Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Dehogynem! A környezetemben két negyvenes nő is gondolt egyet, elvégzett egy önismereti pszicho maszlagot, a másik meg vmi reiki, vagy jóga tanfolyamot, megvilágosodtak, és csapot-papot otthagyva elváltak a jó működő házasságukból... A férjeiknek (akik finanszírozták a nem olcsó tanfolyamokat) pislogni nem maradt idejük...
Na most ha a kislányokat úgy nevelnénk , hogy eszedbe ne jusson a hűség , mer' az maszlag , akkor a fiainknak mit mondjunk ? Szabad a gazda kisfiam , hisz a csaj is meg fog csalni ? Keféljen mindenki össze-vissza elejétől fogva ?
A bigámiás pali meg sose fog ráunni a csajaira ugye ? Eszébe se fog jutni , hogy akár le is cserélheti őket ? A nőcik se kacsingatnak másfelé ? Vagy ott mégis érvényes a hűség ?
Ha menet közben gondolja meg magát, akkor legyen annyi vér a pucájában, hogy odaáll az asszony elé és elmondja neki, így megadva a döntési jogot a nőnek, hogy akarja-e így vállalni tovább, vagy külön akarja folytatni az életét. A hazudozás jellemhiba és az ilyen embert kerülni kell.
Ohh! Nagyon sarkallatos ponthoz érkeztünk el. Tehát akkor meg lehet állapítani, h a trsdlmi elvárás a ffiak felé, amely szerint legyenek örökre hűségesek, képtelenség. Akkor a kislányoknak mesélt gyermekkori királylány történetek, h a lovag örökre hűséges lesz hozzájuk, MASZLAG! Tehát egy bődületes hazugságban élünk, és egy bődületes hazugságban neveljük leánygyermekeinket, ami felnőtt korban garantált csalódást és fájdalmat okoz a biztosan (többségében biztosan) bekövetkező hűtlenség miatt... Hm...
Éjjen az őszinte BIGÁMIA!
Ne nevljük gyermekeinket hazugságban! Ne várjunk el képtelenségeket se a nőktől, se a ffiaktól, amit azok többségében NEM TUDNAK TELJESÍTENI! Legyünk őszinték magunkhoz, és a társunkhoz, és feltétlenül legyünk hűségesek, azaz tartsunk ki egymás mellett egy életen keresztül, és engedjük bővíteni az életközösséget egy esetleges másodfeleséggel! Mert az utódok egészséges felnevelése ezt követeli meg! Az utód egészséges felnövekvéséhez állandóságra, és biztonságra van szüksége! Ezt nem tudja biztosítani a hazug egy személyhez kötött fogadalom, amit bizonytalan, h meddig tud tartani a ffi! Ezáltal elbizonytalanodik a kapcsolat maga!
...és nem azért mert engem annó megcsaltak , hanem mert közben felnőttem és látok . :-))
De azt még mindig nem tudom , hogy gyárilag mi az erősebb késztetésük . Az élvezet hajhászása , vagy a fajfenntartás ösztöne . Melyiknek képtelenek ellen állni ? Pedig csak akarat kérdése .
Akkor viszont ne nősüljön, ne alapítson családot, ne fogadjon hűséget, hanem éljen egyedül oszt basszon kedvére a kurvákkal. Vagy álljon össze egy ócska lotyóval, így nem kell hazudgálnia senkinek és kiélheti a 'természetét'. :)
Akkor szerinted is ki lehet jelenteni, h a ffiak felé lehetetlen elvárás az örök hűség? És, h tulképpen látszat szerint szeretnének ugyan megfelelni ennek az elvárásnak, de a természetükből adódóan képtelenek. Szted ezeket ki lehet jelenteni?
Na most képzeld el mekkora egy ökör lehettem én akkoriban , mert azt gondoltam , hogy igen ! Létezhet olyan férfi , és biztosan én leszek az a szerencsés nő , akinek egy ilyen jutott .
Pláne hogy apuka állandóan erre erősített . Nem győzött bókolni , virágot hozni , stb. Okosabb volt nálam . Tudatosan altatott , én meg naív liba , elhittem , hiszen olyan hosszú évek óta mondogatta .
Azóta is ezen röhögök , ha eszembe jut . Mer' olyan (ma már tudom) még nem született .
Tudod .... nagyon ügyesen csinálhatták a környezetemben a hapsik , mert sose láttam a családba ilyesmi miatt botrányt . Pedig jóképű pasik voltak a rokonok ... biztosan találtak maguknak ferde-útra való nőt . De még csak beszéd téma se volt .
Annyira nem , hogy vagy két évre rá anyósom kórházba került , és mikor meglátogattam , úgy mutatott be a betegtársainak hogy : a menyem . Mondom neki : én biza már nem vagyok a menye mama , hisz a fia újranősült . Mire ő : "az" sose lesz a menyem , mert az te maradsz . Az én anyámat meg ugye el tudod képzelni ? :-))
Testvérem nincs , a kollégák/kolléganők meg se próbáltak befolyásolni .
Sok éve dolgoztunk már együtt , ismertek .
Nem kapkodok , de ha kitalálom mit akarok , akkor csak ha lőnek rám ....:-)
Kérlek legyél nagyon őszinte, és gondold meg a választ! :) Szted van olyan ffi aki egyetlen nővel úgy éli le az életét, h soha, de soha nem lép félre? Tényleg kiváncsi vok, mit gondolsz erről. :)
És nem próbált a környezeted hatni rád, hogy sajnáld már meg szegényt, bocsáss meg neki és fogadd vissza? Az benne a csavar, hogy még megpróbálnak a megcsalt nőben lelkiismeret furdalást kelteni.
Te nem vagy normális. A kurválkodást, a prostitúciót hirdeted, meg hogy keféljen mindenki mindenkivel. Szerintem engedd a nejedet is kefélni fűvel-fával, karácsonyra vigyen haza egy pasit neked ajándékba. Éljetek poliamóriában! :)))
A poliamória meg soha nem lesz a jövő kapcsolatformája, bármennyire is szeretnéd lerombolni a monogámiát és hirdetni a kurvás életformát.
Igen . Én egy maradi nő voltam/vagyok , aki ha közös megegyezéssel aszongya' valamire , hogy az zöld , akkor az zöld . Mindaddig zöld , amíg nem beszéljük meg , hogy legyen sárga .
Később azt gondoltam , hogy egy nagy marha voltam , hogy azonnal nem vágtam ki a francba .:-)
De akkor az egy sokk volt ... tanácstalan voltam a fájdalmam mellett . Mer' apuka egy Rómeó-tipus volt amúgy , a fene se tételezte volna fel róla az aljasságot . Mer' az volt . Aljasság . Ugyanis megbeszéltük , hogy ha bármelyikünk véletlen belemászna (bár ilyesmibe nem lehet véletlen belemászni) valami hasonlóba , meg fogjuk beszélni . Ma már tudom , hogy naívság volt . Bátorság kell hozzá .
Ahogy leírtad, ő egyszerűen ilyen személyiség volt.
Egy korai MGTOW férfi, aki nem a fogyasztói társadalom céljaiért hajtott, hanem a napnak élt :-)
Te viszont nem voltál elég modern gondolkodású, mert intoleráns módon fogadtad a férjedtől a poliamóriát, ami pedig a jövő egyik kapcsolatformája, amint azt nemrég valami cikkben olvastam...