De az életben a korrekt és az izgalmas között nagyságrendi különbségek vannak.
Megreszkírozom azt az eretnek véleményt, hogy a rootoltak, meg a letiltottak között jeles, olykor hatalmas intellektusok (is) voltak, de hát nem tetszett az általuk itt kiírott kendõzetlen igazság azoknak, akiknek vonalas direktívák alapján kelett szelektálni itt.
Járt ide (és ahogy látom most is itt van) olyan, aki szerintem legalább 30 nicken jött az idõk alatt, és ha nem is korunk hõse, de egy kellemes és okos úr, aki nem magától kopott le, hanem rendszeresen kiutálta valamellik ügyeletes "új undok", hogy Karinthy szavaival éljek.
Kis édes fricskája a sorsnak, hogy legalább 4 új undok már egy életre eljátszotta magát, ebben az országban már csak terményraktári söprogetõnek lesznek alkalmatosak.
nagyon érdekes, de én 7 év alatt egyetlen root-ot sem kaptam, tiltást többször is, de u.az a nickem és nincs is más - ez miért van? Csak azt ne mondd, hogy az égiek vigyáztak rám:)
Szerelemdal a sörhöz (by Csókonay - Wágner úr tényleg elment?)
Hej Te sörtés disznó az ólból elő! Bő lére ereszt böllér, hogy adj kis nyers erőt Sörtére szőrt! Torokra sört! Mi az hogy!? Nagyon is! Sőt!!
Söröm örömit sorolom erre ding-dong a búza Élet kaszinója sorsomat korsódból kihúzta Borára ború, de sörére derű! Mint az élet oly jó, bár kissé keserű
Hallom csírját serkenni maláta csíráknak Látom nedves tartájban sarjadni a beer-jáknak Hő, hő, hő búgja, mondja egy bőgő bika Közben szárad a torka, oszt van kis ihatnékia
De várjunk kicsit, hisz mi lesz a malátával? Csak nem kifőzik bő üstökben jöttével-láttával !?
Oszt az élet erjed tán a főzetből kifejtve? Ohh ahh, na ná persze! Oszt még le is lefetyelte
Mi lakik e lében, mi ily nedvesen kedves? Fene se érti, mégis a legjobb, ha mértéke már vedres Csiklandja torkát, s tőti testét a tortát Van tán ki megkostólja, s rá mer ülni a torján?
Hej Te sör,Te sör, Te sör, Te! Lennél inkább szilárd, oszt harapnom is köllne!! De íly lágy hígfolyósan én csak nyeldesem Jön is megy is, oszt kilocsolom gyorsan, leccsesen
Mondja a sör. Hej Te ember csak láss már át rajtam. Rendben, de én búza sörön nem látok már át a zavarosban Légy hát gyermek! Gyűlölj, pusztits a szádon át! Ugyan miért is, ha imádlak, a hordók fala lásson át!
Újra szólt a sör hozzám, hogy lássam a lényeget Igyam tán az érett erjedt leves léteket? Próbálj ki, hisz nem veszítesz, csak nyelsz Hahh! Mondtam, s a csapnál haboztam, hisz ki nyer nyel, s ki nyert már nyelhet.
Barátom!! Sohse ad fel ezt az alapelvet!! (Legfeljebb valaki ezért elvet... :-(()