Keresés

Részletes keresés

John Doe(520i) Creative Commons License 2009.09.09 0 0 408

"Én tiszta erőből próbálom."

De csak Orbánig bírtál eljutni. :P

Előzmény: 33nev (407)
33nev Creative Commons License 2009.09.09 0 0 407
Én tiszta erőből próbálom. Attól tartok, Viktormihály hasonló gondokkal küzd.
Előzmény: takacsi (405)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.09 0 0 406
Ja, tényleg ezt akarják beadni a népnek most is az udvari agitpropososok. Hogy akkor és csak akkor lesz jó nekünk, ha minden köpésre udvarias elnézéskéréssel reagálunk, hogy éppen ott álltunk, ahova köptek. Ha belénkrúgnak, bocsánatot kell kérnünk, hogy a láb alatt voltunk nekik. Így megy ez már hatvan éve. Generációk nőttek fel ebben az országban ezen az agymosáson, ebben a szellemben. Ez sajnos meglátszik ebben a topikban is.
Előzmény: kpityu2 (402)
takacsi Creative Commons License 2009.09.09 0 0 405
Próbáld már megérteni, hogy mi zajlik körülötted a világban.....
Előzmény: BigyoMail (403)
takacsi Creative Commons License 2009.09.09 0 0 404
"Balassagyarmat példája követendő! Remélem mások is megteszik."

Természetes reakció a magyarüldözésre.
Izraelben sem örülnek annak a palesztinnak, aki betiltja a hébert.
És ezt megmondják (jó esetben, csak megmondják).
A balassagyarmati vezetők véleményüket közölték.
"Nem kívánatos városukban Ficó (mint miniszterelnök)".
Véleményük kinyilvánítását - draskoviccsal ellentétben - az Alkotmány garantálja.
Nem kéne összekeverni a szlovák ÁLLAM tiltását, a balassagyarmati - következmény nélküli - véleménnyel.
Joguk van a véleményükhöz és annak kinyilvánításához.
Előzmény: T.Howard (365)
BigyoMail Creative Commons License 2009.09.09 0 0 403
Ha odaköpsz más ember asztalára, mondjuk egy étteremben, arról mindenki tudja, hogy nem odaillő dolog, és kiközösítik az ilyen embert, valamint együttérzést mutatnak azzal, akinek az asztala le lett köpve. Nem szól feltétlenül a többi vendég, mert hát ekkora illetlenséget nemhogy csinálni, de még észrevenni sem túl jó, mert nehéz lelkileg kezelni. Ha felemeli a hangját az, akinek az asztalára köptek, akkor az étteremben mindenki úgy gondolja, hogy igaza van akkor is, ha amúgy nyiltan nem állnak ki mellette. Mindenki tudja, hogy aki köpott az egy állat és nem való kúltúr társaságba és úgy is fogadják minden megnyilvánulását, míg a leköpöttel elnézővé válnak. Na de, ha a leköpött odamegy és leköpi a másik asztalát is, onnantól mindenki tudja, hogy két oda nem illő paraszt vitatkozik valami - bizonyára kicsinyes, lényegtelen és csak alsóbb létformák számára fontos - dolgon és elkezdenek a pincér felé nézegetni, hogy csináljon már valamit, mert ők, kultúremberek nem érzik jól magukat. Na ezt érte el a jobbik és most Balassagyarmat. Bemutatták, hogy a magyar az egy centivel sem különb a szlováknál, és köze sincs Európához, meg úgy általában a fejlett világhoz. Amit értek, hiszen a Jobbiknak deklarált szándéka ettől eltávolítani Magyarországot, na de egy város vezetése...
Előzmény: kpityu2 (402)
kpityu2 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 402
Ja persze. Ha meghunyászkodunk akkor az egész világ láthatja hogy milyen rendes népek vagyunk, nem úgy mint a csúnya szlovákok. Rögtön írnak is egy szívhezszóló levelet, mire Ficoék belátják hogy tévedtek és visszavonnak minden magyarellenes intézkedést. Ezután az ENSZ határozatot fogad el, hogy a magyarokat a sok évszázados sérelemért kárpótolni kell, mert mindenki láthassa: a világon nincs ilyen rendes, béketűrő fajta és hát az igazság az igazság.
Előzmény: BigyoMail (396)
BigyoMail Creative Commons License 2009.09.09 0 0 396
Így van! Gratulálunk a balassagyarmatiaknak! Pont olyan jók, mint a Magyar Gárda.

Ne már különbnek tűnjünk a nacionalista szlovákoknál!

Így legalább ezt sem mondhatjuk el magunkról. Az elején csak náluk volt nemzetiség ellenes párt és militáns szervezet. Mutogattunk is rendesen. Mondtuk, hogy milyen dolog nemzetiség ellenes pártot meg militáns szervezeteket megtűrni. Erre jött a Magyar Gárda a szlovák nacionalisták legnagyobb megkönnyebbülésére, és máris mondhatták, hogy mit pofázol hülye magyar, nálatok is van ilyen.

Azután a Szlovákok kitiltják Sólymot. Erre mondogatjuk, hogy európai ember ilyet nem csinál, meg hát úri ember sem. Erre jön a felmentés. Hát ti is csak ilyenek vagytok!

