valóban zseniális rész volt. Eddig a második évad kiemelkedően legjobb része nálam. Kezdenek felpörögni az események, lassan sikerül megértenem miért bosszú mindhalálig a magyar cím, lassan nem marad szereplő :)
Na, most már végképp nem tudom követni. Ez a 60. bölüm hányadik rész is nálunk? Hol tart most a vetítés az rtl-en? Ami az online-sorozatok.hu-n van fent, és eddig naprakész volt, most már nem az? Az 53. részig van fenn náluk. Már annál többet leadtak a tévében?
Ramiz 1:17-nél vágja át Kenan testvérének torkát. Ő volt az egyetlen rendes ember a fimben (na jó, talán még Bahar).
Ha a mai részt is úgy megvágják ahogy szokták, akkor a film rengeteget fog veszíteni az értékéből. Nagyon remélem úgy vágják meg, hogy a nagy pillanatok benne maradnak.
Ma a második részben nagyon fontos jelenet volt, a fiatal Selma és Kenan esküvője. Meg kellett állítanom a képet és visszatekerni, mert "hála" a kivágásnak elsőre nem is tudtam követni az eseményeket.
Mert azt láttuk, hogy a térdelő Szelimhez odamegy Kenan, simogatja a testvérét ("bocsáss meg.....gyerekünk születik...) snitt, után Kenan az alélt Selma fölé hajol, felállnak, Kenan monologizál (enyém a nő, mert megszereztem...) majd szép lassan a földre rogy és utána a totálképen már azt látjuk, hoyg Szelim fekszik balra.
Selma mondja, hogy megölted a testvéredet.....stb.
Csak találgatni tudom, hogy mi történt....
Más. A sorozat a ffeliratok terén is elég következetlen. MOstanában már nincsenek epizódímek, s nem jelzik, hogy Isztambul 1974 vagy 2011, nem mintha nem tudnánk, de ha eddig volt most miért felejtették el? Slendrián volt az asszisztens?
Minden rész fent van. Indítsd el az 51-est, az ablak alján lesz két pötty. kattins a másodikra, és akkor bejön az 52. rész. Ugyanígy az 53-asnál is, de ha végignézed a páratlan részeket, utána automatikusan elindul a köv. rész is.
Segítsetek, mert nem értem elvileg napi 2 rész megy, de tegnap az 51. rész volt amit pénteken is leadtak, ma pedig az rtl honlapján
csak az 53. van fenn hol az 52. ill. az rtl txt szerint már az 54-55. rész ment ma míg a port.hu szerint holnap lesz az 55.-56. rész!Most akkor mi az igazság, és hogy-hogy csak minden 2. rész van fenn az rtl honlapján és hol lehet neten szinkrósan megnézni?
A legszembetünöbb az volt, mikor Yusuf álon ütötte Cengizt, snitt és a következö képen meg már Cengiz a gyomrát fogva tápászkodik fel. Gyönyörüen és eszetlenül kivágták mikor Yusuf még párszor hasba rugja. Igy lenne érthetö a jelenet.
Ennyit a magyar tv-röl.
Eleve hülyeség, mert Kenannak abból a védett (és jól védhető) házból nem kellene elmenekülnie, valójában ott lenne a legnagyobb biztonságban.
Csak így érdekesebbnek találta az író, hogy elmenekül valahová, ahol még kevésbé tudja folytatni az üzleti ügyeit, mintha bezárkózna az erődítményébe, ahol még ügyfeleket is lehetne fogadni.
Az esküvö zárt körben volt, semmi hivatalos szerv. ....
Ott volt az állami anyakönyvvezető:
Nyakkendővel, vagyis nem egyházi, hanem hivatalos személy.
Pénteken viszont Cengiz fojtogatását az irodaházban egyértelműen megvágták. Én ugyanis előző nap a Youtube-on már megnéztem, mert Selma lelövése után baromi kíváncsi lettem, hogy ezután mi lesz, Kenan mit fog reagálni stb.
Amikor Ezel hátulról elkapta Cengiz nyakát, majdnem fél percig fojtogatta, míg elengedte, mert így akarta kiszedni belőle Kenan tartózkodási helyét.
A magyar verzióban furcsán is jött ki, hogy szinte csak egy pillanatnak tűnt a fojtogatás (mert megvágták, ezzel együtt a "párbeszéd" is kiesett), ehhez képest Cengiz igen erősen kapkodott a levegőért, vagyis sehogy nem állt arányban a kettő.
A fináléra kíváncsi leszek hogy adják le. sokat fognak vágni ezekből a részekből, érdemes lesz vágatlanul is megnézni ezeket a részeket. A főbb pillanatokat összeszedtem egy csokorba, aki kíváncsi rá itt megteheti: Spoiler
Az esküvö zárt körben volt, semmi hivatalos szerv. .... Ezel a kocsiban, Kenant még csak fenyegette... de nem tudta hogy nyuszi módjára elbujik. Kenan, ahogy hazaért a temetöböl, már készült is iszkolni. Még senki nem tudta hogy már nincs a házban. Hát vannak kérdéses jelenetek, de ez a sorozat jóval gondolkodtatóbb mint ezek a brazil szappanoperák.