Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
A Mofém fajtát igen, ahhoz van javítókészlet. Ez Kínai volt szerintem, vagy Török, a piacon vöttem.
Látszik is hogy csak cipősdoboz papír vastagságú a fala a golyó körül.
Volt a vízműnél olyan, hogy fölszerelvényöztük a vízóra aknát és addigra szét tört a golyóscsap, nem bírta ki azt sem. A másik kolléga összerakta hasonlóan, rá nyitotta a vizet és spriccölt az oldalán, mert a vékonyka fala is lyukas volt.
A naplemente is szép volt . Mentem vissza 5 előtt egy kicsivel Vácra ( anyagért ) s előttem volt a hatamasnak látszó napocska . S olyan volt mint ha Vácra telepedtek rá .
Én már több olasz fittingel is jártam így ! Nemrégen is hasonlók miatt kellett cserélnünk egy közbetétet mert félkörívben megrepedt ! Nem is szoktám már venni csak magyar gyártású réz holmikat csak .
Szerintem lehet sejteni hol is található az a pont a födgöbön .
De a mai nap teli volt számomra megint felhívás keringőre . S olyan szólásokat kaptam ami +18 as . Az egész reggelinél indult el . Az egyik dada hozott egy narancsot , ami elég savanyú volt . S ezt mondta ettől biztos szűz lettem . Nos innentől már az én személyem került bizonyos mondatokba bele és a szűz szó .
De legalább mög is van az idei fagy kár. Sikerűlt nyitva hagyni a téli csapot az udvaron, ahogy mögyök hátra a jószágokhoz, valami furcsa volt. A kicike chinai golyós csap nem repedt mög most, hanem le esött a trepnire.😁