Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.08 0 2 363

Attól, hogy  Amerikában engedélyezett, az nem jelenti azt automatikusan, hogy itthon is forgalmazható! 

Amennyiben tudnál bármit is az OÉTI notifikációról, akkor azt is felfognád, hogy amikor benyújtja a cég az OÉTI-hez a papírokat, akkor már azonnal forgalmazhatóvá válik a termék.  

Viszont a Rain Core esetében a PIROS FELKIÁLTÓJEL már azt jelenti, hogy a továbbiakban nem forgalmazható! Eljutott a tudatodig? 

Nem kell nekem hinned, elég, ha megnézed az OÉTI honlapját, nekik talán elhiszed, hogy jogsértő a forgalmazás. 

A csodás gyógyulásokról sem olvastam? 

Előzmény: JammieB. (362)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.08 -3 0 362

Valószínű minden engedéllyel rendelkezik, hiszen Amerikában 2014 szeptemberétől már forgalomban volt és nálunk a bevizsgálások miatt egy teljes évet várni kellett vele, tehát 2015. októbertől lett hivatalosan is elérhető... Aztán ebben az évben egy újabb minősítést kért a cégünk, ami miatt ideiglenesen nem lehetett árulni... 

Ez csak a te fejedben van, hogy én gyógyítanék, sehol nem olvastál tőlem ilyet és nem is fogsz. (ha te ajánlasz egy húsboltot, akkor te úgy lépsz fel, mint, ha hentes lennél?)

Előzmény: Törölt nick (361)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.08 0 2 361

Van a Rain Corenak engedélye? A piros felkiáltójel a listában ezt jelenti, hogy nincs, sőt nagyon nincs, aki így forgalmazza az jogsértést követ el! 

Neked van bármilyen egészségügyi végzettséged? Eddig nem jelentetted ki, hogy lenne, mégis úgy lépsz fel, mintha gyógyítanál.

Előzmény: JammieB. (360)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.08 -2 0 360

A "tök ugyanaz" nálad az is, hogy egy pár aktivistája állít valamit, erre azt írnák neked, hogy te mint egy ugyanilyen párt aktivistája! Annyi lenne a közös, hogy mind a kettő párt.. Te is megmosolyognád!!

Mondtam már neked, ha úgy látod, hogy a cég engedély nélküli terméket forgalmaz és a szaktanácsadó orvosa nem orvos, akkor jelentsd már fel őket!

Előzmény: Törölt nick (359)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.08 0 1 359

Pedig igencsak úgy tűnik, engedély nélküli termék, orvosi végzettség nélküli gyógyítás. Ez tök ugyanaz. 

Előzmény: JammieB. (358)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.08 -2 1 358

Még véletlenül sem ilyen céget!

Előzmény: Törölt nick (357)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.07 0 1 357

Furcsa vagy te nekem, helyesled az előző hozzászólásomat, de te is egy ilyen céget képviselsz. Kissé tudathasadásos helyzet.  

Előzmény: JammieB. (353)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.06 0 1 356

Tragikomikus....

Előzmény: ásítósmacska (355)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.06 -1 2 355

És ezt is láttad? :)))  Egy ex-FLP-s MLMügynök.

http://index.hu/tudomany/2016/10/06/ez_nem_gyogyitas_arra_meg_milyen_engedely_kene/

Előzmény: Törölt nick (354)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.06 0 1 354
JammieB. Creative Commons License 2016.10.06 -2 0 353

Sajnos igen, mert tudjuk, hogy a negatív reklám is reklám!

Előzmény: Törölt nick (350)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.06 0 1 352

Talán azért, mert a pénzbüntetést "farzsebből" kifizetik, jobb lenne, ha a pénzbüntetés mellett még a börtön is szóba kerülne. 

Előzmény: Ajra1 (351)
Ajra1 Creative Commons License 2016.10.06 0 1 351

Igen.

Az Echo Tv Pulzus című műsorában pár éve ő népszerűsíthette a Vargha Metodikát alapító Vargha Zoltán természetgyógyászt, valamint Varga Gábort a gyógygombáival.

A GVH büntethet, de a szekér halad tovább. További szankciókról nem igen hallunk. Varga Gábor cégét is megbüntette 2008-ban, 2011-ben és 2014-ben is a GVH, és lehet, hogy még a mai napig is végzi "áldásos" tevékenységét a Vargha Metodikával együtt.

Én azt is megbüntetném, aki országos tv csatornán, vagy rádió állomáson nyilvános teret engedett ezeknek a kuruzslóknak.

Remélem, hogy Dávid "professzor" ügyében eljárva példát statuál a bíróság, és végre történik már valami érdemi intézkedés a beteg emberek vámszedővel szemben.

Előzmény: ásítósmacska (347)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.06 0 1 350

Valószínűleg igazad van, de sajnos a végeredmény ugyanaz marad. Szabadlábon lesz, és hirdeti majd, hogy a gyógyszermaffia miatt került a bíróságra, ezzel újabb ügyfeleket szerez majd. 

