Olyan drágák a lakások, hogy már a 20 négyzetméteres garzonokat keresik a legjobban.
A vevők az egyre kisebb alapterületű lakásokat keresik, ezzel reagálnak a folyamatos áremelkedésre - ismerteti keddi számában a Világgazdaság. A legnépszerűbbek a 20 négyzetméter alatti garzonok, bár ezek átlagos ára sem alacsony, már 14,9 millió forint. Ennyiért néhány éve még akár másfél szobás lakást is lehetett venni a legtöbb pesti kerületben.
https://www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/olyan-dragak-a-lakasok-hogy-mar-a-20-negyzetmeteres-garzonokat-keresik-a-legjobban.305711.html
Neked a vidék egy egynemű massza, ugye?😁 Tudod, nemcsak Borsod létezik a fővároson kívül. Egyébként Pesten 329 darab használt, minimum 50 négyzetméteres lakóingatlant dob ki 20 milla alatt egy egyszerű keresés. Nyilván ezek között van egy csomó, ami azonnal elvetendő, de akad közte 4. kerületi, kispesti, van lakás is, ház is.
Görömbölyt én is tudom ajánlani, a nyáron is nézegettem, nagyon jófekvésű és kellemes hely, a tömegközlekedése (4-es busz) kicsit ritka, de autóval élhető, áruházak közel, autópálya közel, az ingatlanárakat nem ismerem de vannak régi felújitható házak és házhelyek is ahová lehet épiteni. Szerintemaz egyik legszebb része Miskolcnak.
akkor tesokhoz mégy és lehet jo közösségre találsz? ez adja, hogy cigányok között minimális a hajléktalanség, kivéve akiket intézetbe adtak és onnan kerültek ki.
Nem is az eladásról volt szó, hanem, hogy lesz 1 saját házad, ahol tudsz élni. Gondolom, 100km körzetben csak van munka, ennyi 1 átlag amcsi is utazik naponta. nem lehet mindenkinek ideális élete, pláne annak megteremtését az államtól elvárni . ideális élethez szükséges pénzhez vagy kva nagy szerencse, vagy kva nagy piackepes tudás, vagy kva sok meló, vagy btk megszegése kell.
Cigányfaluban öröklök sajnos. Már most is eladhatlan egyébként, gyakorlatilag az ottani ingatlanoknak nincsen értéke, mert nincs vevő. Konkrétan tényleg nincs, éveken át hiába hirdeted.
Most írtad, hogy örökölsz, mi a gond? Pont ezt írtam jóval előbb, hogy akik nem is örökölnek, az az réteg, melynek a történelem folyamán soha nem is volt esélye, normális piaci körülmények között
Néha az elesetteknek is van malacperselybe dugott pénzük. Mert pl. éveken át spóroltak. Aztán feltörnék de jött az ingatlanlufi és bumm, vége az álmoknak.
Amúgy a válság - árcsökkenés téma pont a legérintettebb rétegnél teljesen irreleváns, azok ui nyomott áron sem tudnak venni, ráadásul a válság őket is sulytotta legjobban. Marad a suba subáboz, guba gubához verzio
Orbánviktornak ebben speciel teljesen jó a meglátása, a haverom is kétszintes hatalmas házat épitett, hogy majd a két lánya is ott fog lakni meg ilyesmi (de persze Londonban meg Szingapúrban), aztán most az asszonnyal ketten laknak a földszinten és nyugger korára azon töri a fejét minden évben, hogy honnan szerez tüzelőt mert a gáz drága.