Hoppál a párt akkori szóvivőjeként valótlan tények állításával megsértette a Magyar Helsinki Bizottság jó hírnevét. Hoppál többek között azt állította, hogy
Oszt ha a bíróság döntésével nincs megelégedve a volt miniszterelnök, akkor olyan a civilizált világ normája, hogy videoüzenetben jelenti be, ha majd megint hatalomra kerülnek, akkor a bíró bukni fog a gazdájával együtt. Nem emlékszem, hogy akkoriban ezt kifogásoltad volna. Ja, mert akkoriban ez volt a trendi civilizációs magatartás.
Szóval engedtessék már meg nekem, hogy szemét senkiháziakról akkor is az legyen a véleményem, ha a bíróság épp bizonyíték hiányában nekik ad igazat.
De lehet itt orosz jogrend de akkor ne csodálkoz ha mint a krimen 120%-al nyer szergej viktor meg mehet szibèriába havat lapátolni ès aki ellenkezik az is
Nyugodj meg, nagyon is vannak elveink, és ezek a magyar liberálbaloldal elleni fellépésre ösztökélnek. Az a ti személyes problémátok, hogy túl könnyű a dolgunk.
Amúgy meg mindenki magából indul ki. Én nem gondoltam volna, hogy odaát elképzelhető az elvtelenség, de úgy látszik, felmerül.
A budapesti orosz nagykövet nyilatkozata váratlanul új helyzetet teremtett. Ennek fényében kénytelen vagyok kijelenteni: úgy látszik, tévedtem, mégiscsak lehetett Putyin-Orbán-találkozó.
Természetesen ki kell jelentenem azt is, hogy ezzel ellentétes állítást tartalmazó cikkemet (A sánta kutyát már nem érik utol) a legjobb meggyőződésem szerint írtam meg két héttel ezelőtt. Akkor ugyanis még az összes általam ismert körülmény, illetve információ a találkozó lehetősége ellen szólt, beleértve az orosz kormányszóvivő sejtelmes nyilatkozatát, majd az azt követő hosszú és kínos hallgatást is.
Jó, már megint kezd előbújni a prosztó formád, aztán majd hisztizel, hogy miért nem áll veled szóba senki. Vegyél hideg zuhanyt, oszt ha lehűtötted magad, és tudsz emberi módon viselkedni, akkor gere vissza.
Egyebekben meg ha ennyire nem tudod elviselni a másik oldal szavazóinak a véleményét, facé jársz fórumozni?
Nem jogsértésekről szól, pláne nem sorozatosokról, hanem a jog és igazság közti különbségről. Ti próbáltok egyenlőségjelet tenni a két fogalom közé, de minek? Magatok sem hiszitek.
Nézd, nekem amúgy is megvan a véleményem Helsinkiékről, és a többi senkiháziról, akik jó pénzért kavarják a xart Magyarország ellen. Éppen ezért nem hatódom meg attól, hogy épp ebben az ügyben ilyen döntés született. Nem érzem még csak benézésnek, vagy elbaxásnak se. Egyszerűen ehhez nem volt elég bizonyíték, oszt emiatt Helsinkéket hozták ki győztesnek. Váljék egészségükre.
Neked meg váljék egészségedre, hogy ezeknek drukkolsz:)
A lényeg, hogy európában már mindenki azt támogatja mint Orbán, azaz, hogy az illegális törvénysértő gazdasági bevándorlókból (akik többségben vannak a bevándorlók között) nem kér. Már Merkelnek sem kellenek. A szlovének, horvátok is csak előtte pofáztak, miután megkapták a bevándorlókat röhtön másképp álltak hozzá, a szlovének is kerítést húztak egy éjszaka.
Kínos, ahogy kihúzod magad a válasz alól. Már kifejtettem, hogy a jogszolgáltatás nem igazságszolgáltatás, tehát mi most megkeressük az igazságot. A hazugság ugyanis az igazságtól elrugaszkodás, és nem a bírósági ítélet. Al Caponét is számtalan esetben felmentették maffiavád alól, a bíróság szerint a légynek sem ártott, csak adóproblémái voltak szegénynek, a kurva könyvelője miatt.