Meg nem erősített hírek szerint nagy győzelmet aratott az MSZP vezette ellenzéki összefogás jelöltje a szigetszentmiklósi 8-as választókerületben. Vigyázat! Időközi választás eredményéből csak korlátozott következtetések vonhatók le.
Lehet, hogy én néztem rossz oldalt, de az előbb 24egészvalaennyi %-ot olvastam a részvételről.
Azt, hogy mennyit kaptam a szocik, nem tudod megállapítani, mert a nyertes jelölt egy koalíció színeiben indult. (Miképp azt sem tudod megállapítani, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjéből hány volt a KDNP-s szavazat.
Ha jól tudom, Szszt.miklósnak nem az egésze választott most, csak a 8. sz. választókörzet, mert ott üresedett meg egy önkormányzati képviselő hely.
Azt, hogy ennek a körzetnek mennyi a szavazásra jogosult lakossága, a nyilvánosságra hozott leadott voksok számából, és a részvételi %-ból ki tudod számolni, sztem elég nagy megközelítésben.
A település többi részének a lakossága nem játszott a választásban!
szóval csak ha fidezs az legitim mindenki más ellen akár fegyver is?
tudod, ha az új választási törvény fideszkörzet, software, választási iroda, királyi TV, agitprop, Pintér ellenére elhajtják őket, akkor pofa sutba és csend... elfogadni, hogy a nép azt tette velük is - nagyon helyes lenne - mint anno gyurcsiékkal...
ennyi, persze fegyver, még egy kis jó pogárháburú kéne...
Én azt mondom, ha valami csoda6csalás folytán ezek (MKP-MSZMP-SZDSZ-MSZP-EGYÜTT_DK-stb...) újra hatalomra kerülnének, akkor a népnek íratlan joga akár fegyvert is fogni ellenük, de nem ám olyan lájtos hídfoglalással.
Mert akkor a Fidesz el tudta adni magát, mint hihető alternatívát. Az első kormányzásuk azért közel sem volt annyira szar, mint a mostani, és el is telt azóta nyolc év. Nyolc olyan év, mely alatt az MSZP viszont teljesen leírta magát. Nem csoda, hogy ma sem vágyik rájuk a nép, főleg nem úgy, hogy az arcok nem sokat változtak 2010 óta sem, pedig egy ekkora bukta után talán illett volna rendezni egy nagytakaítást a pártban. De ezek csak azt várják, hogy a Fidesz alájuk küzdje magát népszerűségben. Erre meg, úgy néz ki, még pár évet várniuk kell. Akkor is, ha egyébként Viktorék dolgoznak rajta keményen.
Arra céloztam, hogy GYF egymást követően volt 2x, azaz felrúgta a hallgatólagos váltógazdálkodást. Kampány és erőlködés nélkül simán győzhetne az mszp azzal, ha beígérné a 13. havi nyugdíjat és közalkalmazotti lóvét, de nem MHázyval, hanem olyannal, akiben bízik a bázis (amely kezd átvándorolni a Fideszhez), Például Kovács Lászlóval.
"Onnan, hogy volt szerencsém beszélgetni IRL is, fórumokon is jónéhány "hívővel".
Aki a fideszre szavaz, abból egy olyat nem találtam, aki képes lett volna önálló gondolkodásra."
Most nehéz idők járnak a fideszes zombihadra, mert most nekik kell magyarázni a bizonyítványt. De ha visszaemlékszel 2010 előtti időkre, akkor ugyanez volt a helyzet szoci oldalon.
"Maszop és egyéb, nem fidesz-közeli körökben, ritka kivételektől eltekintve nem divat a személyi kultusz, az értelmetlen párthűség."
Ajánlom figyelmedbe a DK táborát. Ott majd rálelsz mindezekre. Súlyosabbak, mint a Fidesz és az MSZP válogatott zombiserege.