A minap egy tudományos híradásban fekete-lyukak ütközésének gravitációs impulzusainak észleléséről adtak tájékoztatást.
A beszámoló szerint az észlelő műszer két 6 km hosszú lézernyaláb segítségével működik. A nyaláb egyikének az impulzus hatására hullámhossz megnyúlást észleltek.
Teóriám szerint a világmindenség "horizontjáról" hozzánk érkező fény vöröseltolódását nem a fényforrás távolodásától, hanem fény útja mentén lévő gravitációs mezők rendszeres változásai idézik elő, mintha impulzusok érnék, ugyan úgy ahogyan a fekete-lyukak találkozásának gravitációs impulzusi is korrigálták a mérőműszer fény nyalábjainak hullámhosszát.
Illetve itt lényegében, háromtényezős logikai csavart alkalmaztam.
Amiben ez is szerepelt:
Az ateista tagadásvallás, Gödel első nemteljességi tétele alapján, nem teljes. Nagyon nem kerek. Ahogyan a MonoBigBang sem az. Mindben van alapvető és lényegi önellentmondás.
Nos mivel Kurt Gödel első nemteljességi tétele baromság, hülyeség pont alkalmas vakcina, vagy immun mém szerepkörre is. Ezt próbáltam ki és teszteltem Ez is bizonyítva lett és működik. Erre éppen a te viselkedésed az egyik fő bizonyíték, de messze nem az egyetlen. Van mellette más sok más megerősítő dolog is.
Röviden... egyik hülyeséget (Gödel érve) használtam fel, egy másik hülyeség (MonoBuigBang) immun-mémjeként.
Valószínűleg ezt még inverz, fordított formátumban is működne.
"Mert Kurt Gödel első nemteljességi tételét te helyesnek tartod. Pedig sima áltudományos átverés és halandzsa."
Pusztán csak TE nem éred fel ésszel a logikáját. Azért tűnik NEKED átverésnek és halandzsának.
Marhasok dolog van, amit nem érsz fel ésszel (egyik ilyen a kozmológia), és sajnos ahelyett hogy felgyűrnéd a mentális ingujjadat és nekiállnál rátanulni a dologra, te kijelented hogy az amit nem értesz az hibás, és elkezded köpködni. Nagyjából ez a te működésed. "Egy büdös szót nem értek belőle, tehát hibás, és ezt megírom minden fórumra kéretlenül, hiszen én vagyok a világesze mémkutató!"
Mert Kurt Gödel első nemteljességi tételét te helyesnek tartod. Pedig sima áltudományos átverés és halandzsa. Ez a trükk lett beépítve immun-mémként ebbe az írásba: MonoŐsRobbanás Hiedelem Gondolom még egyszer sem olvastad el, elejétől végig, és nem is akarod. Tehát a megértés csak rajtad múlna és nem rajtam. Viszont a viselkedéseddel már lereagáltad, azt a folyamatot, amit megcéloztam vele. Tehát hatott az immun-mém. Még az adott írás elfogadása nélkül is. Bosszant téged és önellentmondásnak tartod, hogy egy ateista tudós, miért is nem hisz a monoBigBang elméletben. Hiszen hinni illene neki benne. Elkezdted kutatni .... fogalakoztat a kérdés. Elkezdtél gondolkozni.
Nos kicsit bele is kavartalak persze. Hogy értsed kifejtem kicsit bővebben.
Persze ironikus fogalmazásmódban.
A MonoBigBang hiedelem, egyben a monoateista tagadáshitrendszer része is. Az egyik fontos dogmájuk. ... Elrejtettem egy trükkös csalit .... na jó mégsem merülök bele jobban a részletekbe. ... úgy sem értenéd és tagadnád. Az a lényeg, hogy még egy erős tény valami működésére.
Egyébként meg köszönöm ezt a fontos tudományos adatot.
Másrészt felhívnám a figyelmedet, hogy a tények manipulálása, hogy valamit beteszünk, vagy sem egy lexikonba.,... ideológiai és más okokból ... áltudomány.
A te személyes (és hibás!) fixa ideád, amivel áltudományos mém-voodoozást művelsz, mint valami beteg szerepjáték amiben te magad valami qrvanagy zseniális mémkutató vagy.
Ez is van sima tudományos magyarázat. Ahogyan a vírusok terjednek, hasonlóan terjednek immun-mémek hatásai is. Mivel a Mono-BigBang elleni szérumot/vakcinát magyar nyelven és Magyarországon kezdtem el terjeszteni, így angol nyelvterületre ez később fog begyürüzni.
Ahogyan a biológiai védőoltásokban sem kell hinni, akkor is működnek, ez a helyzet jelen esetben is. A mentális védőoltások is működnek, akkor is ha valaki nem hisz bennük. Igen, akkor is ha elutasítja. Mert ezt nem lehetséges elutasítani, hogy nem kérek "oltást". :-)
Amúgy nem unod ezt az átlátszó szerepjátszást, hogy valójában nekem válaszolsz, de azt mímeled, hogy én nem is létezem itt, és te nem látsz engem és a hozzászólásaimat?
Mindenki tudja, hogy alakoskodsz. Ideje abbahagyni, mert senkit se versz át. Te tényleg hülyének nézed az olvasókat?