Keresés

Részletes keresés

jophiel Creative Commons License 2009.06.25 0 0 280
Igen, mi megturjuk. Sot, elfogadjuk. Tan baj?
Előzmény: Törölt nick (279)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.25 0 0 279
Ja, libbantkám, ti aztán megtűritek a más véleményt.
Szájkosártörvény....
Előzmény: jophiel (278)
jophiel Creative Commons License 2009.06.25 0 0 276
Teccik. Alairtam.
zividivi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 275
Senki sem idegeskedik a listátok miatt.

Nem vetted észre, hogy már csak röhög mindenki az ilyen akcióitokon?

De ha csupán felbosszantás lett volt a célotok, akkor miért nem evvel szövegeztétek meg: "Bosszantsuk fel a Jobbikot!" Vagy "próbáljuk meg felbosszantani a Jobbikot!"

Vegyétek már észre, hogy nagyon könnyen lepereg róluk minden kötözködési szándék. Teszik dolgukat és nem lehet őket kicsinyes piszkálódással elterelni céljaiktól.
Előzmény: mamicska (265)
zividivi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 274
//"..Egyébként mesterek a kirekesztésben.."//

És mégcsak észre sem veszik.

Már a monoton elhatárolódási kényszerük is legtöbb esetben egyféle kirekesztést jelent. De ebben nagymester Hell István. Nem is lepődtem meg nevét olvasván. Inkább hiányzott volna, ha nem látom az aláírók között.
Előzmény: kátyja (262)
Fine Tune Creative Commons License 2009.06.25 0 0 273
Érdekes lesz, amikor lesz a listán mondjuk kétmillió név és mondjuk ősszel együtt kapnak 6%-ot:)))
szőrköntöst ölts Creative Commons License 2009.06.25 0 0 270
Ott tartunk tehát, hogy ki akarsz rúgatni az állásomból, földönfutóvá tenni, és "átnevelő táborba" küldeni. Vannak még ötleteid?
Előzmény: castropia (268)
Antisystem Creative Commons License 2009.06.25 0 0 269

ezeknek az aláíróknak szükségük volna egy "átnevelő táborra" mert nem értik a demokrácia lényegét, és ezt komolyan mondom.
De akkor mindjárt hozzácsaphatod magadat is a saját listádhoz, mert a jelek szerint te sem érted. Egy demokráciában mindenkinek joga van az akár demokrácia-ellenes véleményéhez is, ha közben nem valósít meg az Alkotmányba ütköző erőszakos cselekedetet. Nyugodtan követelheted az olyan istencsászárságot is, ahol Orbán és Gyurcsány szava óránként váltakozva maga a törvény, vagy Kóka megkoronázását, vagy akármit, ha éppen ehhez van kedved, ebben hiszel. És nyugodtan szervezkedhetsz is ebbe az irányba, amíg nem éred el az "erőszakkal, vagy azzal fenyegetve" c. alkotmányos korlátot.

(ezért erősen necces az a mostanság tervezett alkotmánymódosítás is, ami ellen a TASZ kavar - szerintem teljesen jogosan. A Duna-parti IQ-lightek paragrafussal akarnak kezelni létező társadalmi feszkókat - már megint...)

ÜdV

Előzmény: castropia (268)
castropia Creative Commons License 2009.06.25 0 0 268
ezeknek az aláíróknak szükségük volna egy "átnevelő táborra" mert nem értik a demokrácia lényegét, és ezt komolyan mondom.
Valamilyen kötelező szakmai továbbképzést kell előírni törvénybe, mint pl. a mérlegképes könyvelőknek is elő van írva 4 nap, akkor a média munkásoknak és szociológusoknak, vagy népművelőknek lehetne előírni év 10-15 nap kötelező szakmai továbbképzést.
(persze az óránkénti 1500 Ft óradíjat nem az állam fizetné)
Előzmény: mamicska (265)
kátyja Creative Commons License 2009.06.25 0 0 267
?
Előzmény: mamicska (266)
mamicska Creative Commons License 2009.06.25 0 0 266
fordítva...
Előzmény: kátyja (262)
Mr. L. Q. Creative Commons License 2009.06.25 0 0 263
"a munkát szerintem nem ajándékozod, a munkalehetőségről azt gondolom, hogy az mindenkinek jár"

Ok, ez persze rossz fogalmazás volt, az ajándékozást a hal odaadására akartam mondani, nem a háló használatának lehetővé tételére.
Igen, a munkásszállók is szocializációs lehetőséget szolgáltattak. Most a helyzet sokkal nehezebben kezelhető ezek miatt.
Előzmény: Antisystem (244)
kátyja Creative Commons License 2009.06.25 0 0 262

A demokráciára akkor hivatkoznak egyesek, ha ök gyöznek.

