Mivel ez OFF topic, ide mindent lehet :D Szóval ilyen a bemutatkozása: "An bemutatkozása szeretek a barátomal kalandozkatni lent utálom a klaudiát és ennyi" de biztos nincs 14 éves, ahogy a FB-on kitöltötte. Megnéztem a képeket, szerintem nem kell bántani, van elég baja, csak takarodna már el a fórumról, mert a tököm telivan vele....no....ismerős törölve :D
Ne is mondd...nem tudom ki ez a villamoska gyökér, de már nagyon kezd telilenni vele a fütykösöm :/ Valaki ismeri? Hány éves lehet, vagy melyik gyépés iskolából szabadult? Mert látszólag nem is érti, amit mondunk neki... :o
Van régi filmes fényképezőm, ha fotózás után beszkennelem a filmet, és elküldöm neki a pár centiszer párcentis negatív dia képét, szerintetek elég jó lesz? Végül is lesz rajta egy kis effekt is :DDD
Azért meg kell vallanotok, hogy kifejezetten művészi beállítások, főleg a magát fotózó csaj, vagy az, akiből egy mukkot sem látni, olyan jól beállított fényviszonyokkal rendelkezik a kép :D
Figyelem már én is egy ideje az időjárást. Anyukámnak mindig azt mondtam, hogy figyelje meg, 1 hónappal el van tolódva az időjárás. Lásd: szeptemberben még augusztusi meleg volt, a decemberi havazás januárban jön meg, a tél nehezen múlik, március idusán még leszakadt a hó, amire esetleg még februárban szokott esély lenni, és lásd most is: olyan változékony, szeszélyes az idő, mint áprilisban szokott. Teljesen nem vagyok tisztában a magyarországi időjárással, csak a hírekből, szülőktől, barátoktól, fészbukról, köpönyeg.hu-ról gyűjtöm az infót.
Meg sajnos az önzőő érdek is. most oly ütemben pusztítjuk a kényes környezetet amilyen módon csak lehet. Minek például kivágni az őserdőek? Mit akarok több fát vagy azt hogy a következő generáció is élvezhesse azt amit én most tönkre teszek?!
Erre egy példa régről, most nem tudom ilyen a helyzet de remélem jobb. Régen a gyáraknál ugyan volt környezet védelmi ellenőrzés de ők inkább kifizették a birságot minhogy változtassanak. Aztán mikor bekövetkezett a katasztrófa akkor meg sipároktak.
undorító ez a világ ilyen értelemben, felgyorsult, nincsen idő egymásra, környezet szennyezés és még egyébb nyalánkságok. Komolyan mndom az előző generációnak sokkal job volt.....
Globális felmelegedés. Hiába nem hisznek benne az emberek, régen a tél tél volt, a nyár nyár, nem volt áprilisi havazás meg téli 20 °C. Hosszú távon nézve egyre jobban eltolódnak az évszakok, egyre jobban kifordulnak a megszokottból, alapjáraton is egyre melegebb van, egyre erősebbek a viharok.
Régen (40-50 éve) minden tél olyan volt - még a belvárosban is - hogy simán lehetett hógolyózni, hóembert építeni mindenhol, gyakran méteres hó volt, most meg... 2-3 évente van igazi tél, akkor is szinte mindig porhó, vagy ha igazi, az egy héten belül elolvad - kivéve, amikor tavasz közepe-végén hirtelen leszakad az ég, ilyenkor érthetetlen módon megbénul egész Európa.
Az elmúlt időszakban nagyon megváltozott az időjárásunk. Telek hosszúra nyúlnak és nehezen akarnak kitavaszodni illetve máris egyből áltmegyünk a nyárba. Nyaranta durva viharok amik romba döntenek mindent ahol lecsapnak. Amikor felhőkről mutatnak képeket szinte félelmetesek, lásd időkép képeit a hétvégei viharokról.
Szerintetek ez miért van? Változik a klíma azaz tolódnak az éghajlatok vagy más az oka amiért ilyen időjárás van.
Többször megnéztem e videót. Mikor Kijevnél mutatja a fura hangot pár fiatal megy az utcán. Még fejüket sem kapják fel vagy mozgatnák meg. Ha sűrűn jelenik meg egy ilyen zaj azért az lenne az első, hogy felkapjam a fejem és körbenézzek, hogy most meg mi van ilyenkor...