.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
Máltában tényleg felvilágosult a demokrácia, mert a munkáspárti ("szociáldemokrata") miniszterelnök (akinek az ügyeibe a felrobbantott újságíró bele akarta ütni az orrát) most nyáron bevezette a buziházasságot.
Szögezzük le a verés kizárva. Brutális, jogtalan, stb...
A kérdésem az illetó, mint a sajtó képviselöje ment be a KFC-be, vagy mint magánember. Ha piásan képviselte a sajtót, akkor nem csak a biztonságit kellene kirúgni hanem öt is.
Az elsö elemiben tanító tanítónéni jut eszembe, aki hazafelé a villamoson elfelejti, hogy már nem az osztályban van. Intelligencia kérdése.
A témához kapcsolódó jó írás a tutiblog-ról ........
"SzabóZé kolléga, az Index egyik meghatározó alakja némi whisky után bement egy KFC-be, majd ott vitatta az eladási körülményeket. Ennek következtében minősíthetetlen körülmények között dobták ki, a biztonsági őr pedig megverte. Ez elfogadhatatlan, ahogy az erőszak majdnem minden más formája, az őrt nyilván az igazságszolgáltatás fogja kellőképpen megítélni. Csakhogy. Na, most mi erről a csakhogyról fogunk írni."
Ha úgy gondolod, hogy a magánterület vs nem magánterület fogalompár bármire érv lenne, javaslom, hogy próbálj bemenni a Parlamentbe engedély nélkül. Na az látod biztos nem magánterület:)
Egyébként én ezeket a "kérem a vásárlók könyvét!" embereket sohasem értettem. Én még életemben nem írtam be vásárlók könyvébe, ha volt gondom, akkor se. Abszolút semmi értelmét nem látom, egyrészt nem szánok rá időt, meg voltaképpen mi értelme? Ez a csávó is mit akart elérni?
Ő maga írja le : "ezért azt gondoltam, hogy annyit írok majd csak bele: Bunkó a kiszolgálás. Üdvözlettel: Szabó Zoltán"
Vagy ehhez hasonló internetes piedesztál - szégyen padra állítás -ültetés!:)
Egy vendéglátóhelyet, vagy egy "frencsájz részlegnek " a felmagasztalását, lehúzását ezeken a hiteles,oldalaknak a használatával a legcélszerűbb helyre tenni!
Ez érzékeny veszteséget vagy forgalom növekedést bír okozni .
Természetesen csak akkor, ha hiteles regisztrálás után, megfelelő számú, gyakoriságú kifogás, dicséret érkezik az adott hely, személyzet terhére, javára!