Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Én valahogy sosem lettem nagy daráló. Olyat csináltam sorozatnézős fénykoromban, hogy napi 4-5 vagy 6 részt is megnéztem valamiből (de azt is ketté bontva)...ennél durvább darára nem emlékszem. Ma meg már sajnálom az időt (meg nem is igazán van mindig:), még a legérdekesebb sorozatokra is...max. 2 rész/nap...ha nagyon ráérek, akkor 3...de 2 óra monitorbámulás után már inkább mást csinálnék szívesen.
emelték a tétet, szakadtam némelyik résznél, aki nézte a Walking Dead-et biztos elmosolyodott Kessler és Butcher kémiáján. feltűnik Giancarlo Esposito is.
Valszeg egyszerűen rosszul öregedett a vacak minőségű (keleti blokkból származó) színesfilm, azért torzulhatott el. Nem mostanában, már nagyon régen, jelentek meg plüssök, bábok, könyvek is rózsaszín Szerénkével (Lukréciát általában meghagyták feketének, noha valóban kékes-lilás a fönnmaradt epizódokban)
Lehet hogy én mindig fekete-fehérben láttam a Frakkot? Ma volt a tévében és Lukrécia liláskék macska, Szerénke meg rózsaszín. Vagy átszínezték a gender miatt?
jaja van ilyen boven, tapasztalat. Vagy van mas ami jobb, vagy kis szunetre teszed kieges miatt es soha nem tersz vissza :D De olyan is akad neha h tetszik, nincs vele semmi bajod es megis leteszed:D
Viszont vannak bitang durva darak is. Nekem a 2 legdurvabb, legemlekezetesebb daraim a szuletett felesegek es a breaking bad. Regen voltak , de utobbit lenyomtam 2 heten belul, mig a felesegeket 1 honapon belul (ez a durvabb mert tobb az evad)
Emlekszem szuletett felesegeket elkezdtem este 10kor es sutott a nap mire abbahagytam aznapra:D
Mar vege van, nem? Egyebkent ha lattad az 1-5. evadokat lattad az egeszet, mert bar 7. evaddal ert veget, de rohadt sok velemeny van annak kapcsan, h 5. evaddal kellett volna zarni. Meg azt mondjak, h sztori lezarasanak is tokeletes lett volna.
olyan posztokra is kerestem redditen, h "best seasons of the 100" es sokan packban irtak az S01-05ig-et. De a legtobb velemeny a 2. evad mint legjobb
Akkor inkább nem is írok oda - mondjuk eddig sem éreztem rá késztetést - nehogy zavart keltsek a Zerőben! :)
Azt már rég megszoktam, hogy a Disney elsősorban nem a régi trilógia fanjaira épít (amit meg is tudok érteni, hiszen ez is csak egy üzlet...a fiatalokra kell koncentrálni, új nézőket kell bevonzani a SW univerzumba)...de ha ezt elengedi az ember, akkor elég szórakoztatóak tudnak lenni az új sorozatok...mondjuk a Kenobi az valami borzasztó volt, de a többi hol kevesebb, hol több szódával elmegy azért :)
Én is nézni fogom a Sárkányok házát természetesen, és valószínűleg csak most indulnak be a dolgok.
Az Acolyte iránti véleményeddel a Star Wars topikban nem leszel népszerű :)))
(Hát nekem az első lelkesedés után elég nagy csalódás, de azért végigküzdöm és a végén mondok majd véleményt, de van a Disney-s SW sorikkal/showrunner-ekkel baj rendesen...)
Tán a 3. évadig jutottam, aztán mindig volt valami más jobb...és azóta sem éreztem késztetést, hogy folytassam. (Hasonlóan járt nálam a Szolgálólány meséje is, mondjuk ott legalább a 4. évadig eljutottam.)
Lehet velem van a baj, de nekem - az elérhető 1 rész után - bejön az új évad (persze kellett előtte egy kis emlékfelfrissítés, hogy ki kivel van. Ráadásul oldalt is elég könnyen választottam...bár a háború végeredményét már ugye tudjuk.)
És, hogy tetézzem a dolgot nekem az új SW sorozat, Az Akolitus is begyere eddig. (Mondjuk a 4. rész uccsó jelenetén jót röhögtem, ahogy főgonoszunk egy csuklómozdulattal elrepítette a kis csajt...remélem ez nem volt spoiler 😁 )
Azt már le se merem írni (vagy mégis?😂 ), hogy közben meg a ST Discovery 4-5. évadát darálom, és kellemes meglepetésemre fényévekkel jobb, mint amilyen az 1-2. évad volt. (Persze a TNG-től, Voyagertől és DS9-tól szintén fényévekkel lemaradva.)
Én is néztem pár évadot, nem volt rossz összességében, de aztán az utolsó évadoknál már elveszett a lelkesedésem, szóval fogalmam sincs, mi lett a vége..