Nem AKAROK neked bebizonyítani semmit. Engem nem zavar hogy Te miben hiszel, vagy miben nem. Nem térítek nem hitegetek, nem bizonygatok. Akit érdekel megkérdezi tőlem vagy mástól. Ha el tudja fogadni tovább kérdez, ha nem megáll ott ahol van. Senkire nincs ráerőltetve semmi. Mindenki a maga útján halad. A maga tempójában. Nincs számonkérés. Mindenki a saját dolgával törődik. Vagyis a saját háza előtt söpör. Kedves lélekbúvár családtagod, vajon miben búvárkodna ha nincs lélek? Ő egyébként mondhatna a jellememről bármit, biztosan úgy van, hiszen az alapok ugyanazok. De vajon eseményeket látna -e az életemben amik megtörténtek? Sztem nem. Ne higgy ezekben a dolgokban. De ha én sétálok az utcán élvezem a napsütést vagy a szelet, hallom a madarakat és csodálom őket. Ízlelem a levegőt. Földanyát élőlényként tisztelem, a testén élek elfogadom amit kapok tőle és hálás vagyok érte. Ha Te mész az utcán? Vajon melyikünk él teljesebb életet? Ez az utolsó válaszom feléd. Kérlek engedd meg hogy abban higgyek amiben akarok. Nekem ez így jó.
Te is egy hiszékeny vagy, neked bizonyíték, nekem hamisság a jóslás!
Van nagyon jó elismert klinikai pszichológus-elmedoki-lélekbúvár a családban, aki nem folytat magánpraxist! Az ő véleménye sokkal többet számít a hívők állításainál. Ő például remekül a "vesékbe lát", olyan dolgot el tud mondani bárkiről rövid beszélgetés után, amit még az illető maga elől is rejteget.
Még mindig beképzelten elbeszélsz mellettem, nekem szólva.
Te tudod.
Én nem leledzem semmiféle "magasságokban".
Csupán a becsület, tisztesség igazság az amit elfogadok, és elítélem, megvetem a hitetetést, csalást félrevezetést, más emberek "jószándékú fosztogatását.
Rángat téged a búbánat!
Ám, ha a "sorsod", hogy hiszékeny emberek megvezetéséből, becsapásából élsz, akkor bizony lelked rajta!
Én akkor sem ártok neked, csupán rávilágítok, nincsen semmiféle jóslás-jövendőmondás, csupán hitetetés, embereket félrevezető -jó esetben léleksegítő, rossz esetben ártó- csalás.
Azt hiszem Te az a fajta ember vagy akinek ha be is bizonyítják hogy nincs igaza, akkor is igaza van. Miért érdekel téged hogy ki hogyan csap be kit? Az az ő dolguk, a kettejüké. Zavar, dühít ha becsapnak vkit? Tán Te is ezt teszed vkivel vagy valakikkel ezért bosszant annyira? Julamamit személyesen ismerem. Igen, jártam nála. Sok dolgot mondott, amit senki sem tudhatott rajtam kívül. Azóta én is megtanultam használni az intuitív képességeimet. Befelé figyelve kitárult a világ. Ő volt az egyik aki elindított ezen a belső úton. Köszönöm ezt neki. Ha te is befelé figyelnél és nem másokra vagy az egodra megértenéd hogy minden csak játék és Isten mozgatja a játékosokat. Ma én vagyok a tolvaj, holnap pedig áldozat. Addig amíg fel nem ébredsz ebből és tudatosan ki nem akarsz lépni. Mert ezt is megteheted. Félreállhatsz, és hagyhatod a többieket játszani. És akkor az ő játékuk már nem hat rád és te kezdhetsz egy újat, magasabb szinten. Kívánom neked hogy láss, érezz, hallj, ízlelj tapints és tapasztalj. Hogy megéld a világodat.
Joy! Voltál kedves és linkelted már ezt az oldat, és akkor is épp ennyire hatott meg, mint most. Miért nem veszed észre, hogy vannak olyan emberek, akik igenis hisznek az ilyen dolgokban, ÖNSZÁNTUKBÓL!!!!!!!! Merthogy az én fejemhez nem tart senki fegyvert az biztos. Ilyen "bolondokat" akarsz megtéríteni?!
Szomorúan tapasztalom, hogy az enternetes társalgási etikettnek úgy vagy bírtokában, amint az igazságosságnak.
