Keresés

Részletes keresés

ghoezeke mate Creative Commons License 2011.02.04 0 0 106

Hiába hinted a konkolyt a tiszta búzánk közé, Püxéniám.

Előzmény: Törölt nick (102)
tuutuu Creative Commons License 2011.02.04 0 0 104

Nálunk az alapszervezeti párttitkárnak is több esze volt...:}}

Hamar rájött, hogy belőlem nem csinál párttagot...:}}}

Előzmény: Törölt nick (102)
yoovan Creative Commons License 2011.02.04 0 0 103

Arról nem is beszélve, hogy politikusnő, akikből sajnálatosan kevés van Magyarországon.

Ezt a keveset meg kéne becsülni..

Előzmény: nagyanyo05 (88)
tuutuu Creative Commons License 2011.02.04 0 0 100

Az bocsánatos bűn volt...

Az a bajom, ( mondjuk tévét ritkán nézek, de nemrég volt a Kossuthon is ), hogy ahányszor meglátom, és megszólal, mindig elképzelem: ennek mennyi fűrészpor lehet a fejében??

Előzmény: Törölt nick (99)
Aerion Creative Commons License 2011.02.04 0 0 98

... látom, Szili már belépett az ellenség soraiba. Áruló lett, hogy úgymond ...

... úgymond ...

Előzmény: Wic (22)
tuutuu Creative Commons License 2011.02.04 0 0 97

Háát, ahol a Szili esze benne van, erősen aggódok...:}}

Előzmény: nagyanyo05 (95)
Neocortex Creative Commons License 2011.02.04 0 0 96

Ez a kép totális hülyeség, 0rbán talán egyáltalán nem is tud sakkozni. Nem az ő műfaja.

Előzmény: Paparazzy (83)
nagyanyo05 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 95

Feri a fejében gondolkodott, 8 évig, aztán mi lett belőle?:P Új alkotmány kell ide, amely végérvényesen helyére teszi a dolgokat:)

Előzmény: tuutuu (90)
nagyanyo05 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 94

Nem baj, neked nem is kell látni:) Lényeg, hogy mi látunk és nem csak nézünk!

Előzmény: Hierro Nyh. (91)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 93

Szilire rontottak Gréczy Zsolték

Bár Szili Katalin egyetlen politikai lépésével sem ért egyet az utóbbi időből, Lamperth Mónika a Facebookon mégis egykori barátja védelmére kel Gréczy Zsolték „piszkoskodásával” szemben. A közösségi oldalon kirobbant vitában elhangzik az is: kár volt „lemenni Pécsre” és támogatni a polgármesteri kampányban az egykori házelnököt. Az idézeteket betűhűen közöljük

http://www.hirtv.hu/?article_hid=361433

Gréczy igen jól elvan a Faszbúkon mostanság. Hol Szent-Iványinak ugat, hol Szilinek :)

Hierro Nyh. Creative Commons License 2011.02.04 0 0 91

Nem az számít, hogy volt e a PÁRT tagja, mert rengetegen voltak azok, akik akkor is a kersztény Mo-ban hittek!

Ja, ők voltak a belülről bomlasztók, igaz?

Szilire csak rá kell nézni és látszik, hogy távol áll minden, Mo-ot sújtó gondolattól

Meg úgy nagyjából minden gondolattól.

Hasonlót akkor olvastam, mikor arra voltam kíváncsi, mitől olyan nagy valaki Morvai Krisztina, mire - valószínűleg jobbikos - fórumozótól azt a választ kaptam, hogy csak meg kell nézni a tekintetét... Bizonyára így van, nekem kb. annyi jön le abból, hogy "nem százas".

Előzmény: nagyanyo05 (88)
tuutuu Creative Commons License 2011.02.04 0 0 90

Voltak és vannak olyan magyar baloldaliak, akik tudnak nemzetben gondolkodni

Mindig az baszik be a hazának, ha előtérbe kerülnek a nemzetben gondolkodók.

Jobban szeretném a fejükben gondolkodókat az élen látni...:}}

Előzmény: yoovan (58)
tuutuu Creative Commons License 2011.02.04 0 0 89

látom, Szili már belépett az ellenség soraiba. Áruló lett, hogy úgymond....

