Keresés

Részletes keresés

Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 107
Ahogy érzed. Én a Jobbik gyenge szereplésének drukkolok.
Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 105
De hát ezt mondom én is: nyilvánvaló tény, hogy indulnak a marhavagonok a koncentrációs táborokba, ha a Jobbik kerül hatalomra!
Előzmény: Gyuri atyus (99)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 104

Neked mindenki hazug és náci, aki nem veszi át a szadesz PC szövegét.

Szembe kellene nézni végre a problémákkal, nem homokba dugni a fejeteket vagy épp olyasmit ráerőltetni egy országra, amiből annak 90%-a nem kér.

Mindjárt nem lenne olyan népszerű a Jobbik se.

Előzmény: Gyuri atyus (87)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 102

"A szavazójogukat nem veheted el."

Pedig igazi szadeszliberálisként erről álmodozik. :)

Előzmény: Commander Pepe (90)
Gyuri atyus Creative Commons License 2009.05.29 0 0 99

Komolyan nem értem, miről próbálnak gagyogni itt a magukat őszintén nem nyilasként azonosító jobbosok?

Vessenek egy pillantást a Jobbik internetes környezetére, menjenek meghallgatni-megnézni egy jobbikos demonstrációt: nem maradhatnak kétségeik, ha van csepp eszük.

És becsületük.

Mire hát a konok hantázás?!

Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 98

Ezt címezd annak, aki a Jobbikra fog szavazni! Én ugyanis nem.

Előzmény: Törölt nick (94)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 96
Gyuri atyus, kisdead: könyörgöm, ne hagyjátok abba! :-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 91
Így van, nyilvánvaló, hogy aki nem úgy beszél, nem úgy cselekszik, nem olyan törvényeket hoz, nem úgy ítélkezik, ahogyan te meg a magadfajták szeretnék, az mind minimum törvénysértő, és még egyszer mondom: nagyon nagy a baj, mert ha a Jobbik hatalomra jut, akkor másnap már zsidók és cigányok tömegeit fogják a Dunába lőni.

Aki mást állít, az egyértelműen náci!
Előzmény: Gyuri atyus (78)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 90

A szavazókról beszéltem, nem a politikusokról. Radikális szavazók mindig is lesznek, és oda szavaznak, aki a leginkább közel áll hozzájuk.

Ez ellen aligha tehetsz bármit is. A szavazójogukat nem veheted el.

Előzmény: Gyuri atyus (80)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 88

"Horváth Aladárnak igaza van a cigányellenes nagykoalíció ügyében."

Persze, nem hülye ő, csak gonosz. Inkább tenne a romák beilleszkedése érdekében. Én sem cigányellenesnek születtem, szüleim sem voltak azok, szegény anyukámat ki is rabolták cigányok, mert nem volt eléggé élőitéletes velük szemben, szóval nekem ne magyarázz, légy szíves.

Előzmény: Gyuri atyus (68)
Gyuri atyus Creative Commons License 2009.05.29 0 0 87
Talán mert sokat hazudsz egy ideje, és lököd az alig leplezetten széljobbos állatságokat, aljasságokat.
Előzmény: Commander Pepe (82)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 85
Valami konkrétum bogaram, vagy te is csak anyázni jöttél?
Előzmény: Törölt nick (76)
Gyuri atyus Creative Commons License 2009.05.29 0 0 84

szerintem te vinnyogsz, baszki

egyre undorítóbban

Előzmény: Commander Pepe (77)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 83
Szerintem ha lesz ilyen politikai formáció, az fel is fogja vállalni.
Előzmény: Törölt nick (73)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 82
Ez is unalmas. Vagy mondj valami érvet, vagy inkább hanyagolj! Régebben lehetett veled beszélni, ma már egyáltalán nem.
Előzmény: Gyuri atyus (74)
Gyuri atyus Creative Commons License 2009.05.29 0 0 80
Radikális Jászi Oszkár volt - a Jobbik neonáci.
Előzmény: Commander Pepe (77)
Gyuri atyus Creative Commons License 2009.05.29 0 0 78

A Jobbik tevékenysége nyilvánvalóan alkotmányellenes, ahogyan teljesen nyilvánvaló az ügyészség és a bíróság törvénysértő magatartása is.

A Jobbik egyenruhás, próbanyilas pártmilíciát hozott létre; propagandája pedig közösségek, embercsoportok elleni uszítás.

Előzmény: Commander Pepe (71)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 77

Radikális szavazók eddig is voltak, ezután is lesznek. Eddig a Fidesz felszívta őket (ment is miatta az anyázás), most viszont úgy tűnik, a maguk lábára álltak (ezért is megy az anyázás).

Eldönthetnétek végre, mi a jó, mert a vinnyogás unalmas.

Előzmény: Gyuri atyus (69)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 75
Minden ilyen feltételezés alapvetése, hogy a Fidesz egyedül a közjó letéteményese. A Fidesz ily módon elkötelezett hívei a Fidesz érdekeit figyeli, és nem az ország érdekeit. Ha valami nem megfelelő a Fidesznek, az nem megfelelő az országnak. Vagyis, ha valamely politikai erő "árt" a Fidesznek, az nyilvánvalóan a gonosztól való, ördögi, stb. mivel aki a Fidesztől szavazatokat vesz el, az rossz ember. Ezen felül azt is üzeni ez az elmélet, hogy nincs létjogosultsága egy nemzeti radikális pártnak.

Nincs így. Ha újra politizálnék, akkor is úgy gondolnám, hogy igenis, nagyon nagy szükség van egy igazi radikális pártra. Miért hiszik azt egyesek, hogy ha a Fidesznek nem lesz egyeduralma, akkor jaj, itt a világvége? Épp ellenkezőleg, nagyon is kívánatos, hogy a Fidesznek csak a Jobbikkal együtt legyen 2/3, ez garantálná, hogy csak valóban nemzeti értékek mentén lehessen az Alkotmányhoz nyúlni.