:o(
- Én hozzád szóltam, te megpróbálsz elbeszélni mellette.
Általánosságokat, fenköltnek tűnő egymásra dobált mondatokat írsz, amelyek összességében szavak zavara, széthullott gondolattöredékek, amelyek sokmindenre alkalmasak.
Tipikus jóslat-szöveg: mindenről szól, semmit nem mond.
A legelképesztőbb az, hogy jótét léleknek képzeled magad, mert másoknak koldultál, és ezért vállveregetést vársz a sorstól!
Szemforgatás.
:o(
Én sosem kéregettem -nem is kértem- másoktól, csupán véremet adtam önzetlenül, arc nélkül. Soha senkinek nem kellett megköszönnie segítségemet, sosem vártam köszönetet, hálát, dícséretet senkitől! Bármikor adtam-adok -pénzt sosem- akkor tiszta szívvel, hátsó gondolatok nélkül tettem-teszem.
- Önreklámolod magad, amit az Indexes NETikett elfogadhatatlannak tart!
Nem megengedhetem magamnak, de az igazság megköveteli, nyilatkozzak minden csalás, hamisítás, hazugság ellen!
Egy tisztességes Világban nincsen helye a csalóknak, mások hiszékenységével visszaélő, azt kihasználó élősködőknek lelki zsarolóknak!
"Igen lehet tanulni,de mindenkinek mindent nem kellene, fölöslegesen."
De, mindenkinek, mindent meg kellene ismernie, semmiféle tudás nem fölösleges!
Csupán a mások tudatlanságát, félismereteit kihasználók, azzal visszaélők rettegnek a "Mindentudás egyetemétől", attól, hogy felnyílik a félrevezetettexeme, és elzavarják a hitetetőket a búsba!
Lehet hogy képzeleted szerint jószándék vezérel -a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve!
Nem szólanék a csalások ellen, ha azt nem a nyereségvágy, mások szándékos megvezetése vezérelné, és nem lenne mögötte oly sok kifosztás, tragédia, halál!
Az indulat nem gyűlölet, sosem személynexól, csupán a jóhiszemű rossz, szándékoltan gonosz cselekedet ellen irányul.
Emberekbe belemarni nem szoktam.
Soha.
Csaló, hazug tetteiket mélyen elítélem, a hitetetét, félrevezetést üldözöm.
Aki szeretetben él nem vezeti meg sohasem embertársait illúziókkal, ámításokkal.
A becsületesség, igazságosság soxor fájdalmas, de mindenkor emberségesebb a képmutató hamisságnál!
Szia Julamami mi ismerjük egymást! Írok közös ismerőst: Kissné Marcsi. Én a Patrik keresztanyja vagyok. De örülök hogy itt megtaláltalak!!!!!!!!! És annak is örülök hogy végre nem csak a hitetlenséget kell olvasnom, mag azt hogy kényszeresen bizonygatják hogy mi lehetetlen és mi nem. Én mindig azt mondtam hogy a csoda nem abban rejlik, ami történik, hanem abban hogy pont ott és akkor amikor Te láthatod és megélheted. Tudom hogy egyre több a nyitogatott lélek és türelemmel viselem embertestvéreim hozzáállását. Néha felszalad a szemöldököm, de nem tehetek mást, elfogadom a másik véleményét. Üdv!
Szeretetben élni, hazugságok nélkül a legjobb és legszebb dolog!
A tenyérjóslás, kártyavetés épp úgy megtanulható, mint prolitizálás, és egyéb hitetetés, félrevezetés, csalás...
Vannak, akik született tehetségei ezeknek a "tudományoknak", mások éveken át tanulják.
Vannak akik elhiszik, vannak akik nem.
Én nem csak nem hiszem, hanem elutasítom, és mindenütt küzdök az igazságért, becsületért.
Akin csupán ilyen hamisságok segítenek, annak pszichológusnál a helye!
Az is pénzbe kerül, de sokkal kevesebbe, és környezete sem szenvedi meg tébolyát!
Tedd, ha neked van lelked mások hülyítéséhez, de a nyilvános szédítésért ne remélj józanul kondolkodó emberektől elismerést!
Indulatokat vált ki belőlem az ilyen "beszélgetés?
Igen, nem tagadon.
Minden csalás, hamisítás, hazugság indulatossá tesz!
