"Ahhoz viszont, hogy ne bukjon le, igen kiváló logikai és szervezőképességre van szükség."
Dejszen pont azt mondom, hogy a le nem bukás kellemes, de nem szükséges feltétele a gondtalan és békés nyugdíjaséveinek - amely alatt mi még javában azon fogunk filózni, hogy a nettó jövedelmünk összege előtt mikor jelenik meg egy virgonc kis negatív előjel.
Pénztáros nagy összeget sikkasztott és elkapták, de nem vallott hol a pénz
10évet kapott
Kiszabadult de a korábbi nyomozó járt a nyomában hogy biztos összeszedi a pénzt
Ment is a pénztáros bankrol bankra, aztán a rendőrségre és visszaadta a pénzt
A nyomozó nem értette a dolgot
A lakásomat kiadtam bérbe, 10 év alatt szép summa a bankszámlámon és közben fútésre élelmiszerre ruhára sem kellett költenek, megspóroltam X összeget, a sikkasztott pénz is szépen kamatozott, de szó sem érhet engem, mert visszaadtam
Na, na. A Te verziód azért nem stimmol, mert a reptér nem jó. Ott minden csomagot, poggyászt átvilágítanak. Budapesten is meg Bécsben is. Brukfenc lenne. Ha kiment akkor valszeg zsákkal gyorsan a határon, és most valami környékbeli országban próbálja meghúzni magát. Esetleg egy nagyobb városban, ahol sok a bank is, apránként szerez annyi eurót forintért, hogy kézpénzként vehessen egy másik autót. A szökős autó az meg valami folyó, tó vagy vízaljára való. Ott van?
Mit szósz!? Milyen furmányos kis bűnöző is lehetne belőlem. Azon még el kell gondolkodjak, hogy mehetek-e szállodába? Nem! Valszeg van egy vendéglátó tettes társ, vagy Ausztriában, vagy Szlovákiában. Romániában nem lehet, mert még nem Schengeni övezet. A hamis paír az kissé kockázatos. Én azt tenném, hogy maegnézi és ha mégis megnézi. Mondok valami eszement blődséget neki, hogy hova készülök. Akkor is ha nem kérdezi. Mondjuk az mondom hogy Malcky-ba oszt attól jó messze Palckyba. De itt kérem interpolos és fényképes általános körözés lesz. Nehéz lesz ám ezt elkerülnie, ennek a pancsernak! Pancser a lufaszt. Egy szemétláda bűnöző állat. :-(