Sziasztok
Most hogy sokat esik az eső észre vettem, hogy az ablaktörlőre spriccel az ablakmosó. Nektek is ilyen? Szerintem nem lehet állítani mert fix fúvókás, ha jól láttam! Amúgy már van benne 4000km!
Én is kevés téli kilométeres vagyok, ezért úgy döntöttem, mikor elhasználom a téli és nyári garnitúrát, eladom a téli felniket, és nagyon jó minőségű négyévszakosakat rakok fel az eredeti felnire.
Van valakinek 1.2-es motorral Grand Spacetourer amit szeptember után vett át?
Nekem a kereskedésben áll kifizetve 11.07.-től, mert a kereskedő azt mondta nem kapta meg a műszakihoz szükséges típusbizonyítványt az importőrtől, az importőr azt mondja nem kapta meg a hatóságtól.
Nem tudom mi a folyamata, de szeptember 1-től máig nem állítottak ki erre az autóra típusbizonyítványt, az szinte hihetetlen.
Az ember mindig jobbra számít...
Én azt hittem, adaptívval nyugisabban lehet tempomatozni nem kell zongorázni a gombokkal
De úgy tűnik, van hova csiszolni még ezt a technológiát is
Adaptív tempomat: szerintem itthon nem túl jó használni a féktávon besoroló autók miatt. A sima tempomat nekem jobban bejön. Más kérdés, hogy az optimális sebességet nem könnyű megtalálni. Autópályán én 120-ra szoktam állítani. Azzal haladva kell a legritkábban a fékre lépni, vagy előzéskor rágyorsítani, ha az ember a tükröt is nézi. (Az A és B közti út megtételéhez szükséges időt úgyis az átlagsebesség és nem a maximális sebesség határozza meg).
Kb. 2 hónapja néztem árlistát, és ugyan az van mint pl az 5008-nál, ha 2.0hdi-t rendelsz, akkor csak a legjobb felszereltségbe lehet! Úgy gondolom a kibocsátások miatt is van ez, késztetnek a kissebb motorokra és ha már nagyobbat akar a vevő fizessen rendesen!
Nem tudom, azt mondták, hogy a 2.0 hdi-hoz csak a 17 jó. Kb 1 cm van a féknyereg és a felni között.
Most ezt rendeltem hozzá: https://www.marso.hu/termek/felni/dezent/atmero-17-coll/7x17-5x108-70.1-et48-fekete-polirozott-106791
A 16-17 gumi között jókora ugrás van... Michelin alpine 6-ot rendeltem, (55e./db) conti párti vagyok, viszont ebben a méretben nem találtam ts860-at, régebbit meg nem szerettem volna.
A felni nagyon jól néz ki!