License 2020.06.30 0 1 166

Eldöntheted, hogy ez trollkodás, vagy távolról sem ugatod a probléma mibenlétét... 

Előzmény: pert2 (159)
othiss Creative Commons License 2020.06.30 0 0 165

ott tart némelyik iskola(persze nem itt, de nemsokára itt is) hogy reptéribeléptető kapun kersztül juthat be a diák az iskolába, természetesen a beléptetést a digitális osztálynapló is rögzíti. Ezzel együtt is sok balhé van.

Szóval kell az őr, csak még nem tudják. De hamarosan kiderül. A tanárok a legnagyobb nyertesei ennnek a törvénynek. Az agesszív  verekedősök így is megtalálják a módját egy jó verésnek.

Előzmény: kalászos (162)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2020.06.30 0 0 164

AZÓTA A GYEREK BEKERÜLT AZ IFI VÁLOGATOTTBA????

Előzmény: Polimanus (161)
kalászos Creative Commons License 2020.06.30 0 0 163

Kétségtelenül rendszer hibák vannak,amiről nem elég néhány évig vitázni, hanem drasztikus lépés kell! 

PONTOSAN!!!!

Előzmény: Törölt nick (21)
kalászos Creative Commons License 2020.06.30 -1 0 162

A mai világban már fegyveres őrség kell az iskolákban, mert jönnek át a szemét nyugati minták, ámokfutások stb.

Előzmény: ab01 (-)
Polimanus Creative Commons License 2020.06.30 -1 1 161

Lionka épp a házifeladatát készíti, amit majd az iskolában bemutat a tanárnak.

othiss Creative Commons License 2020.06.29 0 0 160

biztosan van ilyen kimutatás, csak nem publikus.

Előzmény: pert2 (159)
pert2 Creative Commons License 2020.06.29 0 0 159

Az is jo.megoldas, ha a gyerekek az iskolarendort verik a tanarok helyett, elvegre o sokkal edzettebb. Egyebkent nem artana egy stetisztika arrol, hogy a szazezer tanarbol hanyat ver  meg evente az 1,2 millio tanulo. Es a fordiott statisztika is erdekes lenne.

Előzmény: othiss (157)
othiss Creative Commons License 2020.06.29 0 0 158

Ma mondta Orbán a parlamentben, hogy rendnek kell lenni az iskolákban..ha rendészettel, akkor azzal..nem tűri az erőszakos szülőt, még akkor sem, ha cigány.

othiss Creative Commons License 2020.06.28 0 0 157

Ilyen helyen még véletlenül sem szabad kutyát használni megfélemlítésként. 

Azt olvasom, hogy a t.Ház még csak a jövő héten fogadja el az iskolarendőrségről szóló törvényt...ha megszavazzák, mejelenése után talán olvashatjuk a végrehajtási utasítást is.

Ezek szerint eddig csak tesztelték a népet, mit is szól ehhez az elképzeléshez...úgy néz ki, mindenki erre vár(kivéve a balhésokat)...

Szerintem egyre kevesebb az idő, hogy jólképzett, jó megjelenésű, jól fizetett(motivált) szakemberek sétáljanak az iskolában, tekintélyt parancsoló megjelenésükkel csend-rend legyen az osztályokban(ha azt a tanerő ígényli)

Nemsokára megtudjuk min csúszik el ez a jószándékú törvény alkalmazása.(tartok tőle, hogy a fizetéseken. Vagy ezért, vagy azért)

Előzmény: nagyanyo5:0 (156)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2020.06.28 0 1 156

Én qtyával párosítva vezetném be a dolgokat:))))) Vannak, akik piszokul félnek a qtyáktól!!!!!

megré felügyelő Creative Commons License 2020.06.28 -1 1 155

az egy mínuszt gondolom nem "paraszt" adta, hanem egy mocskos rohadt cigány.

Előzmény: megré felügyelő (150)
Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2020.06.27 0 0 154

Te profi vagy, legalábbis a fegyvered az, az én indián tőröm, úgylátszik, nem tettem eléggé idézőjelbe, de ez nem egy eredeti darab, csak az a 10 eurós amit úton útfélen megkapsz,  lehet inkább kínai mint indián, indián csak a forma. Ennél viszont eredetibb a 2 orosz bajonettem, legalábbis a szakember szerint, ha nem hazudott, irja is rajta AK - 47 CCCP, de az ára, ezeknek is ugyanannyi volt 10 euro darabja, -azt mondja a köszörüs, hogy valami Moldva Köztársaság-i raktárból kerültek ide, Kolozsvárra, és potomért lehet hozzájutni, akkor csak egy volt, amiután mondta, vettem még egyet, egyik van finomra élezve.

Így állok, különben, én egy életen át tékozoltam, és most kéne összeszednem magam, megy, de na, nem könnyű..

