A férj beül a tévé elé, hogy megnézze a várva várt profi bokszmeccset. Odakészít magának pár üveg sört és egy nagy tál rágcsálni valót. Ahogy elkezdődik a mérkőzés, szinte azonnal kiütéssel győz az egyik. A férj bosszúsan felkiált: - A francba! Erre vártam egész héten, és tessék: ahogy elkezdődik, máris vége van. A feleség megértően megsimogatja a fejét: - Tudom, hogy mit érzel, drágám.....
- Jön egy nő a dokihoz, kékre - zöldre verve, a doki felkiált: Istenem, mi történt magával? - A nő mondja: Akárhányszor hazajön az uram részegen, annyiszor megver. - Hm, mondja az orvos, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert. -Ezután amikor hazajön az ura részegen, vegyen egy csésze kamillateát, és öblítse a torkát, alaposon öblítse... - 2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, kisimulva, kivirágzóan néz ki, és megköszöni a csodaszert az orvosnak. - Doktor Úr, csodálatos amit javasolt, képzelje el, jön az uram holt részegen én meg öblítem, csak öblítem a torkom, ő meg nem bánt engem..... - No látja, egyszerűen csak hallgatni kell...
"Old Shatterhand megismerkedik a híres Sólyomszem főnökkel. Elszívják a békepipát, aztán azt kérdezi Old Shatterhand: - Mondd, te vagy az a nagyfőnök, aki száz lépésről egyetlen nyílvesszővel leteríti a rohanó bisonbikát? - Én vagyok. - És te vagy az, aki egyetlen lasszódobással kifogja száz vágtázó musztáng közül a legszebb csődört? - Én vagyok. - És te vagy az, aki puszta kézzel legyőzöd a Sziklás-hegység oroszlánját, a pumát? - Én vagyok. - És te vagy az, aki reggeltől estig megállás nélkül tud kefélni? - Nem, az a nővérem."
"Ismeritek a viccet a két pecásról, akik kifogják az aranyhalat? Mikor épp dobják vissza, röptében megszólal az aranyhal:
"-No, akkor most lehet egy kívánságotok!- Mire az egyik spori azonnal rá is vágja:
-Változzon az RSD vize sörré!- Úgy is lesz. Tiszta, illatos sörön ringatózik a csónak. Hínár, békalencse helyett gusztusos kis habszigetek úszkálnak körülöttük.
Nézegetik egy darabig a csodát, majd a másik pecás megszólal: