Közös nyilatkozatot adott ki tizenhárom ország budapesti nagykövetsége, amelyben szolidaritásukat fejezik ki a melegfelvonulás résztvevői mellett. Az angol, amerikai, ausztrál, cseh, dél-afrikai, francia, holland, kanadai, német, norvég, spanyol, svéd és szlovén nagykövetségek támogatásukról biztosítják a magyarországi a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közösséget.
Alább írtam nem csak ez a példa. Szerintem ha nem lennének elnyomva akkor nem is lenne olyan hatalmas kérdés ebből, "hogy miinek vonulnak", de akkor is lenne ilyen buli mint sok helyen ahol demokráica van. Ez a társadalmi rendszer bizony együtt jár azzal, hogy a melegek is élhetnek a jogaikkal és (elvileg) nem kell bújkálniuk sem. Na ez elég lassan esett le a magyar b középnek és most hangosak mint a majomketrec.
Az én eklektikus értékrendembe belefér a melegek elfogadása, de nem rajongok a felvonulásukért. azt meg végkép útálom, hogy szeretnem is kellene őket. Az erőszakosságukból elegem van!
"El vannak nyomva, nézd csak meg mi van ha egy felvonulást akarnak szervezni."
Róka fogta csuka. Ha nincsenek elmyomva, minek felvonulást szervezniük, ha meg el vannak, akkor miért csak ennek a felvonulásnak a szervezése a bizonyíték erre az elnyomásra?
A relativizmus mint jelenleg uralkodó ideológia bemutatásával kezdi, mely ideológia pusztítóbb a nácizmusnál és a kommunizmusnál is. Ennek része a homoszexualitás erőltetése és terjesztése."
1.Majd mikor táborokban dolgoztatnak és éheztetnek halálra többmillió embert akkor lehet mondani.
2.A homoszexualitást nem lehet terjeszteni mert valaki vagy az vagy nem és mindenkorban voltak eddig homoszexuálisok. Maximum a homnoszexuális kultúra nagyobb térnyeréséről lehet(ne) beszélni. De ebben az országban az is elég gyermek cipőben van.
El vannak nyomva, nézd csak meg mi van ha egy felvonulást akarnak szervezni.:)) Vagy azt, hogy felgyújtogatták a melegbárokat. Szerintem bújkálniuk kell a hétköznapokban is. Nem is érzékeled? Csak olvasd végig ezt a topicot és az első 30hsz-ben olyan véleményeket olvashatsz ami egyértelműen jelzi, hogy elvannak nyomva.
"A relativizmus mint jelenleg uralkodó ideológia bemutatásával kezdi, mely ideológia pusztítóbb a nácizmusnál és a kommunizmusnál is. Ennek része a homoszexualitás erőltetése és terjesztése."
Igen, ez annak a kevés társadalommal kapcsolatos könyvnek az egyike, amely nagyon jól, lényeglátóan mond valamit korunkról. Érthetővé teszi, hogy a buzipropaganda, ill. a hagyományos családmodell aláásásának más eszközei és módjai, a kábítószerpropaganda, stb. hogyan illeszkednek egy nagy egészbe.
A dolog összetettebb volt: a buzik szidalmazásával nagyjából egyforma gyakorisággal szidták a zsidókat is: nem "egyszerűen" homofób, hanem náci martalóckodás volt Budapesten, az emberölés eshetőleges szándékával.
Es ha igen? Es ha nem? (a kerdesre egyebkent magad is tudod a valaszt. eleg csak szemezgetni a felvonulasokrol szolo topicok kozott. nem utolso sorban sajat hozzaszolasaid kozott is)