Keresés

Részletes keresés

Aragorn83 Creative Commons License 2009.11.27 0 0 164
Pedig a 139-esben még nem ezt írtad. :D

Én ellenben még mindig szenvedek a Heroes-sal. Ahogy írtam, ha valamit elkezdek... :) Ezért is remélem, hogy vége lesz ezzel a évaddal. Januárban (vagy valamikor 2010 elején) úgyis jön egy új sorozat, az újonc FF és V mellé. :)
Előzmény: mindenki senkije (163)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.11.27 0 0 163
En annak ereztem, ezert abba is hagytam, ahogyan meg is fogadtam par hete :), de ahogy latom, sokan tovabbra is kitartanak. Persze akinek tetszik (mint pl Te), az mas teszta :) es ahogy visszaolvasok, az utobbi 2 reszben is ugyanaz a szarpaszirozas megy (mert azert persze visszaolvastam, meg elolvastam az episode recap-ot is). Na mindegy. Kar erte, jol indult, jo volt a nyitany, erdekes az alapotlet, de csalodtam.
Előzmény: Aragorn83 (162)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.11.27 0 0 162
Én nem érzem kínzásnak. Kilométerekkel jobb pl, mint egy Heroes epizód, pedig valamit javult a dolog az utóbbi időben....

Szóval nekem továbbra is bejön az FF akárcsak a V.
Előzmény: mindenki senkije (161)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.11.27 0 0 161
Sziasztok, reg jartam erre, gondoltam benezek, hogy kik kinozzak meg magukat tovabbra is ezzel az elkottazott sorozattal :) have fun!
Előzmény: Bateman (155)
giornalista Creative Commons License 2009.11.27 0 0 160
köszönöm!

torrent beszerzési forrásnak az eztv.it -t is tudom javasolni! ők csinálják a torrenteket, tehát ők lőtték fel eddig a Mininovára is. rengeteg különböző helyről kínálnak letöltéseket, ráadásul nagyon áttekinthető a felülete is, ha valaki több sorozatot követ, tetszeni fog neki.
Előzmény: Aragorn83 (159)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.11.27 0 0 159
Nem. Szünet van a héten.
Előzmény: giornalista (158)
giornalista Creative Commons License 2009.11.27 0 0 158
ezen a héten volt rész?
Aragorn83 Creative Commons License 2009.11.27 0 0 157
Aaron lányát alakító színésznőt, Genevieve Cortese-t összekevereted Katie Cassidyvel. Ő utobbi játszotta Rubyt a SupNat-ban, illetőleg főszereplő volt még a Harper's Islandben és most az új Melrose Placeben.

Egyébként én csak örülök, ha ismeres arcok bukkannak fel egy új sorozatban. Többek közt ezért tetszik a FF is. :)
Előzmény: seventyseven (152)
Bateman Creative Commons License 2009.11.27 0 0 156
jah, és a gyűrűs jóslatom bejött:) ennyit a szinvonalról:(
Előzmény: Bateman (155)
Bateman Creative Commons License 2009.11.27 0 0 155
ez az első FF rész, amin elaludtam:(
jemi bigli Creative Commons License 2009.11.27 0 0 154
koszi!
Előzmény: seventyseven (153)
seventyseven Creative Commons License 2009.11.27 0 0 153
Én innen szedem: google aztán "seriesfree" és az első találat.
Előzmény: jemi bigli (151)
seventyseven Creative Commons License 2009.11.27 0 0 152

Szasztok, hát az eleje télleg giant volt, azóta ível lefelé, de azér' Aragorn-nal értek egyet, a cél az, hogy szórakoztasson, hogy hétről hétre várd az új részt, ez Amerika, itt mindenki egyrészt felületes (értsd készítők), sztem nem is várható el az hogy MINDEN marha valósághű legyen, mert egyrészt az bazi sor időt meg pénzt elvinne, másrészt mert nem annyira fontos. Ti is mitől üdültök fel?
hát az ilyen OCEANIC utalásoktól stb.

