Fogadjunk, hogy nem tudsz képeket készíteni! :) Megérkezett, elfoglalta a lakosztályt, nem eszik, talán szomorú, de ha meglátja a négy menyasszonyt, majd rájön hogy neki sikerült az élet! :D
Friss képet csak vasárnap tudok készíteni, akkor vagyok előzör világosban otthon :-( A telefon számom 30/415-5225, ha érdekel a dolog ezen meg tudjuk a továbbiakat beszélni.
A vemhessége első felében nagy szárazság és hőség volt nálunk. Nem tudtam hüvösebb helyett biztosítani a számára. Én ennek tudom be az alacsony létszámot, mert az év eleji és tavasz végi szaporulat rendsben volt.
A karancslapujtői önkormányzatnál létrehozott Magyar óriásnyúl mintatelep a "példát adó önkormányzati gyakorlatok a közfoglalkoztatásban"elnevezésű kiírás "versenyében"országos szinten 3.helyezést ért el!:)Nem mellékesen 9millió forintot hozott az eredmény a falunak plusz kiemelt figyelmet a Start Munkaprogram következő szakaszában!:)Gratula és köszi Talpas Zolinak,Mihályi Lacinak,Susán Zolinak,Lantos Zolinak,Katona Gabinak,Bandúrné Hédinek,Bocskai Gabinak,Somoskői Tibinek és mindenkinek akik segítettek!:))
Az előző vemhességből született bak és a Kb.: 2 és 1/2 hónappal korábban született testvéreitől már csak 15 dkg-al van lemaradva. Az utolsó vemhességből 1 halva született 2 maradt. A nemüket még nem tudom, de a 10 naposan mért közös súlyuk több, mint 1 kg volt. Jó lenne, ha ezek mind a ketten anyák lennének, mert most van 4 bakom (1 tenyész bak, 2 ivarérett, 1 süldő), ami kicsit sok. Lehet, hogy a 2 testvért el kéne adnom.
Jövő héten felrakom a bakot is, ő most lemaradt.Habár te láttad már és van is tőle szaporulatod. Na hogy fejlődnek a kisnyuszik?A két reménység nagyon jól fejlődik nálam 3-án voltak két hónaposak és 2.10 dkg volt a nagyobb a kisebb 2kg.most veszem el az anyjuktól.Hasznukra vált hogy két hónapos korukig anyucinál növekedtek,remélem tovább is így fognak leválasztás után.
Üdv: mindenkinek!
NEKED ÉS A FELEDÉGEDNEK IS ERŐT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!
Nem akarok többet vitázni róla ez nem az az oldal!Csak utoljára megjegyezném,hogy ez volt az ötödik kifogás amiért se a Karcsi se én nem kaptunk a nyulainkra törzskönyvet.Te voltál a törzskönyv vezető, te tetováltad a nyulainkat te végezted el a fajtavizsgálatot ami alapján kiadtad volna a törzskönyveket! Kérdezem én?Akkor megfeleltek minden szempontnak azt mondtad! Hogy lehet akkor törvényellenes, hogy lehet fajtahamisítás hiszen csak te vezetted a fő törzskönyvet is ,magad írtad be a szaporulatot is.Saját magad tehetsz róla hogy eddig fajultak a dolgok!Az a baj az egésszel Jani ,hogy mihelyt szóba kerül a magyar óriás név veled azonosítják,de rossz értelemben és rögtön nem kérnek belőle a kezdeti nagy átvágások után!Szomorú ezt mondani .de jobb ha a neved nem kerül szóba sehol, evvel csak az egyesület hírének teszel jót!Evvel a mi kis vitánkat végleg lezárom és nem akarok többet róla beszélni, se itt, se máshol ,tenyésszük inkább a nyuszikat tovább ki-ki a legjobb tudása szerint!
Elnézést kérek minden fórumozótól ezen az oldalon ,de muszály egy kicsit a dolgokat helyreigazítani és az a legrosszabb az egészben,hogy Jani egyre többet magyarázkodik és mindig mással rukkol elő ugyanarról a problémáról.
1. Ott voltam azon a közgyűlésen ahol TE lemondtál minden tisztségedről!
2.Mivel lemondtál ÖNKÉNT új vezetést választottunk ez év végégig!/Megjegyzem ez nem szabályellenes/
3.Sajnos a mai napig igazán NEM tudtál elszámolni a rádbízott dolgokkal ha jók az értesüléseim.
4.Talán hagyni kellene az egyesületet dolgozni és nem mindenütt alárakni ahonnan eddig te is éltél.
5.Hagyd, hOGY bizonyítsanak és nem koholt vádakkal piszkálgatni őket!
Ezzel én le is zárnám a vitánkat ez nem személyeskedés csak elég volt a sárral dobálással másokra, mert nem tudod elviselni ,hogy nélküled is van élet az egyesületben.
Bocs ha esetleg úgy érzed megsértettelek nem állt szándékomban csak ez még kikívánkozott belőlem az írásaid alapján!
Üdv: Gabi
Most kövezzen meg aki a szívére téve a kezét nem ért velem egyett!