ballib!:) Eddig is tette, de az Uniós elnökség óta beleerősített:( Figyeld csak meg, Orbánt dehonesztáló jelző nélkül nem említik, persze a többi fideszest sem:( És hazugság, hazugság sátán:D
Szerinteme gy lapon nem lehet említeni a két embert. Az egyik professzor volt, diplomás stb(vajon melyik pártnak volt a kegyeltje?), a másik halálraítélt,aki nem a baloldaliság, hanem a rákosista önkény ellen harcolt. Tehát Szabadi átállt. Akár tetszik, akár nem.
Barátom, én akkorról írtam , hogy átállt. Akkor nem volt hiteles. Ő maga nyilvánul meg és mint volt közméltóság világéletében hitelesnek kell lennie. Én nem a bunkót támogattam (egyébként sem az szvsz), hanem a véleményemet írtam le az adott témáról.
Okolhatóan a 8 év kúrmányzást:(( Bődületes károkat okozott ez a 8 éves országrombolás:(( Az első, hogy kikerüljünk az adósságcsapdából!! Ha valaki van, aki ezt végrehajtja az csak Orbán és 2/3os kormánya:))
Milyen gazdaságot ?!....DDD... Amelyik telibe kapta 2009-et ?
És amelyikben a mai napig nő a munkanélküliség ?
De jó oda b...unk az IMF-nek és az EU-nak, hogy ismerjék meg a magyarok Istenét , - ezért aztán jól ki is hagynak a buliból, épp az elnökségünk idején !
A szoclibeknél csak olcsóbb lehet, roppant hiteltelenek a krokodilkönnyeitek (nektek ballibeknek) azután, hogy pártotok és kormányotok 25 milliárd dollár adósságot csinált (4 éves visszafizetési futamidővel) néhány év alatt, miközban padlóra vittek egy addig prosperáló gazdaságot.
Azt már megismertük, hogy milyen az, amikor a cuclibek nem teremtenek munkahelyet és csak hazudoznak. Most a nép 2/3-a szeretné megismerni azt is, hogy milyen az, amikor a Fidesz nem teremt munkahelyet.:-)))
Az, hogy egy logikai lánc nem működik, nem jelenti, hogy kifordítva igen. Csak azt bizonyítottam, hogy állításoddal ellentétben az EÜ mizériának nem olyan hatása volt, amilyent állítottál.
Sőt. Megengedve azt, hogy volt valamilyen, arra is adtam ötletet, hogy milyen: növelte a büszke maradni akarók öntudatát és eltökéltségét, akik legyőzve félelmüket, a halálos veszélyek ellenére is büszkén vállalták meggyőződésüket. Amit röviden így foglalhatnánk össze: a k...a anyját a Fidesznek.
2%: világoszöld sáv az alsó csíkban. Ehhez képest volt 0.5.
6% (sötétzöld sáv az alsó csíkban) mondta, hogy biztosan marad. No ebből kb. 2,7% valóban maradt is. A 6/2.7 sokkal jobb arány, mint a 2/0.5, azaz az EÜ körüli, az utólsó időszakban felmerült bizonytalanság nemhogy elrettentette az embereket, hanem éppenhogy megacélosította az ellenállást (:-).
Azt honnan tudod, hogy a felmérés idején mennyien nyilatkoztak már? (lehet, hogy kiderült valahol, de nem figyeltem)
Amikor biztosra mondta 8% januárban, akkor még nem tudták az eü. ellátás megszüntetését, ezért sokan meggondolhatták magukat a januári felmérés után (esetleg), ahogy itt a végleges adatokból kiderül.
Na ugye, hogy nem te vetted észre? Mert ahhoz meg kellett volna érteni a számítást, hogy a hibát kibökd. S ha megérted, akkor most nem kérdezed a négyszerest (:-).
Szóval mégegyszer: A felmérés időpontjában a nyilatkozatot leadók száma úgy 15-16 k volt, s mivel 2% mondta azt, hogy ő már nyilatkozott, a tény és a felmérés eredménye közötti arány 2/.5=4.
A nyilatkozási idő végére a tényleges maradók olyan 3.2 % körül voltak, a maradást biztosra mondók pedig 8%-ra rugtak. 8/3.2=2.5, tehát a torzítás csökkent, míg az EÜ környéki bizonytalanság éppenhogy növelte volna az eltérést.