A katona csaj a Supernatural soriból Ruby, a démon.
Télleg ennyire kevés színész van amiban, hogy a LOST Jacob-ja a Supernatural-ban Lucifer? Biztos itt is megjelenik legkésőbb a 2. évadban.

Demetri-t meg mit izgatja, hogy lelövik 2010.03.15-én, vegyen fel golyóálló mellényt azt jónapot. Al-t nem kellett volna kinyírni, és még sorolhatnám.
jemi bigli Creative Commons License 2009.11.27 0 0 151

hello emberek:)
no ugy nezem a mininova lehuzta a rolot..honnan erdemes majd beszerezni a heti flash forward adagot?:)
dec. 3 a kovetkezo, ugye?
koszi

giornalista Creative Commons License 2009.11.22 0 0 150
unalmas volt, de nézhető. a tokiói utat speciel megértem, végre valaki, aki nem ölbe tett kézzel várja, hogy megvalósuljon a jövője, hanem tenni is hajlandó érte! a megvalósítás viszont felületes volt, ez a "pár perccel előttem ment el, aztán feladom egyből, de végül 3-mal utánam jön ki a gépből" c. történet konkrétan felidegesített.

az éttermes váltás mondjuk számomra meglepetés volt, nem gondoltam, hogy LA-ben találkoznak majd. a lassúság az, ami nagyon zavar.

NSA csaj húzza a száját, majd kinyögi, hogy ideges Noh ügynök miatt. aki erre annnyira álpaprikás lesz, hogy az valami hihetetlen, aztán amikor Markék megtudják az infót, percekig szopatják, hogy végre elmondják, hogy mi van.

a gyűrűről van kép, a fejről nem. ezt legalább "megmagyarázták", legalább feltették a kérdést a sorozatban és adtak rá egy választ - hogy miért így van.

a szakállas forma idegesít nagyon, meg az elmebeteg lánya meg annak a hülye, mások által már említett története.

főleg, hogy a Jericho sorozat ugye ugyancsak Jericho volt, és ott is volt egy gonosz private military szervezet... legalább nevezték volna máshogy az FF-ben.

egyelőre 10/4 nálam, a részek unalmasak, de maga a helyzet érdekes. ezért éri meg nézni talán.

(ami bosszant még: van ez a kiváló ember a stadionban. látszik néhány kamera néhány képén. na most elvileg ezeknek a kameráknak olyan felbontásban kellene működniük, hogy felismerhetőek legyenek az arcok. de ha nem, akkor is: amíg kiért a stadionból, amíg elhaladt a környéken, biztos, hogy rögzítették még kamerák. de ezt megint nem vizsgálják...)
Előzmény: pancer1 (148)
sissoko Creative Commons License 2009.11.21 0 0 149
Idegesítő egy rész volt. Megint nem történt semmi.
Szakállas vs. Mark közös jelenetei borzalmasak.
pancer1 Creative Commons License 2009.11.21 0 0 148

1x09. Nos nem tudom mit terveznek a 10-re, állítólag a 9-el együtt lesz ütős, de így önmagában igen logikátlan volt ez a rész.

Bryce a doki útja tök felesleges volt Tokióba, max. megismertünk egy újabb karaktert, és exotikus környezetet nézhettünk.. Logikátlan az volt főleg, hogy minek ment most találkozni a japán lánnyal, amikor ő tudja, meg van győződve hogy ápr.29-én ugyis találkoznak majd? akkor inkább gyógyulni kéne, az van megírva hogy élni fog, a többit meglátjuk... szóval felesleges volt.... És az az éttermes dolog is, hogy a lány FFjéből derül ki az utolsó pillanatban hogy LA-ben lesz majd. És ráadásul egy gépen jöttek haza... gyenge volt.

Várok a 10-re, meglátjuk.

NAR Creative Commons License 2009.11.21 0 0 147
Nyertél :-) Az arcról meg "véletlenül" nincs képük. Én áttekertem az epizód legalább felét, eléggé unalmas.
Előzmény: Bateman (145)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2009.11.20 0 0 146

kibaszott grey klinika volt ez, faszkivan.

bateman, ott a pont.

