Ezzel a játékkal játszol mostanában? Jó a grafikája.
Engem sajnos soha nem kötöttek le ezek a játékok, pedig hasznosak is tudnak lenni. Újabban szoktam telefonon játszani, de csak ilyen logikai játékokat, mint a térbeli mahjongg, sudoku meg találtam egy tök jó fejtörős logikai játékgyűjteményt. A lényeg, hogy offline is menjen, mert általában akkor játszom csak, ha pl. repülőn ülök. Régebben játszottam egy Harry Potteres szerepjátékkal, de ezek nem nekem valók, több frusztrációt okoznak, mint sikerélményt. Meg van a Murder in Alps, az tök jó nyomozós tárgykeresős játék, de sajnos lassan jönnek az új Chapterek és azért eléggé vezetett játék, nem fordulhat elő, hogy nem nyomozom ki a bűncselekményt. :D Egy olyan lenne jó, amiben van tét is, hogy benézek valamit, azon érezném, hogy komolyan dolgoznom kell az eredményért.
Miért terrorizálod az An offban a srácokat? Megint kitiltott Regina?
Ez kellemetlen. Kéne akkor még egy tojó, hátha azzal már megbarátkozna Lisa is. Vagy Lisát visszavinni a tenyésztőnek, ha még garanciális. :D És egyáltalán, hagyod a nevét Lisának vagy most mi lesz? Szegény apukádat jól átverte az ismerőse. :(
Tesódat nem érdekli a Galaktikus birodalom? Azért jó, hogy nem költözött el, és legalább nem vagy egyedül esténként.
kiderült hogy Lisa valószínűleg gúnár és ezért nem volt kisliba
viszont júliusban vettem még két libát ( Razzle és Laura ) , most hét végén pedig még egy tojót ( Patrícia)
így most három gunaram és kettő tojóm van
a nagy gúnár , Martin időközben összebarátkozott Razzle- l és Laurával
Lisa viszont kergeti őket és sajnos Patríciával is nagyon agresszív
a beszélt óegyiptomi nyelv ( vagyis a valószínűsíthető helyes kiejtés) rekonstruálása egy nehéz és lassú szellemi munka
a labdarúgás nem foglalkoztat különösebben , öcsém az aki rendszeresen néz meccseket és olyankor én is szoktam nézni mert ilyenkor lehet vele a legnormálisabban beszélgetni
ami pedig a leginkább foglalkoztat , az egy Galaktikus Birodalom gondolata