Az még hagyján, hogy az anyja lehetne, de ég és föld a két ember, még akkor is ha Szofi kissé ki van kerekedve, és ezt kiemelvén állandóan ráhúzzák azt a szörnyű gatyát.
Milyen sörnyitás ez? Én max. akkor nyitok így nem visszazárható italt, ha nincs nálam semmi más, amivel kinyithatnám. De kizártnak tartom, hogy egy ilyen sörfogyasztó brigádnak nincs otthon legalább egy sörnyitója.
Meg leesik a kupak és leszarja, mindegy hova esett? :D
LOL Zalánkáéknál állítólag kikapcsolták az áramot, de a szobában, ahol beszélgetnek Joe-val simán ég a villany. LOL
Szofi 50+-osnak néz ki?! Hát ez az év vicce. Azért ez elég gáz, ha mai világban már egy 35 éves 50+-osnak néz ki. :DDDD Egy szemre max. a 20-as évei elején, közepén járó nő szerint. :DD
Úristen ez milyen kínos duma Karesztól: "szerinted hol növesztette... lazaccal meg uborkahabbal, hagyjál már!" LOOOL
ÉNB-éknél éjjel-nappal csak a bulikázás megy? :D
Mesi meg Buck's Fizz koktélt iszik? :D
"Te mit szólnál, ha Teklával qrnék a Frufruban?" LOL Szerintem MalacGabi számára ez esetben édes lenne a bosszú. :D
Ilyen emberek ellen csak egyvalami hatásos, ha eltorlaszolod az ajtót és lehetőleg arra felé nyílik, amerről eltorlaszoltad ill. tovább feltétel, hogy ne harmonikaajtó legyen.
Mert ezeknél semmi se számít. De én azt se értem, ha MalacGábor átment vmikor Szofihoz kefélni, akkor ahhoz minek telefon? LOL Hátha a csúcspontnál beérkezik egy fontos hívás? LOL
"Itt hagytam a töltőkábelem" jó duma, csak nem hihető. Meg aki ennyire trehány, hogy összevissza rakosgatja a töltőkábelét, az vegyen minimum hármat és akkor minden helyiségben lesz egy-egy. Feltételezvén, hogy fürdéshez nem visz okostelefont, de ez már túlságosan elrugaszkodottnak tűnne az ÉNB szürrealitásához képest. :DDD
Szofi-Doles duóról meg annyit: Ezek olyan ostobák, hogy ha már a műhelyben folytatják, legalább az ajtót becsukták volna, hogy minimum annyit meghalljanak, hogy hopp nyílik az ajtó VAGY ha van a műhelyben WC, legalább oda bemehettek volna, hogy ne szem előtt legyenek. LOL
Ja még valami:
Indiaira égett bőrű Mesi feltűnt nektek? Ja igen a "nagy visszatérés" szokás szerint semmi nem volt, egyszercsak felbukkant a semmiből. Ahogy Erik meg eltűnt a semmibe. :D Bezzeg amikor Bence elment akkor napokig ment a teátrális búcsú. LOL
De várjál, hogy ment le. Ha jól emlékszem úgy ment oda, hogy neki ehhez az egészhez nincs kedve, meg hogy majd MalacGáborral megbeszéli, hogy hányadán állnak. Ahhoz képest... :DD
Nem tudja mit akar, érzelmileg labilis, de azért lefekszik MalacGáborral. Szóval még magának is hazudik, mert ha csak érzéseket ment volna tisztázni, nem feküdt volna le Gáborral.
Ha meg direkt ezért ment, minek kellett az a lelkizős rizsa az elejére? LOL
Úristen mi ez az erkölcscsősz duma Lalitól az alkoholról egy kocsmában? LOOOL
Szürreális: két kisebb benga állatnak tart előadást arról, hogy nem szabad inni?! LOL
Biztos a forgatókönyvírók olvasgatják ezt a fórumot, mert valahogy nem tudom nem észrevenni, hogy mindez azután történik, hogy kb. 1 hónapja arról írok, hogy mennyire központi téma a sorozatban az alkohol. :D
Fogalmam sincs miért nem úgy működnek ezek a kommunák, hogy a csajok ajtajára tegyék ki a szabad/tilos táblát és ha szabad, nyugodtan menjen be amelyik pasinak éppen ingerenciája van..
Jövő hétfőiben Szofi kérdezi szarkasztikusan Livitől, mikor lebuktatta a kiscsaj őt és Dolest, hogy "Te tettél már tönkre kapcsolatot vagy házasságot?" Ez pont Szofi szájából vicces, aki történetesen pont ugyanúgy, mint Livi, tönkretett már egy házasságot... Fú, de undorító egy nőszemély.
Hát igen, ezen a Szofi-Doles románcon már ki sem akadok, mert annyira abszurd. Hozzászoktam már, hogy totál össze nem illő embereket raknak párba. Már várom mikor hozzák össze Rolandot Gábor anyjával. :))
Ezt is magyarázza már meg valaki, mert nem látom a logikát mögötte: Szofi az exével, MalacGáborral bujkál 5 évesek módjára és lemegy egy vidéki faházba, hogy együtt legyenek, de egy Dolessel - akivel ha kiderül a viszonya, tudva levő, hogy hatalmas botrány van - halál nyugodtan szexelget a kommunában a többiek jelenlétében.
Lina pitsa TÖBBSZÖRÖS visszeső bűnöző! Már rég a fiatalkorúak sittjén lenne a helye. Testi sértés, betörés, lopás stb. de a reteklub értékrendjébe BELEFÉR !
Én egyáltalán nem látok izgalmat! De ez hogy is jött ide??!!
Azt viszont látom, hogy "babakocsisként" vagy jelen, és képes voltál egy júniusi korrekt hozzászólásra hivatkozni - ennyi hónap elteltével?! :(
Hajnali időpontban (03.22!) ezért regisztrálni?! :(
Érdemes volt két ilyen " fontos " hozzászólásért hajnalban regisztrálni egy platformra?!
Csak ennek a marék kis fórumozó csapatnak egyáltalán nem kardinális kérdés amiről írsz?!
És ez eklatáns példája annak, hogy hogyan ne " böfögjön" be valaki egy fórumra?!
H a lenne a fórumozásnak lillemszabálya,akkor tanítani kellene, hogy így ne! A másik hozzászólásodra lentebb megkaptad mára minden igényt kielégítő, "tűpontos" választ a fórum társamtól! Akinek minden sorával egyetértek!
"Azt mondani, hogy az énb nem valósághű?! Tényleg? Miért is kellene annak lennie? Vagy miért ne történhetne bármi a sorozatban, éppen, mint a valóságban ...."
Mindenki tisztában van itt a fórumon azzal, hogy ez egy sorozat. Ettől még borzalmasan sokszor megy át abszurditásba egy-egy cselekményszál vagy karakterjellem, és mivel nem egy fantasy-t vagy animációs filmet nézek, jogos elvárás szerintem, hogy a realitás talaján maradjanak. Vagy azt mivel magyarázod, hogy Liviéket főiskoláról egyik napról a másikra visszarakták 16 évesek közé a gimnáziumba? Hogy csak egy példát mondjak a rengeteg életszerűtlen dolog közül, ami számomra rettenetesen zavaró és szimpla szerkesztői trehányság áll a hátterében. Napestig tudnám sorolni az elmúlt évekből a nagyobbnál nagyobb blődségeket.
Egykoron így volt, de ezt az írók már elfelejtették :) Most bárki beinvitálhat akit jónak lát , mert Márkot nem láttuk erről Farkassal szerződést aláírni.