Visszatérve az első mondatra: én egy választást nem a Fidesz érdekeinek szemszögéből figyelek, hanem az ország érdekeinek szempontjából. És az ország érdekei egy valóban nemzeti párt parlamentbe kerülését diktálják, nem azt, hogy a Fidesz halomra nyerje magát.

Mondom még egyszer: a Fidesz érdekeit ideje lenne már elválasztani az ország érdekeitől (mint ahogy sajnos el is válik, ez sokszor kiderült már).
Előzmény: Regisztrált ingyenél (61)
Gyuri atyus Creative Commons License 2009.05.29 0 0 74

Drogliberalizációt támogató szadeszesként szerintem nem kellene a fiatalok mérgezéséről beszélned.

Kifejezetten hülye és alávaló duma.

Előzmény: Commander Pepe (71)
Gyuri atyus Creative Commons License 2009.05.29 0 0 72

Mit nem értek, te szerencsétlen?

Pontosan értem, mennyire gyalázatosak vagytok.

Előzmény: T.Howard (12)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 71

Drogliberalizációt támogató szadeszesként szerintem nem kellene a fiatalok mérgezéséről beszélned.

A Jobbik erősödése szerintem sem jó dolog. De sajnos előre látható volt, már évek óta mondják sokan, hogy ez lesz. A fiatalabb generáció eddig magasról volt leszarva ebben az országban, persze, hogy odacsapódik a radikálisokhoz. És az idősebbek között is egyre népszerűbb a Jobbik, köszönhetően a folyamatos lecsúszásnak, és az általatok félrekezelt cigány kisebbségnek.

Egyébként meg ha törvénysértő a létük, akkor be lesznek tiltva. De attól még nem lesznek törvénysértők, hogy mást merészelnek mondani, mint ti.

"Se Magyarország, se Európa nem kér az újfasisztákból, ilyen politikai csoportosulásnak semmi helye a világon."

Hamarosan kiderül, mennyire kér belőlük Magyarország. Nagyon úgy tűnik, hogy van rájuk igény, és ezért nem csak a jobboldalé a felelősség, hanem a tiétek is. Az Mszp és az Szdsz teremtett olyan világot, amely táptalaja lehet a szélsőségeseknek.

Előzmény: Törölt nick (43)
Gyuri atyus Creative Commons License 2009.05.29 0 0 69
Mindig is nyilvánvaló volt, hogy a szélsőjobb igazi bázisa a Fideszben van.
Előzmény: Regisztrált ingyenél (65)
Gyuri atyus Creative Commons License 2009.05.29 0 0 68
Horváth Aladárnak igaza van a cigányellenes nagykoalíció ügyében.
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 67

Ez az! Ilyen egy igazi liberális szadeszes! A hozzád hasonlók mindig bizonyítják, hogy nem véletlenül küzdöttétek le magatokat a '90-es 20+%-ról mai 1-re. :)

Előzmény: Törölt nick (43)
Priluki Creative Commons License 2009.05.29 0 0 66
Most ne pánikolj! Zsigerből hárítasz.
Ki, és mi mondja meg, mi az egészséges magyar identitás? Ha nem ártok másnak vele, nincs gond. Ha ártok, akkor gáz van. Eddig a radikális eszmák nem ártottak. Sőt, most jövünk rá ebben a nagy elkúrásban, hogy hagytuk magunkat hülyére venni eddig. Amig az önvédelmet szolgálja identitásunk, semmi gond.

"hogy a világ legnagyszerűbb népe a magyar, akkor szerintetek nemzetáruló vagyok"

Beszélsz hülyeséget. Nem kell ilyesmit mondani. Viszont olyat se, hogy mi bűnös nemzet vagyunk, mert vannak radikális jobboldali honfitársaink.

Számomra mind a Fidesz, mind a Jobbik magyar. Leszoktam arról a görcsölésről, hogy "húúúú az egyik ilyen, a másik meg olyan".
Egészítsék ki egymást, így jobbak lehetünk. De érdemes figyelni mind a kettőt. Ne feledjük! Ők vannak értünk, és nem mi értük!

Előzmény: Törölt nick (42)
Regisztrált ingyenél Creative Commons License 2009.05.29 0 0 65
Nekem hiába nyilasozol, én fidesz tag vagyok.
De minél többet nyilasoztok, annál szimpatikusabb lesz a jobbik és nem csak nálam.
Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 64
Dehogynem, én már akkor reagáltam rá, csak máig eltart a reakció :-)
Előzmény: Törölt nick (62)
Regisztrált ingyenél Creative Commons License 2009.05.29 0 0 61
"A Jobbik-ot az MSZP hoz(at)ta létre, ők pénzelik. Mindezt azért, hogy a Fidesz ne tudjon a következő választáson 2/3-os győzelmet aratni."

Erre én is hajlok, már régen is nyitottam róla topikot.
Viszont sokat gondolkodom rajta és nem tudom mint mondjak.
Én lennék a legboldogabb ha nem így lenne.
Alapszinten, a végeken, biztos nincs így, hiszen nem egy jobbikost ismerek.
Tisztességes, becsületes emberek.

De akárhogy is van, demokrata vagyok.
Megengedhetetlen, hogy egy pártot be akarnak egyesek tiltatni.

Nem baj, ellenkezőjére sül ez majd el.
Előzmény: hangala zigazi (52)
hangala zigazi Creative Commons License 2009.05.29 0 0 60
Hidd el, ezt pártatlanul mondom, csak túl akarom élni az elkövetkező 10 évet...
Előzmény: Törölt nick (56)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!