Ha nem úgy alakul, ahogy tervezve van, akkor meg jajonganak.

Egyébként mesterek a kirekesztésben, elég a klasszikusokra hivatkozni:

"El is lehet innen menni","nem a békákat kérdezik meg arról,hogy lecsapolják-e a mocsarat".

Előzmény: zividivi (257)
horex Creative Commons License 2009.06.25 0 0 261

Nemis angolul van

Körtvélyesi Tibor szanszkrit tanár

:)

Néhány honapja talaltam egy motoros filmet a youtuben

A készitője szerint Solymar. Na mondom, de akkor miért nem Solymár-nak irja

Hááát,kitunt hogy Argentinában is van egy Solymar

Csak azért irom mert érdekes , Sajokaza, Kazinccbarcika , ezek mind indiai városok lennének, má' csak a nézőseregböl itélve, gondoltam

by horex

Előzmény: Törölt nick (228)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.25 0 0 260
Röhej.

Ezek az emberek nem tudják mit jelent a demokrácia.. Ugye az ember olyan pártra szavaz, ahol azt látja, hogy támogatva van. Ha azok a pártok a népakarat szerint 5% alá esnek, akkor nem a bekerülteket kell szidni, akik másképp gondolkodnak, hanem a rendszert az 5% miatt. Persze könnyű nácizni, meg a média által megoltatott szennyet visszaböfizni stb. Ha olyan pártra szavaztak, akkor nyilván tőlük várják a támogatást, és nem a Jobbiktól. Ergo a Jobbik nem is képviselheti másodsorban őket. Normális demokrata gondokodók világosan tudják, hogy ami ott elhangzik, azt nem egy ország egészére kell érteni, hanem a limitet megütő pártok szavazóira.

Ezért nem tudom értelmezni Lendvai Ildikó beszédét sem az EP után, hogy "JUJ szélsőjobb (haha nem is) az európai parlamentben és fogjunk össze..", mert...

1, 426 ezer ember akaratát illik tisztában tartani (és mellesleg mi köze van hozzá, hogy ki kerül be.. népakaratról szól a dolog, és kit érdekel a véleménye)

2, Az országért kéne összefogni mindenkinek párttól eszmétől függetlenül, és nem egy párt ellen.

3, Ha Lendvai a szélsőjobb térnyerésétől fél, akkor üzenem neki, hogy már nem kell, ugyanis a tőkéstámogató vadkapitalista szdsz kiesett az EP választáson.
Előzmény: gavintommy (-)
zividivi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 259
Csak válaszként példálóztam a te "liberális" szabadságelméletre.
Előzmény: Törölt nick (254)
zividivi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 258
//"...Mert még nem volt rá lehetősége.."//

Azt hiszem ezt nevezik előítéletnek.

Előzmény: Törölt nick (251)
zividivi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 257
//"..ilyen esetben mindig vannak vétlen áldozatok is..."//

Nem ilyen esetben, hanem a vak háborúkban.

De mindegy, az aláírási kampányotok is ér egy szembeköpést. A demokráciára. Véletlen!
Előzmény: Törölt nick (249)
dinovercotti Creative Commons License 2009.06.25 0 0 256

Na végre.

Már ideje volt.

Előzmény: Törölt nick (255)
dinovercotti Creative Commons License 2009.06.25 0 0 253

Úgy legyen ötösöm a lottón, amennyire tudtam, hogy ez lesz a válasz.

