Tavaly vettem egy 2008-as eu2-es spidermax gt-t. Nos az a problémám vele, hogy felvillan a motor chack jelzés és akkor gázadáskor kihagy "dadog" majd megszünik a jel és jól meg visszatér az erõ egy ideig. Mi lehet a probléma?
Mostanában vettem egy Centro-t 125Ie (2009.11. 7200km) Az lenne a kérdésem, hogy a hőfokmérőnek milyen gyorsan kell emelkednie, s kb. holl áll a skálán üzemi hőfokon. Én bolyongtam a városban, (kb. 4 fok volt) s csak a kék osztás végéig jutott.... esetleg már cserélnem kell termosztátot?
HŰŰ, LESLEY haver, értettem a számot, jobb oldali első idom, meg taposo is van? tudom hivjam fel, ááá izgatott lettem , mult héáten dobtam el a motort a fagyoknál és rumlim van... ha közremüködnél megköszönném!!
Eladó Spider és alkatrész ügyben. Itteni topiktag Pino alias Fenyő típusváltás után a Spiderétől valamint hatalmas alkatrészkészletétől megválna. Sajnos ide belépni nem tud, így rajtam keresztül lehet vele kapcsolatba lépni. Helyileg Kecskemét, ha valaki felkeresné ...
helyzet az ugy állnék anyagilag kinntről hoznék be bontani spidereket, lenne rá kereslet... de a multkorjában láttam egyet sérülten árultak 250 ért, pár hete meg felismertem ugyanazt a motort kicsit kozmetikázva 500 ért :)
az elmúlt napokban vásároltam egy Spider Max GT500-at. (És, hogy a kellemes történéseket is megemlítsük, ne csak a bosszantóakat; xhege_papa egy segítőkész ember, korrekt eladó.)
Kaposváron élek, tudtok ajánlani itt a környéken megbízható szerelőt, aki ért ehhez a típushoz? (Esetleg van valakinek itt a környéken ilyen paripája?)
Alkatrészt honnan lehet/érdemes vásárolni hozzá? Egy üzemanyagtankra lenne szükségem a közeljövőben, elsősorban bontottra gondoltam.