Érdekes világkép. Biztos naív vagyok de úgy gondolnám alapvetően azt akarjuk megnyerni és választjuk képviselőnek akinek van annyi esze és erkölcse, hogy az ország érdekeit képviselje a külföldi hisztizés és lejáratás helyett. :)
Nem fogtad a lényegét. Egy fideszes képviselő úgy sír, mintha ő lenne Mohácsi személyesen és mivel EP képviselő gyanítom hogy a világot sírja tele.
Ez szerinted oké? Én nem tudok róla, hogy itt a romákat komolyan fenyegetné valaki, molotovról is csak olyanról tudok, hogy uzsorás-ügy miatt ők vagdosták egymáshoz.
Hogy akar a fidesz úgy rendet tenni a romák között, ha már előre megalapozza a pályát annak, hogy szegény-szerencsétlen-elnyomott-ártatlanul bántott romákat itt súlyosan atrocitálják, ezres tömegek, nap mint nap?
Romákat űznek éjszaka az utcára, kergetik őket, Molotov-koktélokat dobálnak rájuk, tízezres tömegek állnak az utcákon és romaellenes jelszavakat ordítanak
Mert nem olyan fatökűek, mint a magyarok. Önként megyünk a vágóhídra. Dicső negyven gazember vezetésével.ZÁMOLY.
Bocsi, már-már komolyan vettelek. A gárda még sehol sem volt, mikor egy ismerősöm hasát már összevagdosták a kisebbségiek, csak úgy brahiból, még ifjonc korában. De még sorolhatok pár esetet. Csak akkor ez még kevésbé volt rendszeres, ahogy idős emberek agyonverése, megerőszakoása is kevésbé volt rendszeres. Vagy fiatal lányok gyilkolászása. Vagy a lincselés.
Egyénileg kérdezed vagy társadalmi szinten? Az utóbbihoz például az kellene, hogy a gárdát jogerősen betiltsák és ténylegesen hazazavarják. Sajnos, ezt az ország tízmilliós többsége nem veheti meg a boltban, csak reménykedhet benne.
Tudsz megfelelő és legális önvédelmi fegyvert mondani? Olyat amit használni is lehet, a bors-spray nem ilyen
Én konkrétan letojom, hogy mi a legális. ha körbevesz 6 darab 4 ajtós szekrény, akkor addig a pillanatig, amíg le nem fognak én max kézzel védekezhetek.
Persze ha a rózsadombi villámból kigördülne reggel a páncélozott merci este meg be én is nagyon fenkölten tudnék nyilatkozni a legális önvédelem témakörében. Én viszont itt élek a valóvilágban.
Érdekes lesz kimagyarázni ezt a Gergényi-féle rendet tevést. Nem álmodozol te véletlenül?
"Jaroka Livia Fidesz-EP
Magyarországra is jellemző az a tendencia, amit Olaszországban tapasztalni. Nagyon erős cigányellenesség van kialakulóban. Romákat űznek éjszaka az utcára, kergetik őket, Molotov-koktélokat dobálnak rájuk, tízezres tömegek állnak az utcákon és romaellenes jelszavakat ordítanak; ez olyan cigányellenességre utal, ami Európában eddig nem volt jellemző. Magyarországon is látni, hogy egyrészt a médiában, másrészt nyilvánosan, közhelyeken zajlik a romák megfélemlítése."
Nem tudom... Amerikából olyan hírek jönnek, hogy ámokfutó ifjúság halomra lőtt egy fél sulit. Lehet, hogy igazad van, de tartózkodom. Jobb szeretnék egy normális közbiztonságot, mint fegyverrel mászkálni.
Dehogy. Vannak engedélyezett (és hatékony) önvédelmi eszközök, hordhatsz olyat magadnál. A vipera speciel nem az, mellesleg, a lehető legritkábban használja bárki is önvédelemre, valahogy nem tipikusan az az eszköz.
Akkor a Viktor miért a hordát készül megpofozni a cigányok helyett? :o))))
Azért, mert nem lesz rájuk szükség. Ha a liberálbolsikat elzavarjuk, a javát kaptárba küdjük, Gergényit visszavesszük, csak ellenkező parancsot kap.Végrehajt ez mindent. Rendet tesz a cigányok között.
"Én sem tolerálom hogy fegyverrel mászkáljanak az emberek, mert ahol van, ott ölni is fognak előbb-utóbb."
Ez így nem igaz. Amerikában vannak olyan helyek, ahol a nem szellemi fogyatékos nagykorú lakosságnak kötelező a fegyverviselés. Érdekes módon a bűnözés alacsony. Te is meggondolnád, hogy bármilyen bűncselekményt elkövess ott.
Ja, de mint láthatod, téged vádolnak meg, ha van és olyan helyzetbe kerülsz, hogy kéne is. Ütnöd sem kell vele, az önvédelmi eszköz birtoklása is bűn. Vagy lásd az uborkás-bácsit.
Na ez nincs rendben. Én sem tolerálom hogy fegyverrel mászkáljanak az emberek, mert ahol van, ott ölni is fognak előbb-utóbb. De igazad van, ez sem egy állapot.
Tudom, hogy ez a topik nem az a topik. De ezt azért a fidesz kefélte el, valljuk már be! Ha már a kormánypártra nem számíthat az ember, legalább az ellenzéktől elvárná, hogy a képviselői ne Mohácsi imitátorként hülyítsék a világot.
Tiszta rózsaszin idil, hogy 14 éves kislányok is akár hazamehessenek este, és senki ne akarja őket bántani. De nem ez van sajnos. Inkább legyen nálam fölöslegesen ötmilliószór önvédelmi fegyver, mint egyszer nem amikor kéne.
Egy közeli iskoláskorú ismerősöm évek óta hord magával és a bakancsa is acélozott. Nem, nem neonáci. Mindössze az osztálya tele kisebbséggel a szünetek balhéval és a hazaút sem veszélytelen, igaz a család nem a gazdag kivételezettek elegáns gettójában lakik.