Keresés

Részletes keresés

Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.16 0 2 2016

"A csatorna pedig azzal jutalmazta a szalonképtelen figurát, hogy elküldte Írországba, oldalán szerencsétlen nővel, akinek a hányattatásai már a reptéren elkezdődtek."

Előzmény: Mazsola0070 (2015)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.16 0 1 2015

Ebben a cikkben is Puncizó hőstetteiről emlékeznek meg, szerintem én még nagyon visszafogott voltam a jelzőkkel vele kapcsolatban:

https://port.hu/cikk/tv/tulelo-realitybe-forditotta-a-hazasodna-a-gazdat-a-szexista-jozsef/article-97656?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=content

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.16 0 0 2014

A hazaküldése előtt éppen süteményt készített és a tojásokat választotta szét, akkor láttam. Közben pedig azt ecsetelte, miért lenne inkább ő a legjobb  választás. Ekkor érkezett meg a gazda a lapáttal rossz hírrel. 

Előzmény: Mazsola0070 (2012)
Apádfüle Creative Commons License 2023.11.16 0 0 2013
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.16 0 0 2012

Az nagyon hasznos, ha egy izzadós ember atlétatrikóban van, mert akkor jól beizzad a hónaalja is, és nem csak izzadt, de büdös is...:)

A sárga tojások alatt mit értesz, Böbelány fogait? (Mert én igazi tojásokra nem emlékszem.)

Előzmény: Ilhilla (2011)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.16 -2 0 2011

Gergő azért van mindig trikóban, mert eléggé izzadós, a csapzott haján jól látni ezt.

Böbe a helyszínen látta mindazt, amit mi csak felülnézetből! Élete lehetősége ez: belecseppenni (ha pár napra is) a jóba és elutazni Írországba! ...és milyen szép sárgák voltak azok a tojások (na, nem a gazdáéra gondolok)! :D

Előzmény: Apádfüle (2010)
Apádfüle Creative Commons License 2023.11.16 0 4 2010

Én sem értem, Anna miért látja az apai szeretet és a felelősség megnyilvánulásának azt, hogy valaki három gyerekkel képes otthagyni a feleségét, és a tévé nyilvánossága előtt kezd csajozni. Persze úgy, hogy a reménybeli új asszonyka előtt sokáig letagadja a kölykeit, és mikor végre bevallja, még neki áll feljebb, hogy a nő kitalálhatta volna. ???  Nagyon reméltem, hogy nem őt választja végül. 

Gergőben nem csak a folyamatos nyalakodás zavar, de az is, hogy nem képes rendesen felöltözni. Mezei munka, repülőút, városnézés, étterem, ez mindig atlétatrikóban van. Elhiszem, hogy meleg van, de akkor is... Még szerencse, hogy a lány hasonlóan igénytelen, nem kérdezi meg, hogy nincs-e egy inge, amit időnként, pl. egy "elegáns" vacsorához felvenne.

Kevinék úgy helyesek, ahogy vannak.

Józsefen hangosan röhögtem A Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika c. film jutott eszembe róla. Ahogy mindenféle csodát látott, ivóvízcsapot, liftet, angol vécét, ajtónyitó kártyát, és mindenre rácsodálkozott.
Böbe nagyon ki lehet éhezve, vagy totálisan társfüggő, és nem bír egyedül meglenni, ha élete nagy szerencséjének tartja ezt a pasast. Méghozzá úgy, hogy tudja, az utolsó utáni helyen szerepel, és csak azért "választotta" Józsi, mert nem akarta kihagyni az írországi potyautat 

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.16 -1 1 2009

Szamócás József és Dalos Böbe nagyon összeillenek, olyan "két bolond egy pár"! Ilyen jót még egyik évadban sem nevettem!

Előzmény: Mazsola0070 (2007)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.16 -1 2 2008

...azért ne essen már túlzásba a facebook "népe"! Még hogy média hatósági büntetés a "punci" szóért? Minek nézik ezt a műsort gyerekek? 

