Ezt a videót mindenkinek látnia (és főleg értenie!) kellene!
http://www.youtube.com/watch?v=K5YgH79Sx_Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp&feature=player_embedded#t=111
Szívem szakad meg. Amúgy hogyan sikerült kivívni 13 nagykövet és W.G. támogatását? Erre vártak, vagy hirtelen ellenállhatatlan vágyat éreztek? Ez már nagyon trendi úgy néz ki. Aki nem támogatja, az csak aljas náci lehet. Pont ebben csodás időkben... Éljen HunGay!
Ha a szeljobb nem akarna szetverni, senki sem foglalkozna vele. Amig viszont igen, addig foglalkozni kell vele. Azt allitani, hogy a bal barmit is provokalna vagy akar csak tenne ilyen teren, bigott ostobasag.
Ugyanaz lesz 2010-tol, ami mostanaig volt. A kozeposztalyt nem lehet levaltani ugyanis, marpedig a politika is csak annyira korrupt, mint a kozepvezetok meg a tobbiek.
Egeszen tragikusan balkani az egesz orszag, olyannyira igy van ez, hogy minden ismerosom, aki barmit is elert egy nyugati orszagban, kuszkodik azzal, hogy hova mehetne vissza, mert mindenhol a kontraszelekciot jutalmazzak.
Ennek a logikus folytatasa a melegtuntetes fenyegetettsege is.
Fiatal voltam az atkosban es plane sosem voltam homokos, ugyhogy oszinten nem. Ez a kotelezoseg meg meg mindig vicces? En kb 10 eve hallottam eloszor, hogy nem unjatok meg?
Milyen balkan az egyebkent is, ahol kerdeses, hogy szetvernek-e egy melegfelvonulast? Hat tenyleg nincs ezekben semmi nemzeti buszkeseg?
Nem kerlek, ott leakadtam, amire utaltam. Nem dolga a homokosoknak kiterni a nyelvtorvenyre, de mint embereknek, valoszinuleg meg van a sajat velemenyuk az ugyrol. Hogy a szervezoktol milyen jogon varod el, hogy egy melegjogi rendezvenyen valami egeszen mas ugyben felszolaljanak, nem teljesen vilagos, mint ahogyan az sem vilagos, miert kell azonnal lebuzizni azt, aki azt kepviseli, mint amit Mo-tol nyugatra a lakossag elsopro tobbsege minden egyes nyamvadt orszagban.
sok mindenre emlékszem..., se fideszes, se jobbikos nem vagyok...és arra is,hogy a komcsi rendszer mennyire szemét módon üldözte,bűntette a melegeket...
Nem, azt varja, hogy az EU csinaljon valamit nyelvtorveny ugyben (azert haborut csak nem akar szlovakiaval), de senki _mas_ ne pofazzon bele semmi masba. Vilagos, nem?
De mondjuk biztosan emlekszel arra az idoszakra, amikor senki sem beszelhetett a Fideszesektol balra, mert azonnal megjelent a sipos, tojasos kulonitmeny.
Ennek ellenere en ugy vagyok vele, hogy meg az ilyen eroszakcentrikusak is vonulgathassanak, de amint akarhogy megzavarjak a masikat, elhurcolni, birsag, ha nem fizet, borton.
Hát istenem, legalább WG megpróbálta. Mondjuk abból is lehet tudni, hogy fingja sincs Mo-ról, hogy azt hitte lesz ennek bármilyen foganatja is. Egyébként meg egész biztos lefizették. A hollywoodi villája szoláriumában kicserélték neki a csöveket. Így volt pontosan.
Na es itt a bibi, hogy a nacik tunteset senki sem veri szet, de amikor ok randaliroznak, sipolnak vagy tojast dobalnak, akkor a szolasszabadsagot kovetelik maguknak.
Marpedig az csak ugy megy, ha megengedjuk masnak is. A szeljobb nem hisz a szolasszabadsagban, csak takarozik vele, de ez igazabol mellekes, nekik is kijar.
De nem masok rovasara es plane soha nem eroszakon keresztul.
Oszinten nem izgat, hogy kaszalt-e az OTP-n, nem kovetem a napi ugyeit. Igazabol miert nem mindegy? Most itelkezni probalsz felettem azert, mert a piacon vegzem a munkamat?
Ragaszkodj inkabb a targyhoz.
Mi a problemad azzal, hogy WP megker minket (lathatoan inkabb titeket), hogy viselkedjetek ember modjara es ne verjetek szet a bekes felvonulast?
Marpedig a szeljobb termeszete az, hogy pofan van verve, halaajoegnek, mar csak azert is, mert meg ha kozpontilag nem is verik pofan, mindenhol olyan buta sopredek viszi az ugyet, hogy onmagat is kicsinalja egesz gyorsan.