Csupán érdekelne várható-e szerintetek komoly balhé az országban?Aki szerint igen, kérem indokolja meg szerinte miért és miféle- és azt is hogy szerinte mikorra tehető?
Szerintem nem várható - a magyarok ereiben langyosvíz csorog, némi párlattal higítva. Lassú lecsúszásra számítok és 2014-ben egy protest szavazásra, arra, aki nagyobbat tud hazudni. 2013-ra minden anyagi és bizalmi tartalék elfogy, hacsak korábban be nem dűtik a gazdaságot a külföldi történések. Elég nagy balhé lesz ez is, de lőni nem fognak.
.... a komoly balhé nem Lyó..., olyankor nem adnak Söröt, és ezt még a történelembe' is beírják... - forrás: Magyarország történeti kronológiája, IV. kötet, 1944-1970., Akadémiai Kiadó, Budapest, 1019. old. - 1945. május 1. A háború óta először mérnek sört Budapesten...
Majd ha a vizünket olajáron el tudnánk adni, ki fog derülni hogy nem lesz vizünk mert a szomszédaink üresre szivattyúzzák a Dunát-Tiszát és az összes mellékfolyót. XCsak az árvizeket fogjuk kapni.
Majd ha a vízünket olajáron tudjuk eladni, akkor lehet az amit mondasz, de csak akkor ha az a víz a miénk, és nem adtuk el előtte másnak az értékesítés jogát.
Addig szimplán kilóg a seggünk, bevétel alig, állam, önkormik, lakosság totális adósságban.
Persze, nem akarok én elbagatellizálni semmit. Csak a viszonylagos szerény körülményeim ellenére sem vagyok hajlandó az élet árnyékos oldalán tengődni. Nem jutott vadi új merdzsóra, csak egy használt Fordra, de örömet tudtam szerezni vele a családnak. Ment már jobban is, de nem nosztalgiázom, mert ezt a rendszert én is akartam, én is tettem érte, fel is jelentettek érte akkoriban. Ezt kell jobbá tennünk. Ki-ki a meggyőződése szerint, de nem egymást megsemmisítve.