Előzmény: Törölt nick (346)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.06 0 1 349

Jövedelmed van belőle, tehát adót is kell utána fizetned, a  tavalyi évre vonatkozó adóbevallásodban szerepeltetted ezt a fizetést? Nyilván nem, mert akkor nem írnál ilyen marhaságot.  

Előzmény: JammieB. (345)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.05 0 1 348

plusz a második rész konklúziója...

https://rakgyogyitok.wordpress.com/2015/03/18/dr-david-tamas-a-cod-tea-feltalaloja-ii-resz/

Újat, okosabbat én sem tudok mondani, mint amit a GVH a határozatában már megállapított: dr. Dávid Tamás módszerei, eredményei nem igazoltak, nem állják ki a tudományosság próbáját, a hivatkozásai homályosak, ellenőrizhetetlenek vagy semmitmondók. Mindez annak a tükrében, hogy dr. Dávid Tamás nemzetközi hírű rákkutató, “dupla professzor”, különösen elfogadhatatlan, megmagyarázhatatlan. Ha valakinek, hát a tudomány emberének kell tudnia, mi az, ami bizonyítottnak tekinthető, mi az ami nem, mi tartozik a tudomány és mi a képzelet, vágyálmok és a szélhámosság kategóriájába.

Előzmény: ásítósmacska (347)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.05 0 1 347
Előzmény: Ajra1 (339)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.05 0 2 346

2 évet nem lehet 5 évre felfüggeszteni, max 3-ra, de ez részletkérdés. :))

Előzmény: Törölt nick (342)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.05 -2 0 345

A hagyományos MLM-ben talán úgy lehet. Már új időket élünk szerencsére.

Előzmény: Törölt nick (338)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.05 -2 0 344

Olyan következtetéseket tudsz levonni, mint a macska! Ha nem kell vállalkozói engedély, akkor az már adócsaló? 

Előzmény: Törölt nick (335)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.05 -2 0 343

Hol olvastál olyat, hogy bármit is tukmálnék? Régóta nem is beszélünk semmiféle termékről! Szerinted ilyen közönségnek, mint ti van olyan épeszű ember, aki bármit is ajánlana? Pláne nem tukmálna.. Kérlek másold ide be, ahol ezt olvastad tőlem. Szerintem még a termék nevét sem mondtam, mindig megtettem helyettem más.

Előzmény: _chillout_ (330)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.05 0 1 342

Ne is reménykedj, max. felfüggesztett 2 év 5 év-re + pénzbünti mellékes, de ez nagyon max 

Előzmény: Törölt nick (341)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.05 0 1 341

Remélem végrehajtható sittet kap! Elég hosszú a vádlottak padja, elférnének mellette egy páran....

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.05 0 1 340

Igen, emlékszem rá. Már amikor elkezdte hirdetni csodálatos teáját akkor utána néztem és már akkor is elég gyanús volt a mese amivel a nagyérdeműt etette. A rák jó üzlet, rá is repülnek a csalók, rengeteg "csodaszer" van. 

Ajra1 Creative Commons License 2016.10.05 0 2 339

Előbb, sajnos inkább csak utóbb!

A "professzor úr" éveken keresztül az Echo Tv-n is terjeszthette sarlatánságát. Dr. Dávid Tamás állatorvosról van szó.

http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/csalo-rakkutato-professzornak-adta-ki-magat-az-allatorvos/qj072he?utm_source=hirstart&utm_medium=hirstart&utm_campaign=hirstart

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.05 0 1 338

Előbb-utóbb csak elfogynak! 

Rájöhetnének, hogy munka nélkül csak lottóval van esélyük meggazdagodni, az MLM-ben csak a vezetőknek viszik a pénzt szorgos kis hangyák módjára.

Előzmény: ejzsi (337)
ejzsi Creative Commons License 2016.10.05 0 2 337

Ha csak olvas bennünket, azzal nem zavar.,

Csak ne kotnyeleskedjen, mert az nemcsak zavaró, hanem sokszor felháborító hülyeség, amit nehéz szó nélkül hagyni.

Előzmény: Törölt nick (336)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.05 0 4 336

Úgy látom, nincs mit tenni!

JammieB olyan tartozéka lesz az onkológiai fórumoknak, mint futballpályáknak a szöglet zászló! :))

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.05 0 1 335

No akkor nyilvánvalóan egy adócsalót köszönhetünk a körünkben. 

Előzmény: ásítósmacska (334)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.05 0 1 334

Az MLM-es topikon már belengette a  "nem kell vállalkozónak lenni" c. mézesmadzagot...

Ja, persze, elképzelem hogy az állítólagos milliókat megbízási szerződés alapján (v. hasonló konstrukcióban) kapja, és be is vallja.... LOL

Előzmény: Törölt nick (332)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!