Keresés

Részletes keresés

nina_morgan Creative Commons License 2011.04.18 0 0 465

Susan az elejétől ilyen ügyifogyi, én már meg sem lepődöm a dolgain, de kétségtelen, hogy rossz irányba vitték őt. Is. Talán kezd nálam kifáradni a sorozat, azért szidom állandó jelleggel:D Bár ez sem igaz, és még mindig várom a csodát az új részeket... csak ez a számomra a végletekig érdektelen Felicia-Paul duó menne a kénköves fenébe!

Előzmény: pemex (463)
pemex Creative Commons License 2011.04.18 0 0 464

helyesen: "amerikai néplélek"

Előzmény: pemex (463)
pemex Creative Commons License 2011.04.18 0 0 463

Annyira nem volt rossz: elvetették egy új háborúskodás/konfliktus magjait: hogy Carlos összeveszett Bree-vel.

Én inkább Susan idiotizmusán akadtam ki. Ritka nagy gyökér a forgatókönyvíró, hogy ennyire végtelenül ostobának csinálta ezt a karaktert. Vagy ez az amerikai néplálem megtestesítője és örülnek hogy őbenne látják magukat tükörben ?

Előzmény: nina_morgan (462)
nina_morgan Creative Commons License 2011.04.18 0 0 462

7x18 - ez a rész kimondottan nem tetszett. Bree és Paul meg a gyagyás nyanya, mint központi téma, olyan szinten untat... most komolyan: engem a jó életbe nem érdekel, Felicia mi a tököt akar és hogyan áll bosszút Paul-on... Carlos és Andrew... a "drámai" vég... nem jött ez most be.

cudarka333 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 461

Igen, elhiszem, hogy kellemetlenül érzi magát, hogy egy barátja alkalmaztoja, kevesen viselnék jól ezt a szitut. A baj az, hogy nem látja be, hogy azért került ebbe a helyzetebe, mert a kis kertváros házának gyors visszakapása annyira fontos volt neki, hogy elkezdett netes erotikus munkát végezni. Egy kiskorú gyerek mellett ez nagyon nagy felelőtlenség.

Előzmény: Törölt nick (460)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 460

Nem az zavarja, szvsz, hogy bébisintérkednie kell, hanem az, hogy egy barátja alamizsnájára szorul. Hívjuk Susant, mert szegénynek nincs pénze. Ha belsőépítésznek kellett volna, az más szituáció lenne, hiszen akkor a képességei miatt hívták volna.

Ez egy olyan helyzet, amelyben nem jogos a harag, a legtöbben mégis sértve éreznénk magunkat annak ellenére, hogy tudjuk, hogy nem jogos...

Előzmény: cudarka333 (458)
cudarka333 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 459

Rosszul írtam: rejszoló férfiak előtt leszopni a tollserűt, az nem megalázó.

Előzmény: cudarka333 (458)
cudarka333 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 458

Hát Susie Q megint logikus. Baby sitterkedni megalázó munka, de ötvenévesen (Susan kb. annyi lehet. A második évadban, amikor megtalálta az apukáját, akkor apuci-feleség és közte volt egy ilyen párbeszéd: S: De én nem a szeretője vagyok, hanem a lánya! AF: HÁny éves maga! S: 39 AF: Látja, 40 éve vagyunk házasok. Szal Susan megvan ötven), kétgyerekes anyaként rejszoló férfiak előtt leszopni a tollseprűt, az megalázó.

Meg miért van kiakadva, hogy Renee hogy beszélt vele. Ő hogy beszélt a pénztáros csajjal.

cudarka333 Creative Commons License 2011.03.31 0 0 457

Hát az összedarabolás úgy történt, hogy:

volt drogos mama éjszaka közepén beállított a gyereket már négy éve nevelő párhoz és bejelentette, hogy jött a gyerekért. Ezt ő úgy képzelte el, hogy a kisfiút azonmód felkeltik és bejelentik, hogy - Te, fiam, az anyád ám igazából ő, csak eladott nekünk egy kis heroinért, de most már tiszta, úgyhogy öltözz és menjél vele!

Mivel ezt Youngék nem találták tökéletes megoldásnak, zakkant exnő támadott rá ordítva Mary Alic-ra, aki önvédelemből megütötte. Kicsit, jól sikerült, na.

Igen, érzelmileg tényleg az ellenszenv az első Mike részéről, de ha reálisan belegondol a történtekbe, rájöhet, hogy zakkant exnő a hunyó. Ráadásul Mike is megölt egy rendőrt indulatból, úgyhgoy lehetne megértőbb.

Előzmény: Aragorn83 (456)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.03.31 0 0 456

Az hogy a zakkant exnője, akkor már tisztán visszament a Mikekkal közös gyerekükért, de nem kapta vissza. Helyette a csajt leszúrták, feldarabolták, a testrészeit egy játékládába gyömöszölték és az egész cuccost pedig elásták a medence aljára. Érthető, hogy ezután nem szoktak együtt sörözni és meccset nézni...

Előzmény: cudarka333 (455)
cudarka333 Creative Commons License 2011.03.30 0 0 455

MIkenek tulajdonképpen mi a baja Paul Younggal? Inkább hálás lehetne érte, hogy megmentette és felnevelte a fiát, mielőtt a zakkant ex-nője egy szervkereskedőnek adja el.

nina_morgan Creative Commons License 2011.03.28 0 0 454

Én már nem is tudom elkülöníteni évadokra bontva, melyikbe mi volt - összefolynak a történések. Valahogy most az összbenyomás nem olyan, mint eddig. Nyilván, ha nézhetetlennek ítélném, nem is nézném... de attól azért messze van.

