Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Bárki láthatja, hogy szenvedsz, aki a kommunikációs technikákban jártas!
Nyugodj le, nehogy te kapj valamilyen érrendszerbeni sokkot és inkább hagyd a személyeskedés e formáját ki, hiszen innen is látszik, hogy buktad a témát, habzik a szád és képtelen vagy elviselni, hogy mellényúltál!
Nyugodj le szúszááááá...........,nehogy ne tudd élvezni a nyugdíjodat!
Én a kezdetektől ezt regélem, hogy ez egy virtuális játék és jókat szórakozok, élvezem, valamint rengeteget profitálok személyiség-típusok elemzéséből, tanulmányozásából.
A kisujjamban vagy, nekem játszhatod magad, forgathatod a köpönyeged, magyarázhatod a bizonyítványod!
Jó ideje nem is foglalkoztam veled, ám ha belém állsz, megkaphatod a magadét, még ha csicskaként teszed is ezt a trollunkként irányítva!
Hány hozzászólásod volt eddig és melyik nickeden a fűkaszás topikban, míg a troll nem szólt, hogy onnan ki kellene engem füstölni?
Azt sem tudod ki vagyok ott csak betámadtál egy hasonló nicket, aztán meg mikor pofára estél próbálod magyarázni!
Nem értem, ezt más nem látja át, ennyire naivak, tudatlanok lennének mások, ennyire nem látják, nem érzik az összefüggéseket?
Mert nekem a troll büszkélkedve, dicsekedve megírta, hogy szólt neked és mostantól összefogva vadásztok rám mindenhol és minden nickemen, miután a Kéken nem tudtok tenni semmit, ellenem!
Az, hogy most ilyen szarba kevert, nem az Én gondom, beszéld meg vele priviben és kutyuljátok csak tovább!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A többi a tőled megszokott mented ami szerinted még menthető süket duma!
De a súlyos hibáid előbb utóbb megmérettetésre találnak!
Nem kellett volna itt magadra venned annak a nicknek a jelentését a Modik felé,de nem bírtad ki szó nélkül, és megint beleavatkoztál egy olyan dologba,-amihez semmi közöd!...
Gyűlöletről szó sincs, és ne legyen kisebbségi érzésed sem
de ne értékeld túl magad sem,mert csak tovább rontod a renomédat,ami a léges topicokban már közismert!...
De nem is érdekel, mert nem azért járok ide, hogy ellened áskálódjam, veled ellentétben!:.-DDDDDD
Én nem akarok lenni a topik megmondója, királya, ura, mint te és nem érdekel, ki miért mond ellent a véleményemnek, főleg nem indítok ellene ezért hadjáratot!:-)
Nyugodjál le, mert mint a topik leírások java-részében is szerepel ez egy virtuális játék, senki nem akarja elvenni a cupákodat, senki nem hajt a babérjaidra, nem kell gyűlölködnöd, nem kell mondva-csinált hadjáratokat indítanod senki ellen!
Béke, nyugalom, szeretet, becsület, ez kellene, hopgy kijöjjön az itteni ténykedésekből nem az a gyűlölet-cunami, amit sugárzol magadból!
De 5ha látod a több mint húszezer hozzászólásomat a másik nicknél,-ez azt bizonyítja,-hogy csak azon fórumozok,-és nem váltogatom,-mint a prosti az alsóneműjét vagy mint te!..🤭
De légyszi,-kíméljd meg a társaságodtól mindkét nickemet,-mert megint te találtál meg,én csak jelentettem egy suttyó nick modortalansagát...
Mi akkor a gond ezzel, hiszen akárhány nickje lehet bárkinek!
A különbség abban van, hogy van aki beismeri, hogy több is van neki, van aki sumákol, de úgy is lebukik!
Ki akkor a szavahihetőbb, becsületesebb?
Különben meg nem érdemes dühből, vagy bosszúból rászállni másokra, mert csúnyán vissza tud ütni, főleg, ha valaki trollok segítségével, tippjeivel csicskává válik.:-DDDDDDDD
Csak lazán, ez egy virtuális játék, virtuális szereplőkkel, ezt ne feledd!
de itt legalább az előzményeket törölte, csak az ufószakértő off bejglimarhasága maradt jelzésként, hogy ilyen moderátor mellett vannak, akik bármit megtehetnek.