Egyébként is, a punci "gyereknyelven" van, Szamócás is a lányaitól hallotta és megtetszett neki! :D

Majd nézzék meg a "Kanapéhuszárok"-at, ott is késő este minden műsort néznek a gyerekek és kommentálják a látottakat! A táncosnők feneke, melle majdnem kiesik és ölelkeznek a párok, ha kell, ha nem! Mit keresnek este 23 órakor a tévé előtt?

Jaaa, hogy Ördög Nóra gyerekei meg a stúdióban vannak? Mikor kerülnek ágyba a szerencsétlenek? 

Lehet, hogy előbb-utóbb "le kell fóliázni" a tévékészülékeket? :D

Előzmény: Mazsola0070 (2006)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.16 0 5 2007

Nagyon szívesen, akkor még az egymásra találós rész tartalmából, úgy tűnik a továbbiakról nem sok értelme lesz írni, de meglátjuk:

Szamócás Puncizó a korábbról megszokott ájtatos, sírós-rívós (és tényleg folyik a könny a szeméből, bár a topic-beli észrevétek alapján lehet, hogy csak a sminkes tett oda egy kis műkönnyet) stílusban felhívja Böbelányt (vele – még – nem közli, hogy puncinak tekinti a nőket), a korábban kirúgott Böbelány majd elalél ettől, női büszkeségnek nyoma sincs.

Puncizó vállalja magát, korábban kirúgott Böbelány viszont első szóra igent mond Puncizónak, fel sem merül benne, hogy megkérdezze, a másik két lány miért hagyta ott.

Puncizót ezt követően a budapesti repülőtéren láthatjuk újra, megint egy ájtatos dumacunami, Puncizó nagyon várja Böbelányt, olyan látványosan kémleli a távolt, mint az indián a távoli füstjelet, majd elkezd rohanni az érkező Böbelány elé és a nyakába ugrik (se puncizás, se nyálcsere, úgy tűnik a történtek után Puncizó már óvatosabb).

Böbelányban női büszkeség továbbra sem fedezhető fel nyomokban sem (annak ellenére, hogy kiderül, Puncizó őt meg „vésztartaléknak” nevezte – nem tudom miért, de erről a „ha ló nincs szamár is jó” mondás jut eszembe), nem érdekli az sem, hogyan/miért került újra ő a képbe, de nyilván ez a szerepe.

Puncizó picsogva mondja, hogy amikor elküldte Böbelányt akkor került hozzá igazán közel (meg amikor a másik két lány otthagyta a francba, de ezt nem mondja).

Nézegetik a repülőtéri shopban a leértékelt parfümöket, de Puncizó drágállja, mint mondja 39 forint – az nem is lenne olyan drága, szerintem euró lesz az.

Nem vesznek ásványvizet sem, a klozetben akarják megtölteni a flankont (nem fizeti a Retek az ásványvizüket?), Puncizót hosszasan a klozet kézmosójában láthatjuk flakonfeltöltési kísérlet közben, de nem jön össze neki.

A dublini szállodában az egymásra talált pár nem tudja, melyik a lift és melyik a klozet, Puncizó az ajtón a nyitókártya érzékelőjét elkezdi ujjal nyomkodni, mert nyilván azt hiszi, úgy nyílik. De aztán a másik oldalról jön egy szakállas kopasz, aki kinyitja az ajtót.

A szállodaszobában franciaágy, Puncizó kifejti, hogy már évek óta nem töltött időt egy ágyban idegen lánnyal. Akkor eddig hogyan/kivel volt a puncizás?

Böbelány riheg-röhög úgy adja elő magát, mint egy csitrilány.

Az egész kezd átmenni szürreálisba.

Nyálcserés és Kíra szintén a budapesti repülőtéren (ezek szerint a bukaresti repülőtérről nem indul gép Olaszországba), „Kaligariba” mennek (már Nyálcserés szerint), a kiíráson Cagliari. (Tiszta mázli, hogy az úti cél nem Marseille volt, bár meghallgattam volna, annak kiejtésével Nyálcserés hogyan boldogul.)