Előzmény: Aragorn83 (453)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 453

Nekem ellenben veletek tetszik ez az évad.

Én az 5. évadot utáltam nagyon azzal az albiónó muksóval. Ott poénok is alig voltak. Itt nem egyszer jókat nevetek a poénokon. Számomra átélhető Susan szála is, bár sajnálom, hogy az örök csetlő-botló Susie Q-ból beteg, csóró Susant csináltak. Renee jó pótlása szerintem Edienek, hasonló a karakter. :)

Az eddigi kedvenciem a 2., 4. és a mostani 7. évad.

Az 1., 3., 6. évadok jók voltak, elmentek egynek. :)

Az 5. évadot, pedig (ahogy említettem) untam és utáltam...

Előzmény: pemex (450)
nina_morgan Creative Commons License 2011.03.28 0 0 452

Nekem sem megy fel a pulzusom ettől az évadtól... egyedül valahogy Gaby-ék története tetszik, úgy ahogy. Bree-től már kivan a nemlétező kistöksim, unalmas; Lynette hozza a szokásos formáját, jópofa, de ennyi, Susan-ék semmilyenek.

De mégis nézem... ki érti ezt...:D

Előzmény: pemex (450)
nina_morgan Creative Commons License 2011.03.28 0 0 451

Van kidnííí, éljen :P :)

Előzmény: Aragorn83 (449)
pemex Creative Commons License 2011.03.28 0 0 450

Megkockáztatom, hogy ez az eddigi legszarabb évad... egyedül Paul feleségét hozták be, de gyenge az a szál is. Susan egyszerűen szánalmas, amit csinál, nem átélhető, életidegen. Gaby-t is mániákus idiótává nyomorították le, Lynettéknél is nagyon lapos a szitu.

Egyedül Bree-nél volt vidcces az a jelenet amikor klimaxra panaszkodik a nőgyógyásznál és pont ő lesz a pasija anyja... de annak a tetovált ácsmunkásnak a bájolgása sem hihető. Ehhh

Előzmény: Aragorn83 (449)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 449

Már van promó! :)

Előzmény: nina_morgan (448)
nina_morgan Creative Commons License 2011.03.27 0 0 448

Big pause- folytatás április 3-án.

Előzmény: pemex (447)
pemex Creative Commons License 2011.03.27 0 0 447

nem tudjátok mi van a sorozattal? A 7x17es részt várom már mióta... megint leálltak a sorozattal ?

Aragorn83 Creative Commons License 2011.03.27 0 0 446

Egy pillanatig azt hittem új rész volt és én meg elfelejtettem megnézni, de rájöttem, hogy a nálunk adásba kerülő részről van szó. :)))

Előzmény: cudarka333 (445)
cudarka333 Creative Commons License 2011.03.27 0 0 445

Hát Breen rendesen rajtavan a kapuzárási pánik, ha már a ritkánlátott unokája megjelenése is csak bosszantja, mert halasztania kell a Black Eyed Peas koncertet a szobafestővel. De Keith is elég idős már ahhoz, hogy tudja; 50-es úrinők nem járnak B.E.P. koncertre.

cudarka333 Creative Commons License 2011.03.27 0 0 444

Igen, elég hosszan lehetne folytatni a sort.

Nem tudom, hogy a végén ki fog megölni kit, de valaki biztosan meg fog valakit, mert nem múlik el évad a Lila akác közben gyilkosság nélkül.

Előzmény: AliceCsodaországban01 (442)
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 443

Valamikor a sorozat egyik részében Paul meg fogja murgálni végre azt az ujjlevágott hülyepicsát?

A meggyilkolt nő nővérét? (A hugocskáért sem volt nagy kár jelzem).

Előzmény: cudarka333 (441)
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 442

Bocs, de nem úgy volt, hogy Orson majdnem meggyilkolta Susan férjét?

Tomot tudtommal senki nem akarta még megölni...

De abban igazatok van, hogy a franc se akarna ennyire békés idillikus helyen élni...

Előzmény: cudarka333 (438)
cudarka333 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 441

Meg Lynett is anyáskodott a sorozatgyilkos Eddie felett. (akinek a karakterét tényleg úgy tudták megcsinálni, hogy a nézőben is képes volt anyai érzéseket kelteni) Szal  a Lila Akác közben minden ember gyilkolt már vagy van gyilkos családtagja. Most tényleg meg vagyok keveredve, hogy Paul gyilkosságával, akkor mi a bajuk?

Előzmény: nina_morgan (440)
nina_morgan Creative Commons License 2011.03.18 0 0 440

Bree is megölte, illetve hagyta meghalni George-ot, a krézi patikust. Valamint Bree első férjét, Rexet meg George ölte meg, rossz gyógyszert adott neki :D

cudarka333 Creative Commons License 2011.03.17 0 0 439

Pontosítok: Ennyi gyilkosság, amiből senki nem csinált nagy ügyet. Akkor miért pont Paullal van probéma?

cudarka333 Creative Commons License 2011.03.17 0 0 438

MOst így belegondolva:

Susan: férje meggyilkolt egy rendőrt, meg majdnem meggyilkolta Orsont

Bree: Fia halálra gázolta Gaby anyósát, ex férje meg meg akarta ölni Tomot

Most hirtelen ennyi gyilkosság jutott eszembe a Lila akác közben. Akkor miért vannak kiakadva azon, hogy Paul eltűntette Martha Hubert-et?

nina_morgan Creative Commons License 2011.03.09 0 0 437

A franc... hol a kimonóm?::D

Előzmény: Mrs Fred Weasley (436)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2011.03.09 0 0 436
Tudjuk, tudjuk mi, hogy ki vagy! :))
Előzmény: nina_morgan (435)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!