egyébként ha a wikibe jobban belekukkantasz vannak ott olyan nagykövetek említve akik kémkedtek szóval még ezzel is jöhettél volna. látod milyen rendes vagyok :) mondjuk manapság kétlem hogy csinálják, szem előtt vannak és közismertek. szal mindenhogy nekem van igazam.
Az én szövegeim passzoltak az adott előzményhez, a te szerencsétlenkedésed pedig a Jeszenszky Géza, Bod Péter Ákos, Chikán Attila, Csaba László, Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, Donald Tusk ? listáddal most épp nem.
Tudjuk, hogy ezt a poénodat próbálod mindenhez elsütni. Néha túlzottan erőlteted, és ilyenkor semmilyen formában nem passzol semmihez, csak ahogy a népnyelv mondaná, baszod a rezet, kérlek alássan.
"nagyon tetszik az a bizonyítvány, amit a haverjaiddal együtt kiállítottál a baloldali nívóról" Qrvára jó lenne a baloldalnak, ha a tartalomtól függetlenül el lehetne sütni, hogy Orbán Rákosi szövegekkel operál.""Közismert tény, hogy a fidesz alatt jóval nagyobb minimálbéremelések voltak, továbbá az is, hogy ezt a baloldal rendszeresen támadta.""Ha valaki még nem tudná, a CDU baloldali párt."
Mondjuk ez utóbbi a legviccesebb. Kár, hogy a németek nem tudnak róla.
De újra felteszem a kérdést : Ők baloldaliak ? Ha nem, akkor mik ?
Jeszenszky Géza, Bod Péter Ákos, Chikán Attila, Csaba László, Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, Donald Tusk ?
lisszabonban egy hazugságoktól hemzsegő papírt írattatott alá Viktorka férged a külföldi elvtársaiddal, na attól kéne hogy eldurranjon az agyad. egy emailben két újságcikk elküldése az meg kilépés a keretekből neked, istentelenül hülye vagy :)
tudom, kémkedésnek akarod nevezni két újság cikk elküldését egy emailben, meg nagykövet hírszerzési tevékenységet folytot, akkor baromságokat hadoválsz, csak azért mert másnak más véleménye mert lenni a fasiszta rendszeretekről, hogy öröm nézni :)
Nyilván az aktuálpolitikai mindennapi küzdelemnek megvan a maga legális, elfogadott tere. A szadeszos féreg ebből kilépett, ezért kap jogos kritikát tőlem. A hozzád hasonlóknak meg nyilván bejön, amit csinált, különben nem védenéd ilyen eszeveszett módon:)
az "informátorod" küldött az amcsiknak 2db amcsi nyilvános újságcikket :) telefostad a gatyád a hazug erőlködéstől. hazaárulás! rikoltozzál te szerencsételn . áháháháháhá!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
haladunk, az ezermrdot lopókra, dikatúrát építőkre jogállamot szétbaszókra szavazgatsz, aki ellenzi, meg aki támogatja a hazáját alapítványokkal az meg a féreg. fideszerkölcs :)
Egyetlen autoriter rendszer nem tűri, ha vannak emberek, akinek más a véleményük, mint a szeretett vezérnek.
Szerintem egyetlen, általatok haladó demokráciának tartott ország sem veszi jó néven, ha bármilyen indokból a saját állampolgár titkos levelezést folytat más országok külügyminisztériumával, hogy ezzel kárt okozzon a saját országának.
Ha nem tetszik neked, mint fizetett politikai alattvalónak, hogy Fischer Iván önszántából információkkal látta el ismerőseit
Végre ezt is megtudhattuk harminc évvel a rendszerváltás után, hogy a szadeszos informátor az a jó informátor, pláne ha önszántából teszi, és nem a magyar külügynek küldi a levelet, hanem az amerikainak:))