Ez, mióta eszem tudom, mindig így volt, és több, mint fél évszázad után nem is fog változni az igazság, becsületesség szeretete, másoktól is megkövetelése bennem.
Nem akarok másokat hülyíteni. Azért írtam be ebbe a fórumba, mert most kezdtem el ezzel foglalkozni, és érdekel mások véleménye, akiket hasonlóképp érdekel.
"...Eötvös gravitációs méréseiben kétféle alakú torziós ingát használt: Az első alak: a torziós dróton függő vízszintes rúd mindkét végére platinasúly van erősítve, így a rúd végein elhelyezkedő tömegek egyenlő magasságban helyezkednek el (görbületi variométer). A görbületi variométer a Coulomb-mérleg pontosabbá és stabillá tett változata, amivel a nehézségi erőpotenciáljánakderiváltjait lehet meghatározni. Ebből levezethető a potenciál szintfelület görbülete. A második alak: a vízszintes rúd egyik végére ugyancsak platinasúly van erősítve, másik végén vékony szálra erősített platinahenger lóg alá, így a rúd végein levő tömegek különböző magasságban vannak, amivel a horizontális gradienseket is meg lehet határozni (horizontális variométer). A horizontális variométer — Eötvös főműve — a tulajdonképpeni Eötvös-inga.
Horizontális variométer, az első Eötvös-inga, 1891 májusában készült el. A műszer elve igen egyszerű, ha ugyanis a két tömegre ható vonzóerő nem teljesen egyenlő, egymástól nagyságban vagy irányban eltér, akkor a rúd a vízszintes síkban elfordul, és a felfüggesztő platina szál megcsavarodik. A megcsavart drót rugalmassága a rudat eredeti helyzetébe igyekszik visszafordítani. A rúd tehát ott fog megállni, ahol az egymással szemben működő vonzó erő és rugalmas erő forgatónyomatéka egymással egyenlő... "
Nem egy cérnaszálon lógó gyűrű, és nem is "ma kezdte el", igen sok évet gógyizott rajta míg:
"Műszeréről Eötvös maga a következőket mondja:
" Egyszerű egyenes vessző az az eszköz, melyet én használtam, végein különösen megterhelve és fémtokba zárva, hogy ne zavarja se a levegő háborgása, se a hideg és meleg váltakozása. E vesszőre minden tömeg a közelben és a távolban kifejti irányító hatását, de a drót, melyre fel van függesztve, e hatásnak ellenáll és ellenállva megcsavarodik, e csavarodásával a reá ható erőknek biztos mértéket adván. A Coulomb-féle mérleg különös alakban, annyi az egész. Egyszerű, mint Hamlet fuvolája, csak játszani kell tudni rajta, és miként abból a zenész gyönyörködtető változásokat tud kicsalni, úgy ebből a fizikus, a maga nem kisebb gyönyörűségére, kiolvashatja a nehézségnek legfinomabb változásait. Ilymódon a földkéreg oly mélységeibe pillanthatunk be, ahová szemünk nem hatolhat és fúróink el nem érnek. "
hát, nem erőltetem, a kártyázást én sem :) nem igazán megy...:) viszont... mit szólsz az ingázáshoz? nálam működik, vagyis ma kezdtem el..... ésssssss azért vagyok kétségek közt, mert olvastam egy oldalon, hogy az óramutató járásával ellentétesen mozog, akkor az a NEM. Ha megegyezően, akkor IGEN. Viszont nálam fordítva van..... az ellentétes mozgás az igen, a megegyező pedig a nem.... tettem fel kérdéseket neki, és mindig így válaszolt rá.... tudom, hogy mindenkinél más...csak engem mégis "zavar"
Igen, ezzel tisztában vagyunk :) De valami módszert tudnál esetleg ajánlani?:) Mert a kártyalapok értelmezésnél (Lenormandnál) olvastunk olyat, hogy attól függ hol helyezkedik el a kérdezőhöz képest. Tehát pl. a "hölgy" lapot középre kellene helyezni és mellé valamilyen sorrendben a többi lapot? Eddig én csak cigány kártyával próbálkoztam, több-kevesebb sikerrel.
Barátnőmmel szeretnénk elmélyedni a jóslásban, főképp olyan kártyavetésben, ami Lenormand kártyával történik. Sajnos nem találtunk sehol kártyavetési módszereket, ha valaki tudna segíteni, különböző módszerek ismertetésével szívesen vennénk!