Szia Korosztályom, én is lelkesedtem a Levente Péterért.. de megtaláltam a jutúbon egy részt amiben ő szerepelt.. háát.. a mai szememmel már nemolyannak látom mint amilyennek kiskoromban.
Furcsa.. már nem volt emlékem az arcáról meg a stílusáról se - de újranézve ..hm.. biztos romlott a szemem. :-(
Szia Atis, nekem a vízben álló pálmafák egy darab emléket nem hoznak a felszínre - bezzeg a HakapesziMaki.. :-)))
Sose gondoltam hogy ilyenek az eredeti színei. De attól eltekintve ő az teljesen.
Én egyszer gyerekkoromban láttam a Vitéz László -t talán a tihanyi apátság udvarában.. Kemény Henrik előadásában. Látod, ez a kép azt az emléket hozta elő, mert úgy tudom hogy a Zsebtévében ő volt a bábos. Ki is volt báb.. hm.. a Frigyes mester, meg a Hakapeszi..
Ennek a kooperációnak a fö oka a keleti (elsösorbann a kinai)piaconvaló érvényesülés .Relativ ujj,nemzetköziszinten jelentéktelen vállalat ,de a volvónak egy jó "ugródeszka"betörni e kinaipiacra..
A Zhejiang Geely Holding Group ,HOLDING :
A holding társaság olyan üzleti struktúra, amelynek fő célja más Vállalatok részvényeinek birtoklása és azok irányítása. Általában nem állít elő árukat vagy szolgáltatásokat
A holding mint üzletiformát a kinaiak szivesen alkalmazzák,fö céljuk egy termék honosítása,strukturájuk áttekinthetetlen,termékeik eredete is sokesetbenn,Jogilag mindenszempontbol fedhetetlenek,hogy "más tollával ékeskednek"
Egy 8,2 % részvényesetébenn nem beszélhetünk tulajdonjogrol,még szavazati ,vezetöi ,beleszolásijogrolsem..
Gondolom hat évesen jól észrevetted a teherautó kerekét, meg a halszagot meg a kavics ropogását a cipőtalp alatt.. de annyi idősen én sose vettem észre a kiállítást magát, pedig jópár OMÉK -ra elvittek a szüleim.
Valahogy gyerekkorban nem az az észlelési szint mint felnőtten.