Előzmény: King_of_Giants (152)
Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2020.06.27 0 0 153

Igen, svéd, valaholmintha én is emlékeztem volna, szomszédasszonytól van, aki azóta elhalálozott. Akkorjól sejtettem, hogy nincs értéke. Nekem értékes, 15 éve ezen tanulgattam billentyűkön irni, elő- számítógép tanulmány, azután vettem csak PC-t.

Nem pont ez, de ilyesmi, (az enyém kopottabb):

https://c8.alamy.com/comp/ECJWTC/old-facit-privat-mechanical-typewriter-ECJWTC.jpg

Előzmény: King_of_Giants (151)
King_of_Giants Creative Commons License 2020.06.27 0 0 152

Ennyi az össz - arzenálom."

Én egy életen át gyüjtrögettem, mert akármire jó lesz szombat délután amikor mindn bolt zárva

Keményen vateráztam, de igy si maradt egy halom cuccom, már nincs energiám hozzá

Ha neked indián tőröd van, akkor nekem egy gurka kukrim van

Előzmény: Woodoo Woodpecker (149)
King_of_Giants Creative Commons License 2020.06.27 0 0 151

Facit a márkája, ebböl még elég sok van, nincs ára. Emlékem szerint svéd gyártmány

Előzmény: Woodoo Woodpecker (149)
megré felügyelő Creative Commons License 2020.06.27 -1 3 150

amikor , már felnőtt fejjel, tanfolyamra jártam a nebulók között voltak cigányok is.

ott is bemutatkoztak, olyannyira, hogy ki kellett hívni rájuk a rendőrséget.

Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2020.06.27 0 0 149

Ezen azt irja, FACIT most töröltem le róla az évtizedes port, és néztem meg, nem tudom ez lenne a márka ..?

Nem adom el, nem szeretek eladni semmit, bár rámférne, azaz, nem is biztos, mit kapnék érte ? Majdnem semmit.. ennyim már van..:)G

Gondolkozok gázsprében, döbószögem már van, 13 db 20- 22 centis normál szeg, szines zsinorral diszitve, hogy amikor elhajitom ne kelljen keresgélni.De be vannak rozsdázva, nem használom.

Rúgosbicskával kajálok,van 2, egyik "Stilettó" ezzel, ha lehet, nem eszek.

+ 2 orosz kézi tör.

+ 1 indián tör.

Ennyi az össz - arzenálom.

Előzmény: King_of_Giants (146)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.27 0 0 148

jogos önvédelemből? mi ezzel a baj? 

Előzmény: limberu (144)
Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2020.06.27 0 0 147

Egyébként fantasztikus az egész Makarenkó - i történet, yényleg a csócspontok a pofonok, és az irógép és szék obálás, csak ezt ugyebár nem illendő, sem így emlegetni, s aztán  hivatalosan elismerni még annyira sem.

Előzmény: King_of_Giants (143)
King_of_Giants Creative Commons License 2020.06.27 0 0 146

Add el inkább a neten. Nekem is maradt egy Continental apám után de nem ajánlanám fel

Gázszpré mellé ócsó kinai irógépet is rendszerbe kell állitani

Előzmény: Woodoo Woodpecker (145)
Woodoo Woodpecker Creative Commons License 2020.06.27 0 0 145

Olvasom a guglin, épp gondoltam javasolni a pofonok mellé az irógép hajigálást, az már magasabb technológia.. :D s épp van 1 irógépem a szekrény tetején, fel is ajánlhatom..

Előzmény: King_of_Giants (143)
limberu Creative Commons License 2020.06.27 0 1 144

Szeptembertől 500 közoktatási intézménybe küldene iskolaőröket a kormány, akiknek ahhoz is joguk lenne, hogy a 12 éven felüli diákok ellen testi kényszert alkalmazzanak, de a jogos önvédelem keretein belül akár gumibottal vagy gázspray-vel is felléphetnének a diákok ellen.

https://www.youtube.com/watch?v=vG0xjCUB484&t=587s

Sárosi Péter, a Jogriporter Alapítvány igazgatója és Ander Balázs országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke ütköztette a véleményét a kormány tervéről.

King_of_Giants Creative Commons License 2020.06.27 0 1 143

Makarenkói nevelés még ha a későbbiekben sikeres is volt, baromság

Akkor volt nevelése csúcsán, amit ő tagad, amikor a "bandavezérnek" egy óriási pofont lezavart

A második esete amikor a zsidózó suhanchoz vágta az irógépét majd egy székkel rá is támadt. Alig tudták lefogni a többiek, gondolom agyonverte volna a srácot

Ezek után "könnyű" volt liberáliskodni a nevelésben

Előzmény: Aladin és a csodalámpa (141)
King_of_Giants Creative Commons License 2020.06.27 0 1 142

Amúgy minden becsületes, más ugysincs, kutya utálja valamiért a cigányokat

Német dogocskám volt, de az autóbol még az ismerős cigányt is ugatta

Ha meg feljött hozzám, a kutyát majdhogynem a konyhába kellett kicsukni. Szoval alapbol a cigány is majrézik a kutyátol

Innen már csak egy lépés....

Előzmény: ásítósmacska (138)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!