Természetesen a nyálcsere a repülőtéren, majd a repülőn sem maradhat el és Kaligariba való megérkezéskor, majd a szállodába érkezésükkor és a szállodában sem (már rohadt unalmas a folyamatos nyálcsere, de a készítők nem szólnak rájuk, hogy vegyenek egy kicsit vissza, biztos Nyálcserésnek ezt a karaktert kell játszania).

Nyálcserés érzelmei magasan szállnak.

A Ryanair logót az RTL többé-kevésbé kitakarja, ezek szerint a cég nem fizetett szponzorpénzt, viszont az utómunkánál szarul dolgoztak a készítők.

Kíra a szállodától és a nyálcserézéstől el van alélva.

Annagazda egy padon ül, mindeközben Kertész és Háromgyerekes palántát locsolgatnak műanyagkannából, ezek szerint az öntözőrendszert mégsem sikerült beüzemelni.

Jő Nádai, ő is meglepődik azon, hogy Háromgyerekesnek három gyereke van (na ne hülyítsenek már, hogy a készítők sem tudták, amikor rögtön a bemutatkozáskor elhangzott), majd Annagazda elmondja, hogy Háromgyerekesben az fogta meg, hogy látszott a szemében az apai gondoskodás…ezek szerint Annagazda egy apát szeretne magának?

Az továbbra sem zavarja, hogy Háromgyerekes korábban nem volt őszinte, illetve hogy simán otthagyta a korábbi párját három gyerekestül.

A Kertészben Annagazdát a kertészkedés fogja meg, de ő nem felelősségteljes felnőtt, mint Háromgyerekes.

Ezt követően mégis kirúgja (sírva-ríva) – számomra is megdöbbentő módon – a ledöbbent Háromgyerekest és a Kertésszel megy Korfura.

Nyálcsere továbbra sincs, én érzek némi tartózkodást Annagazdában az öleléskor is. Az előzetesből úgy tűnik, hogy sokáig nem lesz még itt puncizás.

Kevinhez Nádai jő, közben Kevin és Zsuzsi beszélgetéséből úgy tűnik, továbbra sem volt puncizás és felháborító módon nincs nyálcsere sem (nyilván, mert Kevin nem nyálcserés/puncizó karakter alakít).

Nádai elhajtja Kevint, mert csak Zsuzsival akar beszélni. Hosszan beszélnek a semmiről, aztán Kevint visszaküldik a készítők.

Kevinék nem jönnek Budapestre, hanem döbbenetes módon a bécsi repülőtérről mennek Valenciába, minden nyálcsere nélkül érkeznek, majd Zsuzsi elmondja, hogy nála egy új kapcsolatban két hónapig nincs puncizás.

Nono, nem akar puncizni Valenciában sem, mit fog ehhez szólni Kevin?

A repülőn nyálcsere helyett alvás, Valenciában romantikus vacsora.

Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.16 0 1 2006

Felmerült a topicban, hogy Böbelány elzavarása, majd visszahívása, na meg persze a puncizás és a két lány demonstratív távozása a készítők által kreált történések voltak.

Lehet, nem tudom, de van ezzel egy nagyon nagy gond: ezt a műsort a nézők túlnyomó többsége nem fikciós sorozatnak, hanem realitynek nézi, így nem abból fog kiindulni, hogy Puncizó eljátszott egy szerepet, hanem abból, hogy ő maga ilyen és ő maga tekinti puncinak a nőket.

Tudom, van az a pénz, amennyiért valaki akár kamuból is lejáratja magát nagy nyilvánosság előtt, de mit fog ezek után csinálni? A környezetében, a Hit Gyülekezetében, az utcán ahol esetleg beszól neki valaki egyesével elmagyarázza mindenkinek, hogy ő csak egy szerepet játszott?

