Keresés

Részletes keresés

Chrystalline Creative Commons License 2012.07.11 0 0 960

Nem. Ez a gárdavédelmi ügyosztag.

De szerintem ne keverjük ide a Pintér-legényeket in global.

Előzmény: Columbu_s (887)
Chrystalline Creative Commons License 2012.07.11 0 0 959

Önvbédelemre képtelen állatot bántani állatság. A rugadlozóra kellene szájkosár. Meg póráz.

Előzmény: szevasztok lúzerek (50)
lingar4 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 958

Hát még mi hogy ununk téged!

A békés vasárnap délutánt fagyizással elütő decens polgári családok sétáló dedeire támadt a csúnya rendőr a még csúnyább kutyájával, ejnye.

Hozzád meg, ha betörnek, majd békegalambokat küldünk.

Előzmény: ghoezeke mate (957)
ghoezeke mate Creative Commons License 2012.07.11 0 0 957

Megint személyeskedsz, bár megértem, mert nincs érved.

Ha csak a kutya akciózott volna (nem a rugásra, hanem a közeledő idegen hatására), akkor a rendőr keze lent van, póráztartó állásban. De nincs lenn, hanem mellmagasságba van emelve, ami azt jelenti a kutyának, hogy ijesszen vagy üssön fejjel.

Hiába sorakozik fel ezer ember ezt a tényt tagadni, nem lehet.

Meguntalak.

Előzmény: pihe6 (956)
pihe6 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 956

Ne haragudj de erre már nem lehet mit reagálni..többen elmondták rajtam kívül is mi a probléma a "bizonyítékoddal" ha nem érted,nincs mit tenni. Az hogy a kutya ugrásban van,a rúgásnak köszönhető,a láblendítésre reagált. A videón látszik hogy nem hamarabb ugrott minthogy belerúgtak,de tőlem ragaszkodj hozzá makacsul,te dolgod.

Előzmény: ghoezeke mate (955)
ghoezeke mate Creative Commons License 2012.07.11 0 0 955

Azért tettem be a képet, ahol nem a kutya, hanem a rendőr keze van támadóba emelve.

Személyeskedésmentesen és az olvasottakat felfogva gyere vissza.

Előzmény: pihe6 (950)
pupoka Creative Commons License 2012.07.11 0 0 954

""Nem jól láttad. Az eb nem csarkodott. Nem uszította. Nem kölykökre.""

Mondandóm a 888-asnál látható képekre vonatkozik.

Előzmény: TomDantes4 (952)
pupoka Creative Commons License 2012.07.11 0 0 953

""Lassan, a Parlamentet békésen látogatni akaró ovodáscsoprt lesz belőlük"""

Mondandóm a 888-asnál látható képekre vonatkozik.

Előzmény: Columbu_s (951)
TomDantes4 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 952

Nem jól láttad. Az eb nem csarkodott. Nem uszította. Nem kölykökre.

Előzmény: pupoka (945)
Columbu_s Creative Commons License 2012.07.11 0 0 951

acsarkodó ebet a kölykökből álló tömegre uszítja. "

Waaaaa!

Lassan, a Parlamentet békésen látogatni akaró ovodáscsoprt lesz belőlük

Előzmény: pupoka (945)
pihe6 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 950

Utoljára.Úgy tűnik te még életedben nem tartottál kutyát és gőződ sincs róluk,mert amúgy tisztában lennél vele mennyivel gyorsabban reagál a kutya az embernél bizonyos szituációkban. A kiképzett kutyák meg gondolom még gyorsabban..

Előzmény: ghoezeke mate (907)
pupoka Creative Commons License 2012.07.11 0 0 948

""Az a baj, hogy a mai kormány kesztyűs kézzel bánik a fasiszta szélsőséges tüntetőkkel.""

Konkrétan kire/kikre gondolsz? Hol láttál fasisztákat?

Előzmény: glaving (946)
pupoka Creative Commons License 2012.07.11 0 0 947

""És bár a fegyveresekkel szemben is lehet ellenállás, de az nem tekinthető jogos védelemnek.""

Ühüm.

Tekintsd végre Magad gondolkodó embernek és tudd eldönteni, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Te sem vagy tévedhetetlen és a kutya másik végén levők sem. Sőt, akik a kutyásokat uszítják, azok tévedik a legnagyobbakat. És a bírák is tévednek és a törvények is elavulnak. 

Nem győzöm ismételni a klasszikust: "...langyos a sör, ha neked így is jó!""

Előzmény: Törölt nick (944)
glaving Creative Commons License 2012.07.11 0 0 946

Az a baj, hogy a mai kormány kesztyűs kézzel bánik a fasiszta szélsőséges tüntetőkkel.

Előzmény: pupoka (922)
pupoka Creative Commons License 2012.07.11 0 0 945

A kutya ember ellen,  fegyverként való használatára gondoltam. Ha jól láttam, akkor a rend derék védelmezője az acsarkodó ebet a kölykökből álló tömegre uszítja.  Ezt nevezem lelki felkészítésnek.

Előzmény: y1 (941)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.11 0 0 944

Sztem azért mert volt ott egy balhés csoport akikkel szemben már sok mindent megpróbáltak , sikertelenül.

Pedig ez ami itt zajlott ez hivatolos szemly elleni erőszak, csoportosan elkövetett vandalizmus.

Kb annak a szinonímája, mint amikor a filmeken a rendőrök fegyverrel hatolnak be. Itt a fegyver a kutya volt.