A nemzetellenes cselekedetekért ezeket darabra fizetik, átalányban, vagy ingyen ilyen kedvesek?

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.09 0 0 394
Az hogy te Slotát, Ficot és Bajnait jobban kedveled, legyen a te egyéni problémád. :D
Előzmény: Törölt nick (371)
Callie Creative Commons License 2009.09.09 0 0 392

Hajrá, Melinda!

Előzmény: Törölt nick (384)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.09 0 0 388
No, azért nem kell túlozni... Mert erre akár azt is mondhatná valaki, hogy a szoci-szdsz polg. mesterek meg előzetesben vannak, oszt ezé nem nyilatkoznak ilyen fikó ügyekben...
Előzmény: Törölt nick (384)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 385
Lehet,hogy neked van igazad,ezen már nem vitatkozok,majd ugyis ki fog derülni mi az igazság.
Előzmény: Törölt nick (382)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.09 0 0 383
:D Hát igen, mostanában mintha.. nem is tudom. Biztos telihold van nekik. Osztán mondom ezt jobbosként... dehát ez van, nincs mit szépíteni ezeknek a makiknak a megnyilvánulásain.
Előzmény: Törölt nick (371)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 381
Én nem mondtam ilyet,de akkor is azt mondom,hogy szerintem nem 1 személyben döntött.
Előzmény: Törölt nick (379)
turnbull Creative Commons License 2009.09.09 0 0 380
Volna ott a térségben más feladat is, mint szítani a gyűlölet parazsát.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.09 0 0 378
Valahogy nem értem, hogy ez mire is jó....
Előzmény: T.Howard (-)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 377
Tényleg? és ezt te mondod,akkor elis kell,hogy higyem.ilyen még a világon sincs,hogy 1 személy döntése alapján történnek dolgok.
Előzmény: Törölt nick (376)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 375
Miért is érezné magát feljogositva? ő egy személyben ilyen döntést nem hozhat. még ott nem tartunk,hogy a polgármesterek kiskirályok.
Előzmény: Törölt nick (373)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 372
Gondolom nem egyedül döntött igy a polgármester,szerintem a testületi tagokkal együtt. és ők kit képviselnek? szerintem a lakosságot!
Előzmény: Törölt nick (368)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2009.09.09 0 0 370
Ugye ironizálsz? Nyilván a tarjáni polgármester asszonyra gondoltam.
Előzmény: Törölt nick (366)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.09.09 0 0 369

és bizonyosan árt a határon túli magyaroknak a balassagyarmati polgármesternek az a kijelentése, hogy Fico miniszterelnököt nemkívánatos személynek tekintik a városban."

Mér elveszik a nyugdíjukat ? Lehet, hogy még nyakasabbak lesznek a magyarok. Amúgy a normális szlovák is eszement dolognak tartja a nyelvtörvényt hiszen nehogy véletlenül visszacsapjon a dolog..

Előzmény: Törölt nick (366)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 367
Értékelem BALASSAGYARMAT hozzáállását,minden elismerésem a lakosságnak,és a polgármesternek.
Előzmény: T.Howard (365)
T.Howard Creative Commons License 2009.09.09 0 0 365
Balassagyarmat példája követendő! Remélem mások is megteszik.
Viszlát.
eFigyelő Creative Commons License 2009.09.09 0 0 364
Talán azért mert nekem válaszoltál
Előzmény: thege68 (362)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 363
Azt anélkül is tudom ,hogy nála SÖTÉTSÉG van,időszerü lenne már ha megvilágosodna nála egy kicsit.nem is értem,hogy lehetnek ilyen sötét emberek vezetői szerepbe.
Előzmény: WYW (360)
thege68 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 362
Most azon gondolkodom mért is vetted magadra?
Előzmény: eFigyelő (361)
eFigyelő Creative Commons License 2009.09.09 0 0 361
Off
Nekem a Fidesz se kutyám, se macskám
On
Én nem utállak téged, csak sajnállak
Előzmény: thege68 (329)
WYW Creative Commons License 2009.09.09 0 0 360
Ők az intézkedéseiket, a hülye nyelvtörvényüket jónak tartják.

Nem hiszem hogy holnap megvilágosodik és azt mondja, igaza van miniszterelnök úr, hibáztunk, megyek és intézkedek. Ez elképzelhetetlen.

Sajnos.
Előzmény: bözse64 (359)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 359
Mi az hogy engedne?amit ők elkövettek velünk szembe alázásokat,az már tul megy a probléma határán.ezek már nem problémák ,hanem sulyos bajok.mi vagyunk most itthon ,ő csak egy nem kivánatos személy,hogy az ő szavaikkal éljek.
Előzmény: WYW (356)
thege68 Creative Commons License 2009.09.09 0 0 358

Az engem nem zavar a poldilin a fideszesek heveny görcsbe fetrengenek, ha meghallanak bizonyos szavakat, de az már súlyosabb, ha a polgármestereik/képviselőik ezen a színvonalon kezdenek el kommunikálni. Egy idő után már nem veszi be a gyomor, de ez biztosan így van rendjén. Ezt érdemeljük.

Az aktivista.

Előzmény: mos (354)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!