Ha netán a lányait ezek után az iskolában elkezdik kispuncinak csúfolni, egyesével elmagyarázza a gyerekeknek is?

De érdekes az is, hogy mi mehet az RTL-en esti főműsoridőben 12-es korhatár jelzésnél (bár ezt nem figyeltem, hogy tényleg ez volt-e kint a nagy puncizás alatt, de a Facebookon ezt írják).

A punci ezek szerint belefér, de a pina már nem? A punci elhangozhat, de amikor Krisztinalány megkérdezi, mi lenne, ha ő meg a férfi nemi szerv köznapi elnevezésén szólítaná Puncizót (ezt ki is mondja), a férfi nemi szerv köznapi elnevezését kisípolják?

Nem tudom mennyire gondolták át ezt a dolgot a Retek nagyonkreatívjai, de a Facebookon többek is annak a reményüknek adtak hangot, hogy remélik, a főműsoridős puncizás eléri a Médiahatóság ingerküszöbét és jól megbírságolják ezért az RTL-t (persze nyilván ha növeli a nézettséget, ez is megéri nekik).

Alpári Gnác Creative Commons License 2023.11.15 -1 2 2005

Így a vége felé, engedd meg, hogy megköszönjem az összefoglalóidat, így nem is kellett nagyon néznem az adást, mondjuk nem is nagyon lettem volna képes rá...:)

Annyit azért láttam, hogy József egy súlyosan terhelt személyiség.

Nem is feltétlenül az úgynevezett vallásossága okán, bár nálam már az instant kizáró tényező lenne, na pláne, hogy konkrétan egy szekta tagja.

Hanem van benne egy határozott fojtott, ámbár talán passzív agresszió.

Taszító egy alak, szerencsére nem én pályázok a kezére:)

Előzmény: Mazsola0070 (1991)
Julienkirály Creative Commons License 2023.11.15 0 0 2004

Kaligali(Cagliari) ..omfg.. :D  ennek a Gergő gazdának is sok esze lehet.. 

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.15 0 1 2003

József gazda nem volt közömbös Böbe iránt, de belőle nézte legkevésbé ki a puncit, inkább a háztartási alkalmazottat, ezért küldte el.

Az általam belinkelt jelentből kivehető, nem végleg küldte el, inkább "talonba tette", ameddig meg nem bizonyosodik róla, a másik két nő hajlandó-e punci lenni! :D

Egyébként Anikó ismét nagyon csinos volt a piros ruhácskájában! (Legalább egy ládányi epret szamócát adott volna neki ez a smucig gazda! Anno Rolandtól egy zsák krumplit kapott!)

Előzmény: Tulipántoss (2001)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.15 0 1 2002

József gazda nem céltalanul, hanem az "idegtől" rohangált, de nem bírta ki (vagy éppen azért), be kellett mennie vécére (különben összecsinálta volna magát?)!

Amikor kijött, akkor kapott észbe, hogy Böbe teljesen máshol várja (ha várja és nem ültette fel), ezért rohant, mint az őrült az ő "dalos puncijához"! :D

Előzmény: Apádfüle (2000)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.15 0 6 2001

Gergő: ( nekem nem gazda  továbbra sem, tegnap óta meg pláne nem!")

Kirát választotta, "annyira meglepődtem!" Ja, nem! De azért Szandit elvihették volna kocsival az állomásra. De a tajparasztja nem vitte el. Habár lehet, hogy így volt megrendezve, hogy útközben találkozzon Anikóval. (Szandi nem is reggelizett, úgy indult útnak Romániából.)  Anikó is feleslegesen autókázik, hiszen a főszereplő teljesen önállósította magát a műsor alatt, vagy észre sem vették, hogy se szó, se beszéd, küldözgeti haza a kiválasztottait?! 

Anna gazdasszony:

Hazaküldte Gyurit. Örültem!  Majd ha Gyuri megnyugszik belátja ő is, hogy jobban járt így.

