tűzfészek - besokalltak a szomszédok Orbánéktól
Magyarország az "instabilitás tűzfészkévé" vált a kisebbségi kérdésben - vélekedett Traian Basescu román államfő hétfőn, a 11. Marosfői Nyári Egyetem megnyitóján, hozzátéve, hogy Budapest politikája nehézséget okoz a térség azon országainak, amelyekben magyar kisebbség él.
De szép is lenne, ha nem mocskolná az több millió kamion Magyarország "légterét", nem lenne az az elviselhetlen zaj többé, károk a házakban utakban!!!!!
Hatalmas port kavart a Pro Transilvania Alapítvány elnökének, Sabin Ghermannak, aki az RTV kolozsvári szerkesztõje is egyben, a Monitorul de Cluj lapban megjelent, Torkig vagyok Romániával címet viselõ kiáltványa. Az alábbiakban a rendkívül színesen megfogalmazott, a fordítónak nem kevés gondot okozó szöveg olvasható.
Torkig vagyok Miticával, a széltolással, a cigánykodással, ami hozzátapad ehhez az országnévhez, hogy Románia
Orbán előadja a szomszéd országok önérzetét felpiszkáló dumáját. Aztán a külhoni magyarok ott maradnak és a rövidebbet húzzák
EDDIG húzták a rövidebbet Trianon óta. EDDIG mosták fel velük a padlót, dózerolták el a falvaikat, telepítették be a Regatból a segghülye román analfabétákat a tiszta magyarlakta területekre, verték ki sütőandrások szemét és gyilkoltatták le zsilvölgyi kőbunkókkal a magyarokat.
EDDIG.
NEM MOSTANTÓL.
Nem Orbán, öcsi. Nem Orbán.
A huszonhárommilliórománozó mocsokláda kommunistáitok, Trianon óta!