Akkor magyarázd már el nekem, hogy hogyan alkalmazod a Pillangó leírásában szereplő sablont a 6-os bajnokságra, mert más sablonról nem tudok. Ha viszont azt szeretted volna alkalmazni (de nem lehet), akkor már az 1. sorod hibás, hiszen ott az Eredmény vagy Végeredmény szövegnek kellett volna szerepeljen.
Pont azért került annak idején az OFF topikba - az első összevissza próbálkozást követően - az eredmény közlése, hogy majd a szervezők készítenek belőle egy egységesebb formát a FŐtopikba.
Bocs, de ezt én csak fontoskodásnak veszem részedről, ha meg komolyan azt hiszed, hogy ez megfelelt a fent említett formának, akkor olvasd el azt mégegyszer.
Gondoltam, hogy nem lesz jó,valami "hiba" mindig van ,pedig nagyon szeretnék megfelelni a kívánalmaknak.:)Mentségemre:azt hittem,úgy kell beírni, mint az előző bajnokságok eredményeit./ a sablonok miatt/ Bocsi Zsaa ,bulit,vegyétek tárgytalanak az újraírásomat.
Szerintem teljesen érthető volt bulité is, kötelező formai követelmények nincsenek beíráskor. De ha ezt szeretnéd hallani, akkor IGEN a Tied átláthatóbb beírás volt, viszont kevesebb információt tartalmazó, nincsenek pontszámok és összesítések.
Ha Zsolti előtted nem emel rád egy rendeset, akkor megértem az all int, így én lehet nem mentem volna bele, inkább várok egy következő lapot, és ott lesz, ami lesz. De ez már történelem ("ha" pedig főleg nincs utólag). :)
Nem kell partinapló, le tudom írni neked a partit nagyjából. Pillangó majd leellenőrzi, neki valószínűleg meg lesz, mint általában az érdekes partik.
Tévedsz, ez egy előre eldöntött, átgondolt lépés volt, hogy a következő partiban, amikor 2-esben maradok Zsolttal behúzom az all-in-t. Szerintem ez ki is derült a chat beírásomból, lehet hogy lemaradtál róla.
+2 pontot kellett elérjek Zsolttal szemben, már csak 5-en voltunk, Zsoltnak elég sok zsetonja volt, nekem emlékeim szerint 1100 körül a vak talán 150/300, épp nagy vak voltam, Zsolt rám emelt mindenki dobta, így maradtam 2-esben vele és igen, szinte a lehető legrosszabb lappal (talán 52-vel) all-in hívtam. Ha dobom, akkor maradt volna
800-am 150/300-as vaknál. Az igazából már csak 1 ellenfél ellen dobató zsetonmennyiség, ha már 2-en partiban vannak, akkor valószínűleg az utolsó játékos már rosszabb lappal is megadja az all-in-emet.
Nagyobb esélyt láttam egy 30-35%-os partiban 2-esben Zsolttal, mintsem azt várjam, hogy egy Debreceni játékos nagyobb harcba keveredjen vele.
Ha Zsolt megad (vagy nagy vak) és még valaki köztünk és akkor all-in megyek, akkor nagy eséllyel Zsolt dob és várhatom a megadó döntését mögötte. És megadás esetén mondjuk van egy 50-60%-os partim. Ha ezzel valakit kiejtek (nem Zsoltot) azzal sem megyek sokra, hiszen Zsoltnak kellő zsetonja volt ahhoz, hogy bekerüljön az 1-3-ba. Ekkor viszont nekem már csak egyetlen sorrend lett volna jó, ha én megnyerem az asztalt (800-ról), Zsolt pedig 3. lesz. A fentiek alapján sokkal jobb döntésnek tartottam bevállalni akár egy 30-35% esélyű partit és ezzel Zsoltot meggyengíteni egy kicsit és a kb. 2350-es zsetonnal már esetleg nagyobb eséllyel harcba szállni, mint sem tovább várni egy hasonló alkalomra, akár jobb lappal is.
Lehet, hogy más nem lépte volna meg, én ezt tartottam a legjobb döntésnek, amit meghozhattam. Aztán persze lehet vitatkozni velem, de akkor írjatok is hozzá valami magyarázatot, ami a fentiekkel szemben, ad egy jobb alternatívát. Ne csak azt, amit a chatben írtatok, hogy miért nem vártam egy jobb lapra.