A kabátlopásos módszerben (amelynek tízdanos mestere maga Orbán)
Aham. Épp NapiFeri az, aki naponta jön elő az újabb és újabb kontókkal, ami elültetett magként tápanyagdús táptalajra hullik a libtardok fejében, és úgy fejlődik hatalmas indákkal átszőtt dzsungellé egy pillanat alatt, hogy az ember önkéntelenül is elgondolkozik azon, mi lehet azokban a fejekben....
Szerintem pedig most veszti el Gyurcsány a maradék hitelességét. Már a 444 (amit igazán nem nevezhetsz Fideszes médiának) is szánalmas bohóckodásnak tartja amit csinál. Magának többet árt mint Orbánnak. Persze ez a rajongói klubját (amit DK-nak neveztek el) nem érdekli, sőt egyben tartja azt a 200.000 embert.
Gyurcsányon nincs több fogás, az elmúlt 11 évben már minden lehetséges módon lejáratták
Jaj ne fárassz már, minden riporter megkérdezte tőle, h. tudja-e ha hazudik ez a politikai karrierjébe kerül
Ne mond nincs rajta fogás
Azonkívül ki hisz már neki?
16-ra előrehozott választásokat igért
megígérte bebizonyítja, h. Röszkén a rendőrök támadtak a migránsokra
A meséje is ellentmondásos,
Ha Orbán azt mondja orvosi segítségre szorul, annak nagyobb hangsúlya van, bizonyítani meg nem tud semmit,
Nem is értem minek hozakodott elő ilyesmivel, lehet csak Orbán közelébe akar férkőzni, h. megmondja neki, ha bántja Klárikát megszorongatja a mogyoróit
Lássuk mit mondott Gyurcsány 2012-ben. Szó szerint idézem:
Az inkvizíció lényege, hogy a gyanú maga a bűn és a bűntelenséget a gyanú megalapozatlanságát a meggyanúsítottnak kell megtennie. Képzelje el - és csak nevelési céllal mondom, ne sértődjenek meg itt az operatőr kollégák - egyikre rábökök és azt mondom, maga tolvaj. Azt mondja dehogy vagyok én tolvaj. Mondom, ha nem tolvaj, bizonyítsa be. És állni fog az operatőr kolléga, hogy a csudába fogja Ő ezt bebizonyítani. Azt mondják, hogy maga plagizált. Bizonyítsa be. Én nem - mondja a Fidesz - a Gyurcsánynak kell bebizonyítania, hogy nem plagizált.
"Ha ha, szarják le, megint úgy álmodozol, minta 72 órás ultimátumnál? "
Igen, megpróbálják. Ahogy már írtam korábban, az a kérdés, hogy a Gyurcsány által a médiára folyamatosan rábocsátott orbános szennyár hány polgárhoz jut el és mennyire intenzíven. Orbánék passzivitása kényszerülnek. A kabátlopásos módszerben (amelynek tízdanos mestere maga Orbán) a védekezés csak gyanúsabbá tesz. Ebben a lejáratómeccsben Gyurcsánynak áll a zászló. Gyurcsányon nincs több fogás, az elmúlt 11 évben már minden lehetséges módon lejáratták. A mostani ellentámadás Gyurcsány felesége ellen kifejezetten szánalmas és a csak a teféle orbánfanokat tölti el lelkesedéssel.
Gyurcsánynak nincs izgulni valója. Megcsinálta az ütemtervét és rendszeresen be fogja kapcsolni a zagyszivattyút. A lé előbb-utóbb leszivárog a fideszbirkák tömegéhez.
"Ebben nagyon tévedsz, Gyurcsi hiába hisztizik, Orbán szóba sem áll vele, nem is fog"
Ezek szerint nem láttad Gyurcsi két tévészereplését. Nyoma sincs hisztériának. Sokat sejtető rókamosollyal hajtogatja a kitérő válaszait és végig ugyanazt a néhány kulcsszót mondogatja, amelyet aznapra betervezett. Gyurcsi nem számít rá, hogy Orbán szóba áll vele. Anélkül is működik a kabátlopásba keverési módszer - bár nem olyan szórakoztató, mintha Orbán védekezni kezdene. Gyurcsány nagyon profi, nem hiszem, hogy elcseszné a bosszú-hadműveletet -- akár lesz kompromát, akár nem.
Az állampárt központi médiumaiban most a várfalakat erősítgetik, foltozgatják a réseket és őrszemeket állítanak, nehogy a kabátlopási (Orbán-zsarolási) híreknek akár csak egy morzsája is begyűrűzzön az elkábított vidéki/falusi fideszbirkákhoz.
"A lényeg vesszenazorbán. Akkor is ha tudjátok nem igaz amit róla állít Gyurcsány vagy akárki. Sőt maga Gyurcsány meg a többi bajaivideós hazug balliberós is tudja. "
Természetesen se te, se én nem lehetünk biztosak abban, hogy Gyurcsány igazat mond-e vagy hazudik. Neked szent meggyőződésed, hogy Orbánnak nem voltak külföldön bankszámlái, de ez csak a vallásos orbánimádatod következménye. Én meg abban vagyok teljesen biztos, hogy Orbán nem spórolhatott össze a képviselői és a miniszterelnöki fizetéséből sokmilliárdos vagyont -- már ami a felszínen látható belőle.
Mostantól Gyurcsány vezényli az Orbán-parádét. Akár van nála kompromát, akár nincs.
"Igen és semmi más nem számít. Az se ha tudatosan hazudtok direkt. A lényeg vesszenazorbán."
A magam nevében tudok beszélni, egyes számban. Nem kívánom a min.elnök urunk vesztét. Beérem azzal, hogy eltűnik az ország éléről. Horthy óta a legkártékonyabb vezetője Magyarországnak. Szerintem az a legnagyobb bűne, hogy személyében haszonlécezőjévé és kiszolgálójává vált az előző pártállam győztes hatalomátmentő elitjének. Az ő bűne, hogy huszonnyolc éve ugyanaz a besározódott politikusgárda dominál, több részre osztva, egymást zsarolva, a koncon osztozkodva. Orbán hét éve rejtegeti az ügynökaktákat. Egyszer ki kellene már söpörni az 1972 előtt született, gyanús és fertőzött generációt. Jöjjenek a fiatalabbak, a 45 alattiak, akik garantáltan nem voltak pártállami ügynökök és nem lehet őket külföldről a múltjukkal zsarolni. Ehhez az első lépés Orbán eltakarítása, persze politikai értelemben.
Az már csak járulékos haszon, ha az ellopott ezermilliárdok egy részét sikerül tőle és bűntársaitól törvényes keretek között visszaperelni.