De én még mindit ott tartok, hogy Dani és a 3 gyerek, Anna pedig örül?! Miért vagyok még meglepődve?! Mert más, hasonló korú nő nem hagyta volna annyiban a dolgot, kidőlt volna a bili, és hazaküldi Danit, Ledöbbentem azon is, hogy még Daninak állt feljebb, hogy Anna miért nem kérdezett már rá, hogy "van-e 3 gyereke? Mert ő megírta, hogy 10 éves kapcsolata volt?!"

" Ebből gondolhattad volna, hogy történt egy, s más a 10 év alatt nem?!" mondta Annának, aki pedig csak bólogatott és majdnem azt  mondta, hogy igazad van, és talán még ő érezte magát hibásnak?! Mert ez a "hibáztatás,  az egyből támadás" az ilyen  jóképű, de alapjaiban sunyi, sumákolós ember fegyvere. Milyen értékrendje lehet Daninak? És milyen Annának, ha ezt a szitut normálisnak találja?  Semmilyen! Egymásnak valók! Szerintem.

És Daninak szerint mindez, csak egy kis dolog!  Milyen a nagy dolog akkor?! Anna már most készülhet arra, hogy ezután jönnek csak a nagy dolgok! Ha kikapcsol a kamera.......

József gazda:

Láttam minden évadot, de még ilyen -  és hasonló sem - hangzott el, hogy " ott az esztergagép, a nagy sikító és kell a puncid." De az is lehet, hogy a gyülekezet életéből ez egy példabeszéd volt  csak Józsefem részéről! Óh te  drága medve anyám, de jó, hogy elmenekült Timi  és Kriszti! ( Remélem az exek nézték a műsort és meg vannak elégedve?!)

Most nem láttam az előzetest, így Böbét sem, és Timi és Kriszti "összekacsingatós" jelenetét sem. Egyébként milyen "remek" a csatorna kreatív csapata, azzal a sokszor elsütött "izgalmas csavarjaival," hogy divattá tette a műsorokba történő visszahívásokatí?! 

Kiváncsian várom Böbét, az énekes pacsirtát, hogy visszaszáll-e József vállára?! Már ha egyáltalán a sokat emlegetett jó nevelése engedélyezi -e a visszatérést?! Egy biztos, egy újszülött sem csodálkozi rá úgy a világra, mint József a cserbenhagyására! 

Kevin gazda: 

Örülök Kevin és Zsuzsi boldogságának! Remélem, nemcsak a kamerának szólt. Fiatalok, előttük még az egész élet. Boldogok és várja őket Spanyolország, de szép is ez így...de szép is az élet........

Apádfüle Creative Commons License 2023.11.15 0 1 2000

Szegény Józsi potyára elsírta minden könnyét, minden ok nélkül az első részekben. Tegnap lett volna oka rá, mikor mindkét "lány" faképnél hagyta, de úgy meglepődött ezen a fordulaton, hogy csak nézett ki bambán a fejéből. Pedig most joggal picsoghatott és fohászkodhatott volna. :)

Mikor Anikó távozott és megköszönte az epret, vártam, hogy Józsi kizökken, és dühösen rávágja, hogy az nem eper, hanem szamóca!!! :)

Láttam az előzetesben, hogy Józsi a repülőtéren rohangál. Nem akartam elhinni, hogy egy nőben ennyire nincs tartás, és visszamegy oda, ahonnan nemrég kirúgták. Hogy a kajánabb énem megnyugodjon, úgy írtam tovább a történetet :), hogy Böbe kihasználja a potya utazás lehetőségét. Eltölt pár napot ... nem tudom, hol, de se puncizás, se egyéb etyepetye, majd hazaérve Ferihegyen közli PP-vel, hogy ennyi volt, nem óhajt tovább ismerkedni vele.