Sztálin és Rákosi büszke lenne rád.

Nem ellenség, bár egy hülye picsa parlamenti elnökként sok kárt tud csinálni...

Botrányos ez a liba, úgy köll a fidesznek.

A többi majommal, Pozsgayval, Szűrössel, Csintalannal- tényleg összenő, ami összetartozik.

Mielőtt valaki pampogni kezdene, ősidők óta az a véleményem erről a libáról, ami most, nyoma van a neten bőven...:}}

Előzmény: Wic (22)
nagyanyo05 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 88

Nem az számít, hogy volt e a PÁRT tagja, mert rengetegen voltak azok, akik akkor is a kersztény Mo-ban hittek! Szilire csak rá kell nézni és látszik, hogy távol áll minden, Mo-ot sújtó gondolattól:) Dícsérem a fijugokat:) Mo-ot együtt, az összes magyarral kell megváltoztatni:)

Előzmény: Törölt nick (59)
asta Creative Commons License 2011.02.04 0 0 87

Nekem mindig is az volt:O)) Volt és maradt. Nem lepődtem meg.

Előzmény: BaSand (32)
nandras0824 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 86

"Az idő választ fog adni."

én úgy gondolom, már adott... rendkívül ritka az a politikus, aki 50 éves kora után kerül a csúcsra, vagy válik meghatározóvá a közéletben.

nem példátlan, de ritka.

Előzmény: ghoezeke mate (84)
ghoezeke mate Creative Commons License 2011.02.04 0 0 84

Már megint a szavak...

Nem használtam a középszerű kifejezést, egyáltalán nem minősítés, ha Szilit politikusi viselkedése alapján a tiédtől eltérő koordinátarendszerbe helyezem.

Azt is írtam, hogy bármi lehet, Szili pontosan az a kategória, aki nem túlzottan kozmált le, ezt könnyedén tudja kezelni egy adott szituációban.

Azt is gondolom, hogy tanult a ke-választásból, és ezért úvatosabb manapság. Nyilván nem áll össze azokkal - márpedig a mai maszop-felső ezekből áll -, akik nem igazán elvi, hanem inkább személyes pozícióharcban érdekeltek.

Az idő választ fog adni.

Előzmény: nandras0824 (81)
Paparazzy Creative Commons License 2011.02.04 0 0 83

Innentől Szilit is a szekundánsiai közt tudhatja.

yoovan Creative Commons License 2011.02.04 0 0 82

Nézd, ha választani kéne, én inkább Szili megnyugtató "szürkeségét" választanám, mint Gyurcsány hisztérikusan agresszív, pojáca "színességét".

Előzmény: nandras0824 (73)
nandras0824 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 81

akár igazad is lehetne, ha nem bizonyította volna szili a tetteivel, hogy bizony akar ő ilyen nagyot :)

azért a köztársasági elnöki pozícióért ringbe szállni nem éppen a politikai középszerűség vágyát jelzi...

Előzmény: ghoezeke mate (79)
nandras0824 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 80

igen, ezek azok a lózungok, (eufemisztikusan: általánosságok) amelyeket szili valóban gyakran említ.

egy politikai vezető szerepre ácsingózó poltikustól azonban elvárható, hogy az általánosságokon túlmenően legyenek konkrét ötletei, javaslatai is.

nos, ilyenekkel még nem találkoztam szili részéről.

(a vallásosságát meg nem akarom kétségbe vonni, de azért felötlik bennem az a pajzán kérdés, hogy vajh' ugyanilyen buzgón vallásos volt- e mszmp tagként is...)

Előzmény: yoovan (78)
ghoezeke mate Creative Commons License 2011.02.04 0 0 79

Tulajdonképpen az a te tévedésed, hogy Szili helyett elképzelsz egy politikai karriert, megfogalmazod az ahhoz illő politikusi életművet, ezt rávetíted Szilire, majd ezt a szalmabábot kritizálod, mivel Szili nem hajlandó neked megfelelni.

