:( Nálunk még '78-ban is megjelentek. (Nem mintha , én nagy ellenálló lettem volna), de nem tetszett az apám disszertációja, legalábbis valami olyant írt, amit nem vettek jó néven.
Mire kéred a forrást? Orbán születési dátumára? Arra találsz te magad is....
Az olvtárs ministrtálására? Az meg IRL.... Ez sem jött be, mint rendesen. Ma sorra égeted be magadat hallod? Poroltó ott van már melletted? Használod is néha? :PP :))
Nyanya! A képzelgéseidet tartsd meg magadnak, tekintve hogy nem dühöngtem itt, max te szeretted volna, ezért kitaláltad és rám toltad. Nem jött be, ne erőlködj vele mert bajod esik és azt nem szeretném. Kin röhögnék akkor? :))
Hát úgy enbloc.... de már csak a végén, amikor Kádárkorszak már nem is volt Kádárkorszak, hanem az akikapjamarja korszak! Ill. akkor már látták, hogy a nép nagy része, no jó a 2/3a átformálhatatlan:)
Persze parancsszó és erőszak nélkül nem nagyon megy és ment soha semmire. Most is próbálkozik ezzel, csak nem fizikaival, hanem verbálissal. Ezzel csak az a baj, hogy az értelmes embereket nem csapja be vele, azok elfordulnak tőle.
De te csak nyomasd a szánalmas propagandát, úgy sem hisz már benne senki. Eltelt fidezsed országlásából több mint egy év és ezalatt semmire nem voltak képesek lopáson, hazugságokon, elkúráson kívül. Hiába édesgették oda a hiteltelen képmutató Egyházat is maguk mellé, csak még huteltelenebbek lettek tőle. Vergődj csak, jó nézni. :PPPP
Igen jól mondod:) A jobb kell! Jobboldali kurzus kell, kereszttel és templomokkal:) Hogy egy idő múlva nem fidesznek fogják hívni? Mi sem természetesebb, hiszen öregszünk és minden változik és mozog:) A mentalitásunk ne változzék, ez a lényeg és erre most rájátszik a világkapitalizmus is:)
Leszarom a személyemet. Porfing senki vagyok. Csepp a tengerben. A gondolat az örök, nem én. És pont ez zavart. És ugye ilyenkor az ember hajlamos szem!! élj!! esketni, ha valamit lát. Ezért is boncolgattam kicsit a nicknevét, ami szerintem egy személyes ügy. De...... "nomen est omen"
Egyet azonban ne feledjünk!
"Az élet egy hatalmas játék." Méghozzá szín!
Hány szerepet is játszunk el? Hol rendező, hol főszereplő, hol mellékszereplő, hol meg statiszta vagyok csak. És nap, mint nap micsoda szerepváltogatásokat játszunk el. De ne nagyon filoszófosálgassunk! :-((
Rossz és főleg undorító képzelgés!:( És még ti mondjátok, női vezetőtök támogatásával, hogy megengedhetetlen, ami a Magyar Szigeten elhangzott:( A kettős mérce, amely olyan jól jellemzi a ballibet:P