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.15 0 0 1999

https://nlc.hu/sztarok/20231112/hazasodna-a-gazda-jozsef-gazda-hazakuldte-bobe/

2:54-nél József Böbének: "azonnal gyere, amikor úgy érzed!"

Előzmény: Ilhilla (1994)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.15 0 0 1998

...és mintha ült volna valaki a hátsó ülésen, csak elhomályosították a képet. 

Nekem inkább az tűnt megrendezettnek, ahogy Böbétől búcsúzott a gazda.

A kocsiban a nők nyilván már felszabadultan tudtak kárörvendeni a hoppon maradt Szamócáson!

Előzmény: Rysher (1997)
Rysher Creative Commons License 2023.11.15 0 2 1997

Tekerjetek vissza nyugodtan amikor Timi meg a masik "lany" elindul a kocsival, azt hiszik a kamera mar nem oket veszi, mindketten fultol fulig vigyorognak, ledobva az egyebkent sem tulsagosan Oscart ero, megjatszott dramai arcot. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez a muffozas a Szamocas reszerol egy szandekosan megrendezett, hozzaadott dramai fordulat a musorban, ami egyreszt koztudott, marmint, hogy az ilyen realitykben ez szokas, masreszt meg ez az evad borzasztoan lapos volt ebbol a szempontbol, szoval a kreativoknak cselekedni kellett, hogy eladhato legyen a musor. Bar ettol fuggetlenul is latszik, hogy az az ember valahogy nem stabil.
Aztan gondolom volt az a penz es az a titoktartasi szerzodesi modell amivel ezt meg lehetett valositani.

De nem panaszkodom, a tavalyinal meg igy is merfoldekkel szorakoztatobb volt, es meg mindig hatravan 3 resz.

gombóc63 Creative Commons License 2023.11.15 0 1 1996

Koppant, de ennél nagyobb megrendezett jelenet nem volt még, Timi rendkívül rosszul adta elő amit a szájába adtak. 

Előzmény: Mackóbogár (1986)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.15 -1 1 1995

A krumplis gazdáék (Roland és ...) -legutolsó infó szerint- még mindig együtt vannak, de házasságról nem tudok. 

Előzmény: Mazsola0070 (1992)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.15 -1 2 1994

Krisztinalány futva, mezítláb távozik, majd el is sírja magát.

Közben tuti beledugta a fejét a dézsajakkuziba, hogy lehűtse magát, mert amikor visszaszaladt Puncizóshoz, már olyan csapzott volt a feje, mintha Borika nem csinált volna neki "csodafrizurát"!(Arra gondolni sem merek, hogy jóval hosszabb idő telt el a két felvétel között! :D)

Most nyert értelmet számomra, miért búcsúzott sírva Puncizós Böbétől ás miért mondta azt neki: "akkor majd GYERE"! Csak nem az előre megírt forgatókönyvre gondolt és elszólta magát? (Én így értettem akkor, csak csodálkoztam miért, de majd ha lesz időm, visszakeresem a jelenetet!).

A két fiú jól választott, Anna lehet, hogy mégis az "ezermestert" választja, mert rájön: jó lesz egy dolgos kéz a gazdaságban? 

nlion Creative Commons License 2023.11.15 0 0 1993

Dani szórakoztató karakter én szétröhögtem magam rajta. Gyuri az túl csendes

Előzmény: Tulipántoss (1984)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.15 -1 4 1992

Az RTL-től kiszivárgott információ szerint a most futó évad tapasztalatai alapján a következő évad munkacíme: "Puncizna és nyálcserézne a gazda"....:)

Az egyébként tényleg érdekelne, hogy a sorozat történetében házasodás bármikor volt-e, talán a legelső évadból rémlik valami.

Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.15 -1 6 1991

A nagy puncizó rész tartalmából:

Az elején Timilány jógázik, majd jó Szamócás szárnysegédjével, Borikával és egy meglepetéssel: Borika a lányok hajára talál ki valakit.

