A KDNP véleménye szerint haladéktalan lépéseket kell tenni Alföldi leváltására, hiszen menesztésének már minden épeszű határideje lejárt. A kormánypárti KDNP szerint ezzel a döntésével Alföldi csorbította az intézmény hírnevét és ártott a *rezüméjének* is. – O, sancta simplicitas...
Nem mindig jön össze, én ma például egész nap extraterráriumos állapotban voltam, sokféle, pont egy napra összekoncerteződött elintéznivalók folytán autoklávval jártam a várost. Az irigációs berendezésemen pedig nem lehet az interkontinentális hálózatot fogni.
Magyarországon kevés szerződés koncepciós, de ezek legtöbbjéből koncentrációs per lett. Alföldi szerződése is ilyen, és az a szerencséje, hogy a bibliográfiájában leírta, mi a színházi konfekciója.
Tankérem, én nem vagyok exponenciális! Azt csak a Pistike terjeszti rólam, pedig ő hazudós! A múltkor is azt mondta, hogy a parlandóban a policisták most már biztosan vissza fogják vonni a deroganciát, mert nem konfekcionális az alkotmánnyal.
A Fidesz krónikus geszus ismeretlenségben szenved.Ha valaki helyzetben szenved.
l994-ben az MSZP-SZDSZ koalíció 72 %-os többségben volt és a saját bizottsági helyeiből ajánlott fel annyit, hogy az ellenzék elérje a plenáris üléshez az egyharmados arányt.
De amikor l998-ban az MSZP kérte a viszonzást a 36 %-os eléréshez, az elutasítás mellé
az" elég hülyék voltatok " megjegyzést is mellékelték.
Ez a demokratikus Fidesz. A párt nevében is a fiatal jelző vicc, a demokrata fogalom meg jogtalan bitorlás.