Bateman Creative Commons License 2009.11.16 0 0 145
nem akarom fikázni a sorozatot, annyira szimpatikus volt az alapötlet, hogy ezért jár neki a tisztelet, de fogadni mernék, hogy mivel a gyűrűk lesznek a főgonoszok közötti kapcsok, a feka parancsára tuti, hogy előállnak egy olyan tűéles képpel a stadion gyűrűről, hogy Mark már nyomban rá is veti magát gravirozás mentén a nyomra;)
Előzmény: zsesszi (144)
zsesszi Creative Commons License 2009.11.16 0 0 144
húúú de gyengus volt!!!!
volt két jó rész, az 1. és a 7., illetve a részek utcsó 2 perce...
furcsa hogy az FBI-nak első találatra van adata a varjak sűrűbb elhalálozásáról, de a "háromcsillagosszekta" az tabu.
a katonalány esete is érdekes. profik kilövik a kocsit, de a földön fekvő nőhöz oda se mennek hogy 1 teli tárat beleengedjenek...
a gagyi pókeres rész meg....áááááááááá!!!!
de a legjobban az "tetszik" hogy adva van egy 320x240-es felbontású videófelvétel, és addig zoomolják amíg simán látszani fog a a háttérben lévő (fekete folt kinézetű) fickó ujján lévő gyűrűn a legapróbb karcolás is :DDDDD

8 rész után alig tudok neveket. vagy nehezen tanulok, vagy lehet nem is érdekel már annyira....

ehhhh, ez se lesz lost utódja.
ilyenkor mindig megdöbbent a lost zsenialitása.
Előzmény: pancer1 (143)
pancer1 Creative Commons License 2009.11.16 0 0 143

Sajnos kezdek kiábrándulni. Nézem-nézem még, de nem lesz egy LOST, inkább 4400 érzésem van, az is jól félre csúszott sajna.

Logikátlan volt az 1x08.

Katonalány hazatalál, na ezt ki kellene még fejteni, hogyan is jutott apja nappalijáig az afgán hegyekből. Nem oly egyszerü az. Ráadásul ez az katonaicéges-merényletes dolog, ez valahogy olyan gyakran használt lemez szerintem, unalmas. Képtelenek lennének egyszer valami normális, nem összeseküvéses-eltussolós katonaságot mutatni sorozatokban?

A háromcsillagos tetkó, leírták már elöttem, szerintem is érhetetlen, hogy amit Mark ügynök (kezdek megjegyezni neveket, de jó) agyában elsőként megjelent a kéz ami felé közelitt az FBI központban. Nos azonnal rá kellet volna vetniük magukat a netre és kutatni hogy mit jelent ez a motivum, a három csillag jelentése. Ha tényleg egy cég emberei mind viselik, annak nyoma kellet legyen valahol, tetkószalonokban, vagy egyéb helyen, egy tömeges megjelenésnek....

Simcoe és Kajlafül (bocs Monaghan rajongók, nekem is kedvencem, de nagyon nem erre a szerepre való a srác) párbaja. Nevetséges. Az egész kiindulása az hogy Charlie nem akarja nyilvánosságra hozni a dolgot, Simcoe pedig igen.

Ehhez képest Kajlafül volt az aki nem bírta ki hogy ne tegyen a többi játékos elött állandóan öntelt megjegyzéseket tömegyilkosságra, meg Isten-Vagyok komplexusra. Kettejük intelektuális vitája egy nyilvános helyen, pókerasztalnál nevetséges volt.

Nem segített rajta a Manchesterre utalás, és nem segített Simcoe trükkje a gyözelemhez. Ha két fickó egymás ellen játszik, ismerik egymást, ráadásul megjegyzéseket tesznek tömeggyilkosságokra, akkor egy kasznió összes teremfőnökének a szeme már rég rajtuk kéne legyen, és őnekik alap hogy kiszúrjanak egy ingújjba rejtett kárytát....

És az sem volt hiteles ahogy Kajlafül fogadta a vereséget. Egy ilyen öntelt, magabiztos alakot, a Kőbe Vésett Jövőben való hittel sokkal durvábban kell hogy sokkoljon, ha valaki egy gyerektrükkel túl járt az eszén...