Szamócás előadja, hogy ma ki lesz rúgva valaki, és megosztja a nézőkkel, hogy ez Timilány lesz. Úgy tűnik, Timilány tényleg hatalmas vétket követett el az állatkertben, de most egy olyan szpícset nyom le, hogy Szamócásban fellobban az érzés.

Szamócás egy műhelybe viszi Krisztinalányt, és igen, jól értettem az előzetesben, a vallásos, hívő, érzékenylelkű Szamócás tényleg azt mondja Krisztinalánynak, hogy meg akarja találni „a puncit, akit nagyon szerethetek”.

Krisztinalány lefagy, de Szamócás tovább bizonygatja, hogy igen, így van. Hatalmas megtiszteltetés lehet a nőknek lányoknak, hogy Szamócás egy puncinak tekinti őket, de elmondja azt is, tudja, hogy testet is akar (még szerencse, jó hogy nem csak a punci kell neki önmagában), meg hogy ő nem megy el „……..ni (síp) máshova”.

Krisztinalány szerint ez bántó, hogy Szamócás ……..(síp) nevez egy nőt és távozik a műhelyből, majd visszamegy és közli, hogy Szamócás puncit pénzért is kaphat.Krisztinalány Szamócás tiszta lelkét látta és a királynője szeretett volna lenni, de házvezetőnő és punci nem akar lenni.

Szamócásnak kezd elborulni a képe, érezhető, hogy Krisztinalánynak reszeltek, mert mi az, hogy nem lesz az ő puncija.

Krisztinalány ekkorra már totál kiakad, hogy Szamócás képes punciként tekinteni egy nőre és otthagyja a francba az indokolatlanul sokat puncizó Szamócást és kifejti, hogy a „Józsi rohadtul nem az az ember, akinek én gondoltam.”.

Krisztinalány futva, mezítláb távozik, majd el is sírja magát.

Timilány Krisztinalány beszámolójára ledöbben, kifejti, hogy ő sem akar …………….(síp) lenni, meg hogy Szami vegyen magának …..(síp).

Krisztinalányt nem is kell kirúgni, megy magától a nőket puncinak tekintő Szamócástól Puncizótól.

Puncizó megy Timilányhoz, aki Krisztinalánnyal együtt szintén csomagol, a rendkívül stílusos Puncizó úgy beszél Krisztinalányról a jelenlétében, mintha ott sem lenne, és nem vesz tudomást Krisztinalányról.

Krisztinalány otthagyja őket a francba, Timilány kifejti, hogy ilyet nem lehet mondani egy nőnek, és hogy neki nem egy …..(síp) kell, majd ő is otthagyja az egészet továbbra sem értő és szavakat nem találó Puncizót.

A részben majdnem annyi sípolás, mint a Séfek séfe korai évadaiban, amikor Vomberg megcélozta, hogy ő legyen a magyar Ramsay.

Nádai jő, kap egy doboz szamócát, leülnek egy raklapokból összerakott „ülőgarnitúrában”, majd Puncizó kifejti, hogy elment mind a két lány, mert ő megnevezte „azt a női alsó szervet” (Nádai előtt valamiért nem használja a punci kifejezést).

Puncizó vissza akarja hívni Böbelányt, Nádai értetlenkedik, de megengedi. Úgy tűnik Puncizónak tök mindegy ki a hozzá tartozó test (hogy őt idézzem), csak punci legyen, ha nincs Timilány, jó Böbelány is …..

Úgy tűnik, Böbelány visszamegy (nem tudom, valaki felvilágosította-e, hogy a másik két lány miért hagyta ott rövid úton Puncizót), mert az előzetesben Puncizó mintha egy repülőtéren lenne (a klozetből jön ki, aztán szalad valakihez a váróteremben), ezek szerint Böbelányt nem zavarja, hogy Puncizó korábban lapátra tette  (na persze, ha ez nem készítői átverés megint, és nem is Böbelány lesz, akihez rohant Puncizó.)