És bár a fegyveresekkel szemben is lehet ellenállás, de az nem tekinthető jogos védelemnek.

Előzmény: Törölt nick (934)
ghoezeke mate Creative Commons License 2012.07.11 0 0 943

Nem olvastál figyelmesen, amikor azt írtam, "bonyolultabb", az azt jelenti, hogy a kábszeressel is van bonyolultság. Persze.

Előzmény: Törölt nick (940)
Columbu_s Creative Commons License 2012.07.11 0 0 942

Csak a jobb németek a kutya jobb oldalára/végére kerültek

:)

Előzmény: y1 (941)
y1 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 941

"Ugye az rasszizmus, ha azt mondom, hogy a németekbe ez genetikusan van kódolva?"

Mármint mi? A kutya mindkét oldalán németek voltak ...

Előzmény: pupoka (938)
ghoezeke mate Creative Commons License 2012.07.11 0 0 939

Fordítva. A járőrkutyát bonyolultabb kiképezni, követés, harc, akadályok leküzdése, idegrendszeri stabilitás, fegyelmezettség nincs magától. A kábszerestől csak a kiváló szaglás kell.

De nem akarom lebecsülni ezzel, félreértés ne legyen.

Előzmény: pupoka (931)
pupoka Creative Commons License 2012.07.11 0 0 938

Ugye az rasszizmus, ha azt mondom, hogy a németekbe ez genetikusan van kódolva?  Vagy csak haladó hagyomány? Vagy csak az új nemzedék lelki felkészítését látjuk? Vagy a globalizáció következtében a saját jövőnket látjuk?

Előzmény: hellokocsivigyáztam (888)
pupoka Creative Commons License 2012.07.11 0 0 936

Ultima ratio. Vagy lesz még rosszabb is?

Előzmény: Törölt nick (934)
pupoka Creative Commons License 2012.07.11 0 0 931

Szerintem univerzális kutya csak a filmekben létezik. Egy kábszerkereső kiképzése horrorisztikus pénzekbe kerül, és igen megeröltető munkát végez, tehát nem hiszem, hogy ilyen abnormális célokra amortizálnák őket!

Előzmény: ghoezeke mate (927)
ghoezeke mate Creative Commons License 2012.07.11 0 0 927

Hát ez a kutya meglehetősen kicsi, a fajtisztasága sem látszik megnyugtatóan, úgyhogy ez bizony inkább valami kábszeres kutyu, és nem járőrkutya.

Előzmény: pupoka (922)
pupoka Creative Commons License 2012.07.11 0 0 922

Lehet, hogy gyarlóság/ostobaság, de én nem szeretem, ha tömegoszlatásra kutyákkal, lovakkal vonul fel a hatalom. Jobb lenne az állatokat kihagyni ebből. Nem hiszem, hogy ezek az ebek nyomkövetésre, vagy kábítószer keresésére lettek kiképezve. Mint ahogyan a harci kutyákat sem ölebeknek nevelik. Isten bocsássa meg, de sem azokat, sem a gazdáikat nem szeretem. És talán nem vagyok ezzel egyedül.

Persze, kérdezheted; a gumilövedék jobb?

Végül, de nem utolsó sorban a pórázon fogott kutyát fejbe rúgni helytelen. Valamint helytelen kutyával az embert fenyegetni.

Hogy mi a helyes megoldás? Nem tudom biztosan. Talán a kompromisszum; nem k'ék provokálni. Pro és kontra.

Előzmény: big brown (902)
big brown Creative Commons License 2012.07.11 0 0 908

volt már hasonlo kutyád? ha igen tudhatnád hogy ő azonnal reagál ahogy  megindul a mozdulat felé

Előzmény: ghoezeke mate (907)
ghoezeke mate Creative Commons License 2012.07.11 0 0 907

Utoljára.

Az ember cselekedeteit reakcióidő tagolja az idő végtelen folyamában. Ha igaz lenne a teóriád, akkor a rugás után kellene történnie a kutya ugratásának. De nem utána történt, hanem egyidejűleg. Vagyis nem elég "megmagyarázhatatlanozni", amikor magyarázható. :)

Élmény volt, mentem.

Előzmény: pihe6 (899)
big brown Creative Commons License 2012.07.11 0 0 905

és ez nem politika csak vélemény a kutya védelméért mert rá támadtak és nem tudta megvédeni magát,mert nem hagyta a gazdája

a legtöbb szarházi csoportosan bátor csak.   főleg egy kutyával szemben akin szájkosár van 

Előzmény: big brown (902)
pihe6 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 903

Azt gondolom hogy az index által leadott videon pont a kutya támadás időszaka kíválóan látszik.Nem másod és harmadkézből való információ hanem bárki megnézheti...

Előzmény: Törölt nick (901)
big brown Creative Commons License 2012.07.11 0 0 902

Én azért megnézném ha kitennének szolgálatba "dolgozni" hogy elviselnéd-e a sok beszólást anyázást csupán csak azért mert zsaru vagy, ráadásul még az "nagy erős izomagyu" ember rátámad a szájkosarar pórázon levő kutyára  megmutatva a többieknek hogy ő milyen bátor  kosárnélkül tuti nem lett volna bátorsága mégcsak rá sem nézni a kutyára

én biza rá engedtem volna  na nem sokáig csak pár percre had szedje szét a fodros valagát még jobban

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!