Többiek, egyéb, küszködnek a hirtelen megváltoztatható jövővel.

Bateman Creative Commons License 2009.11.16 0 0 142
ez a tetkós dolog tényleg nagy baromság volt. olyan, mintha amatőrök dolgotnának az FBI-nál. más filmekben az lett volna az első, hogy végigfuttatják egy adatbázisban a tetoválást azonositás gyanánt. kezd nagyon lapos lenni ez az egész sori:(
Aragorn83 Creative Commons License 2009.11.15 0 0 141
Én most 3 napig vidéken voltam, és utólag olvastam, hogy mennyien lehúzták ezt a részt pedig nekem semmi bajom nem volt vele.

Bár a tetkós dolgon én is meglepődtem. Ez kissé fura volt ez az átgondolatlan dolog az írók részéről... o_O
giornalista Creative Commons License 2009.11.15 0 0 140
pedig a PB 4. évad eleje még egészen jó is volt, aztán a "ki kivel van" c. játék 15 percenkénti változtatásával (főleg az utolsó 2 részben) teljesen tönkre vágta az egészet.

az FF mostani része is kifejezetten jó volt, persze logikátlanság most is jutott bele (a kék kéznél egyből tudták, hogy jel, a 3 csillagos tetkónál meg fel sem merül, hogy valami közösségi jelzés lenne).

de azért tetszett. kíváncsi vagyok a bejelentésre!
Előzmény: mindenki senkije (139)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.11.11 0 0 139
Ezzel en is igy vagyok. (Sajnos?) Amit elkezdek, mar be is fejezem. De a vegen gyakran erzem: kar volt erre ennyi idot, energiat, odafigyelest stb forditani. Pl: Prison Break, aminek az uccso 2 evada csak rontott a feelingen es untam is, de csakazertisvegigneztem :) Hiba volt.
Előzmény: Aragorn83 (138)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 138
Én meg nem szoktam semmit sem kaszálni, ha valamit elkezdek nézni, az végig szoktam nézni.

A Heroes tényleg harmat gyenge, az elős évad vége óta, de most a negyedik évadban magához képest elég jó az előző évadokhoz képest.

A Flashforwarddal meg nincs semmi bajom. Nekem tetszik.
mindenki senkije Creative Commons License 2009.11.10 0 0 137
ha már hősök, a negyedik évad nekem most kifejezetten tetszik, pedig a harmadiknál én sem tudtam, mit is keresek a monitor előtt...

viszont én meg pl a nip/tuck-ot hagytam most abba, azt is kár volt halogatnom

na jó, FF még kap némi esélyt, de mostmár történhetne benne valami érdekfeszítő
Előzmény: giornalista (136)
giornalista Creative Commons License 2009.11.10 0 0 136
az utolsó 2 nekem kifejezetten tetszett. előtte tényleg mélyrepült egyet, de én a Hősöket is bírtam nézni a 3. évad elejéig, szóval még érdekel :)

(sőt, az új Knight Rider sorozatot is végignéztem, igaz, az első részek után már csak azért, hogy kínosan nevethessek rajta)
Előzmény: mindenki senkije (135)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.11.10 0 0 135
Fiuklanyok! Nem tudom, ki hogy van vele, de en erosen fontolgatom a sorozat leallitasat magamnak... :( Egyszeruen nem ertem, hogy ilyen frenetikus nyitany utan, hogyan tudtak igy leulni vele? Ez a hetedik resz ugyan egy hangyafasznyit jobb volt, mint az elozo 4 epizod, de osszessegeben dogunalom volt ez is. Ilyen durva melyrepulest mas sorozatok 3-4 evad alatt produkalnak, itt meg tulkeppen a 2. resz ota minden resz pusztulat. Ilyet en meg nem tapasztaltam, de erre most sajnalom a szabadidomet, majd elolvasom a neten az uccso resz tartalmat meg a megfejtest aztan kesz. Csesszek meg! :(((((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!