Egyértelművé válik, hogy Nyálcserés is puncizott Kírával, bár ők ezt azért így nem mondják ki. Nyálcserés szerint fenomenális volt (az nem egyértelmű, hogy ezt magára érti, vagy a puncizásukra úgy általában).

Nyálcserés rögtön a puncizás reggelén elmondja, hogy Kírát választja. Hazamennek, Szandi gyanakszik, hogy Nyálcserésék az előző este nem csak horgásztak, ráhibázott, mert Nyálcserés rövid úton kirúgja Szandit.

Szandi távozik, egy húzós bőrönddel az utcán bóklászik, ahol „véletlenül” összefut a közelgő Nádaival, neki panaszkodik. Elmondja, hogy ő nem puncizott volna még Nyálcseréssel, mert nem ez dönti el, pedig úgy tűnik, Nyálcserésnél de.

A részben indokolatlan mennyiségű nyálcsere és nyalás-falás, még a Nádaival való beszélgetés közben sem tudják türtőztetni magukat, amin Nádai is meghökken kissé, de megértő.

Annagazda jő, Autóipar a leröttyent nyárikonyhában olvas, de Annagazda nem hagyja.

Autóipar közli, hogy izgul Annagazda jelenlétében, ezért felhívná az Egyiptomban élő barátját, hogy elvinné Annagazdát egy hétre Egyiptomba.

Ezek szerint egy nagy kamu volt az előzetesben, hogy Gyuri önként lelép, viszont Annagazda nem akar Egyiptomba menni, hanem rövid úton kirúgja Autóipart. Autóipar lekonyulva távozik, de még mindig bizakodik, hogy Annagazda egyszer megvilágosodik, hogy ő az igazi.

A Kertész nyomul ezerrel (egy tóparton teszi a szépet Annagazdának). A tóparti randinál egy piknikkosár, az nem derül ki, hogy milyen kaja van benne (egy almán kívül), illetve, hogy a Kertész a ridegtartás közepette honnan szerezte, ami benne van (már ha volt benne egyáltalán bármilyen kaja).

Az előzetes szerint Annagazda valakivel elmegy Korfura, a tippem, hogy Háromgyerekessel, pedig még puncizás sem volt (vagy legalábbis nem mutatták.)

Kevin orrkarikás Lucát Zsuzsinak szólítja (Freud), majd nem szarozik sokat, elmondja, hogy Zsuzsi jön be neki, így a másik két csajt rövid úton kirúgja egyszerre.

A Kriszti nevű lány nehezményezi, hogy Zsuzsi nem volt őszinte velük.

Zsuzsi ott szeretne maradni, mert szerelmes lett Kevinbe, így mehet Kevinnel Valenciába.

A nézők rendelkezésére bocsátott információk szerint köztük (még) nem volt puncizás.

Kevin és Zsuzsi a fellegekben járnak, a szó szoros értelmében, mert elmennek ejtőernyőzni, még szerencse, hogy Zsuzsi nem tériszonyos.

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.14 -1 2 1990

Ha Kevin egy picivel magasabb volna, Zsuzsi kényelmesen hordhatna bármilyen magassarkút, de így is nagyon összeillenek! A kislány fülig szerelmes és Kevinnek sem közömbös a lányka! 

Előzmény: Mackóbogár (1989)
Mackóbogár Creative Commons License 2023.11.14 0 1 1989

Zsuzsi és Kevin irtó cuki együtt 💗

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.14 -1 1 1988

Böbe vissza fog menni! Nincs benne semmi tartás? 

Zsuzsi és Kíra első ránézésre nagyon hasonlít egymásra!

Gyurit kellett volna Annának választani, szemüveg nélkül nem is nézett ki rosszul a férfi!

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.14 0 1 1987

Ekkorát még talán senki nem esett pofára a magyar televíziózás történetében.

Azt hittem, "Sóher Pistát" nem lehet alulmúlni, ennek a fickónak sikerült.

Előzmény: Mackóbogár (1986)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!