http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=28651
Titokzatos lábnyom a tényői családirtás helyszínén.
Lehet én vagyok a figyelmetlen, de az indexen erről valamiért nem találtam cikket. Miért? Illetve hozzá kapcsolodó topikot sem találtam... (ha lenne, ezt kéretik törölni)
Kíváncsian várom azon olvtársak véleményét, akik szerint tényleg a családfő volt a gyilkos...
Ha már:
Igen, nálam teljesen természetes, hogy az idelátogatók véres lábnyomot hagynak.
Tudom, hogy nem a fejét le, ezt a cikkíró írta. Ettől függetlenül megnézem, hogy hogyan képes erre bárki, hiszen mint tudjuk, egy benzines gépről van szó. És a láncfűrész nem egy lézer, vagy körfűrész az nem csak úgy slutty. Megszurkálva meg kizárt, hogy beindítsa az eszközt.
Csak így kapásból... (ahogy mondottad volt)
"...majd többször szíven szúrta magát, felvagdosta az ereit, végül pedig láncfűrésszel levágta a saját fejét"
Mellkastájékon szúrta magát, nem szíven, nem fejét le, hanem a nyakát el.
"...akkor a szomszédokhoz át kellett volna hallatszania az őrült üvöltözésnek, a halálsikolyoknak. Ráadásul utána egész nap járnia kellett volna a láncfűrésznek, ami így együtt olyan hangorkánt jelent, amire mindenképpen fel kellett volna figyelnie..."
Mi van, ha néma csendben gyilkolt? Szerinted az emberek úgy halnak meg, hogy sikongatnak? A láncfűrész alapjáraton ki sem hallatszik a lakásból a garázsból.
"Csakhogy a helyszínelők a garázsban idegen lábnyomot rögzítettek, "
De...a választásokig...aztán majd napvilágra kerülnek újabb tények...de hétfőn még nem, annyira a zsaruk sem hülyék...csepegtetve..netán etnikai jelleg...?
Mennyi ideig tartott volna biztosítani az áthaladást? Gondolom, odafelé nem az erdőn át mentek. (De visszafelé már szét lehetett túrni az esetleges nyomokat a földúton...)
Minimum két autóval, töksötétben, erdei utakon kb. 5Km-t megtenni feltehetőleg ismeretlen terepen tényleg egyszerűbb. Miért nem ez az általános gyakorlat...?!
És mit mondtál a körmendi gyerekgyilkosságra, 10 évvel ezelőtt? Vagy Mórra? Nos, azóta nem lehet elhinni a rendőröknek, ha ilyen hirtelenséggel nyomoznak.
Egyébként, hogy lehet azt mondani, hogy XY volt a tettes, ha a nyomozás még javában tart, és "a nyomozásra való tekintettel nem szeretnének mondani semmit"?
Lehet, hogy bennem van a hiba, de inkább elhiszem azt, hogy az apa bekattant, mint, azt, hogy külső támadók hatoltak be a házba, lemészárolták a családot (három embert baltával, aztán hirtelen a baltáról láncfűrészre váltva), aztán ezek a támadól köddé váltak, senki nem látta meg őket, aztán valakik hallgatásra bírták az egész falut, hallgatásra bírták a a nyomozásban résztvevő összes rendőrt, mentőst, halottszállítót, családtagot, s falubelit-(kivéve a Bors újság zseniális oknyomozó riporterét.)
Topic-társak! Felvilágosítalak bennetek, hogy még manapság is vannak olyan hírek, amiket csak egyszer mondanak be. A többi híradásból kimarad. Általában az éjszakai órákban fordulnak elő. És ami a legfontosabb, a Kossuth Rádió megteszi ezt a szívességet. Én nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de sajnos a rádiók, tévék ma is irányítottak, felülről vezéreltek. Kár, hogy megszűnt a Szabad Európa Rádió. Bár, ki tudja, az is hogy működne, az amerikai kongresszus felügyelete alatt. Na, de túl messzire mentem...
http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/eltemettek_a_csaladjaval_vegzo_apat/2149408/ "... a Sz. család kriptájába ..." (Mielőtt eldurvulna a rokonok, s egymás minősítgetése...)
Nade! TE honnan tudod, hogy rendesen felvágta-e az ereit, nem csak a szokásos módon felületesen??? Honnan tudod, hogy hogy szúrta le magát??? Lehet, hogy csak megpróbálta, de nem ért létfontosságú szervet???
Nem tudsz semmit, csak spekulálsz, rémhíret terjesztel!