Kálmán Olga nem volt áruló, mint sokan mások a Hír TV-ben. Semmiben nem értek vele egyet, de megadom neki az "ellenfélnek" járó tiszteletet a munkahelyének megszűnése alkalmából.
Szívből kívánom neki, hogy minél hamarabb találjon magának megfelelő munkát (annak ellenére, hogy tevékenységét károsnak tartom). Biztos vagyok benne, hogy van rá kereslet az Orbángyűlölők körében.
Az biztos, hogy én soha nem fogok a rajongói körébe tartozni.
A kurva szláv eredetű szó: szerb-horvát, szlovák kurva, lengyel kurwa (szajha). Valószínűleg a szláv nyelvekben általános kura (tyúk) szóval kapcsolatos.
"Az életben nem lesz a jobber tv-kben olyan műsorvezető mint Kálmán "
Én egy riportertől azt várom, hogy a riportalanyából hozza ki azt, amit a riportalanya képvisel, és ha ellentmondást lát benne, akkor hívja fel rá a figyelmét.
Ehelyett ez a némber a riportalany szájába akarta nyomni a verbális erőszak szintjén a saját munkaadója véleményét.
Latnod kellett volna amikor a szerencsetlen az rtl club fozos musoraban valos elo adasba kerult. Szanalmas volt, beszari es beszelni sem tudott. Olyan volt, mint egy rakas szerencsetlenseg. Meg Gyozike Bea asszonya is leiskolazta televiziozasbol.
Nem is lehetne, mert teljesen tehetsegtelen. Oda ilyenek nem tudnak bekerulni. Szabo Anett, vagy Kovacs Andrea, hogy csak noket mondjak, minden szempontbol 1000x jobbak. Kalman annyira ostoba, hogy ha az elore bemagolt kerdeseit a riportalany elore megvalaszolja, akkor sem tud valtani es hulyet csinal magabol, mert ujra felteszi. Amikor meg a riportalany azt kezdene mondani, amire a nezo tenyleg kivancsi, akkor kozbeszol valami hulyeseget es a lenyeg elveszik. Naponta megteszi. Bena. Ilyet Szabo Anett, Vagy Kovacs meg akkor sem tudna elqrni, ha nem is tudnak a temat, csak a studio ajtajaban adnak meg nekik.
Azt mondtam, hogy egy latin eredetű szóból ("curvus") alakult ki ez a szavunk, szláv közvetítéssel és latinul a "curvus" jelentése "görbe, kampós, hajlott".
De van olyan etimológiai magyarázat is, hogy a protoszláv "kur" szóból származik, amely állítólag "kakas"-t, szóval faszt jelenthetett. :)
A "kurva" természetesen latin eredetű szó, hiszen a görbét, elhajlottat jelent. Az egy más kérdés, hogy szláv közvetítéssel kapta a "prostituált" jelentést a magyarban.
Egyike a különösen undorító fideszeseknek. Az apja nyilas volt, elítélt bűnöző, akit választási csalásért ítéltek el. Maga Kocsis Máté a MIÉP-ben kezdte a politizálást, majd inkább fideszes lett.
Biszexuális, akinek felesége és gyerekei vannak, de közben esténként buzibárokat látogat, de ezt természetesen bőszen tagadja, pert is vesztett már ez ügyben.
"Tomboljátok ki magatokat balliberálisok addig, ameddig az index még "baráti média" és tomboljátok ki magatokat fideszpatkányok, mert utána már nem lesz forum :)"