Jöjjön egy kis Bayer Zsolt, aki egész jól rávilágít a problémátokra:

"Most az a kommunikációs stratégia, hogy Vona Gábor egy polgári körben ült Orbán Viktorral, s ebből az következik, hogy Orbán Viktor felelős a Jobbik megerősödéséért. Ezt mondja Lendvai, Bajnai… nem sorolom tovább. S akik most ezt mondják, mert kétségbeesésükben muszáj mondaniuk valamit, mind egy pártban ültek Kádárral, Biszkuval, Czinegével. Ezek ügyködnek egy ügyvédi irodában Bauer Miklóssal, a rohadt, szadista ávós tetűvel. Ezek… ezt sem sorolom tovább."

kaliban01 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 252
Ide is bejöttél OFF-olni ?
dinovercotti Creative Commons License 2009.06.25 0 0 250

Ahogy ne keverjük össze a Jobbik és a ballibeláris koalíció ártalmasságát sem. Előbbi semmi rosszat nem tett, csak retorikailag keményebb. Utóbbi társaság viszont szétverte az országot az elmúlt hét évben. Kártékonyak és ezt már bizonyították.

Előzmény: Törölt nick (249)
zividivi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 248
Melyik szemenlőtt gyújtogatott???

Vagy neked mindegy, fő az erőfitogtatás és a megtorlás???
Előzmény: Törölt nick (243)
Antisystem Creative Commons License 2009.06.25 0 0 247

Az, hogy ország-világ előtt bocsánatot kér a választás eredményéért, és demonstrálja, hogy ő bizony nem szavazott rá, ez mit jelent?

Azt, hogy nem szavazott rá, hogy nem ért egyet a többség véleményével, személy szerint sajnálja a végeredményt. Ennyit. Azt véletlenül sem, hogy "nekem nem elnököm, engem nem képvisel" ha egyszer őt választották...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (246)
Antisystem Creative Commons License 2009.06.25 0 0 245

Jaja... de az nem volt benne, hogy nekem nem elnököm, engem nem képvisel, nem tagadta egyben a demokratikus választás eredményét.

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (241)
Antisystem Creative Commons License 2009.06.25 0 0 244

Jaja, alapvetően egyetértünk, annyit hozzátennék, hogy a munkát szerintem nem ajándékozod, a munkalehetőségről azt gondolom, hogy az mindenkinek jár. Azután nyilván lesznek ezután is, akik - pont a félresiklott szocializációjuk okán - akkor se akarnak majd munkát vállalni, ha már van munkahely az illető számára a lakhelyétől elérhető távolságra vagy munkásszálló biztosításával. Akkor jöhetnek azok az adminisztratív eszközök, amelyek előmozdítják a munkavállalást. Pl a segélyezés szabályainak megváltoztatása, munkakereséshez, iskolalátogatáshoz kötése.

Erről meg eszembe jutott, hogy pl. a munkásszállók rendszerének szétbarmolása is egy olyan dolga volt a rendszerváltásnak, ami elvezetett a mai helyzethez, és azt is sürgősen reparálni kellene a lehetőségek szerint.

ÜdV

Előzmény: Mr. L. Q. (205)
dinovercotti Creative Commons License 2009.06.25 0 0 242
Vagy cinikusan odaszólnak, hogy várd ki a legközelebbi választást, te kis buzi.
Előzmény: zividivi (239)
zividivi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 240
Egyébként a véleményszabadság jegyében közlöm mindenkivel, hogy nem az én nevemben és nem az én érdekemben adósították el az országot az aláírókat képviselő küldöttek pártjai, valamint nem az én nevemben és az én érdékemben írtak alá, ismeretlen tartalmú adásvételi szerződésékek az IMF-el.
zividivi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 239
//"..A véleményszabadságba belefér, ha emberek kifejezik a nemtetszésüket..."//

Legfeljebb kilövik miatta szemüket, az aláírók harsány gúnykacajának zenei aláfestésével.

Előzmény: Törölt nick (234)
Antisystem Creative Commons License 2009.06.25 0 0 238

A véleményszabadságba belefér, ha emberek kifejezik a nemtetszésüket.

Így van. De annak van olyan módja is, amikor a tiltakozó nem kérdőjelezi meg egyben a népfelség elvét. Emlékezz rá, amikor a Bush Jr ujraválasztása után milliószám keringtek a "sorry" feliratú fényképek amerikaiaktól... az pl. egy vélemény-nyilvánítás.

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (234)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!