Nem akar ő ilyen nagyot, a maga fajsúllyával politizál. Erre írtam, hogy elég.

Az megint egy más kérdés, hogy egyszer majd mi lehet vagy mi lesz.

Előzmény: nandras0824 (76)
yoovan Creative Commons License 2011.02.04 0 0 78

Pld. ezt érthette.

Mivel tudjuk, hogy Szili katolikus.

Az igazi baloldali értékek, mint a szolidaritás, a szociális gondoskodás, a társadalmi igazságosság keresztény értékek is - jelentette ki a püspök -, hozzátéve, ahogy a liberális értékek, mint a szabadság, a tolerancia és az emberi méltóság is fontosak a keresztény egyháznak.

http://atv.hu/cikk/20100215_visszaszolt_a_puspok_az_mszp_s_vadakra

Előzmény: nandras0824 (74)
nandras0824 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 77

kéPviselni

Előzmény: nandras0824 (76)
nandras0824 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 76

szili szakértő- ez jó :)

és igen, annyira tisztában vagyok a részletekkel, hogy amit eddig mondtam, azt valónak is gondoljam.

a szilivel készült riportok zömét elolvastam. eleinte azért, mert tényleg kíváncsi voltam arra, hogy mi is az ő programja - hiszem kellett, hogy legyen programja, kellett, hogy legyen elképzelése, a hogyan tovább- ról, ha egyszer olyan határozottan mondta, hogy ő mást képvisel, mint az mszp vezetése, később már azért, mert egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ennyire üres lózungokkal, ilyen közhelyekkel képzeli el a "mást".

idővel be kellett látnom, hogy ez a nő valóban ennyire üres és nem egy csavaros politikai játszma része, ügyes taktikai húzások sorozata a látványos semmitmondás, amelyet majd követ a nagy durranás, amikor előáll az igazi mondanivalójával...

nos, ha a mondanivalója mindössze annyi, hogy "nem én léptem ki, a párt ment ki alólam", meg "nem adom vissza a mandátumom, mert én a népet akarom képpviselni" - ez biz' sovány.

nagyon sovány...

Előzmény: ghoezeke mate (75)
ghoezeke mate Creative Commons License 2011.02.04 0 0 75

Te vagy a Szili-szakértő, hiszen visszatérőleg értekezel a tevékenységéről. :D

Úgyhogy biztos vagyok abban, hogy tisztában vagy a részletekkel.

Előzmény: nandras0824 (74)
nandras0824 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 74

aha... és kifejtette valahol is, hogy mit is ért ezen a "baloldaliság" alatt?

(már az általánosságokon túl...)

Előzmény: ghoezeke mate (72)
nandras0824 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 73

te összekevered a csapatból való kihúzást az önállósággal, az egyéniséggel.

nem lehet rámfogni, hogy orbán fan lennék, de azt el kell ismernem, hogy orbán egyéniség, akinek van markáns politikai arca, gyurcsánnyal szemben is vannak fenntartásaim, de ő sem az a kimondottan szürke egér...

nos, az egyéniség fő jellemzője, hogy ha megszólal, akkor - akár egyetértünk vele, akár nem- oda kell figyelni.

szilit egész pályafutása alatt a szürkeség vette körül.

javaslom, hogy figyeld a manemet, a hír és az echo tv- t, stb. - nem nehéz, de megjósolom, hogy az eljövendő időkben szili igen gyakori szereplője lesz eme sajtótermékeknek - ha felfedezel a majdani mondandójában bármi eredetit, bármi önálló és releváns gondolatot, szólj.

Előzmény: Törölt nick (67)
ghoezeke mate Creative Commons License 2011.02.04 0 0 72

Már persze, szigorúan szerinted.

Én kevéssé vagyok hívő, ezért képes vagyok meghallani is, amit mondanak.

Szili évek óta kéri számon a maszopon a baloldaliság felvállalását. Ez elég.

Előzmény: nandras0824 (62)
Wic Creative Commons License 2011.02.04 0 0 71

nyilvánvaló.

a 3. hsz. az a ballib elfogadás és szeretet apró kivetülése volt.

Előzmény: Törölt nick (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!