Nekem 2 Ingersollom is van.... Alapvetően nincs bajom velük, mert csak olykor-olykor hordom...
Nem a legpontosabb órák. Engem nem zavart... Hisezn a szépsége, formája ,dizájnja miatt hordom, az igazán pontos időt a mobilomon is megnézhetem....::))
De lehet velük foglalkozni. Bp.-n, a Szetn Istán krt-n van egy órás a Visegrádi utca sarkának környékén egy egykori Órás Szövetekzeti boltban és ő nem dobta el hányingeres böfögés közepette (mint néhánys más, leginkább elem- és szijcserélő kollégája...), hogy "kinai szar" hanem szépen nekiállt és próbálta beállítani...
Amúgy az Ingersoll kábé 25-30%-os hibalehetőséggel műxik, ami első hallásra elég durva arány, de ha te a 70%-ba esel, akkor elégedett leszel vele....
Órás OKJ tanfolyam indul, felnőtt képzési rendszerben.
A tanfolyam helye: Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskola. 1082. Budapest, Práter utca 31. A tanfolyam kezdése várhatóan 2012. október, vége 2013. október.
nincs valakinek egy Sea Gull ST 19 oszlopkerekes kronoval szerelt oraja elado? Nekem volt ketto is, eladtam oket, most meg hianyzik hogy legyen... Jo lenne uveges hatlappal valami.
Üdv! Gyere le a bemutatótermembe és nézd meg személyesen mindhárom kérdéses vagy akár a többi Alpha karórát. Szeretettel várlak! Üdvözlettel: Alphawatch.hu
Milyen tokban van a 2903-as? Ugyanilyen Alpha Watch?
Általánosságban nekem eddig két kínai órám van, de mindkettő meglepően pontos és jól működik. Ha valaki egy használt svájci alternatívájaként akar ilyet venni (és a 10 eFt körül kézihúzós felhozatalhoz viszonyítja), akkor nagyon nem jár velük rosszul (ráadásul ezeket nem kell szervizelni, mert újak és új szíjat sem kell rájuk venni).
Szia! Nekem több is van, megvagyok velük elégedve. A marinák szerintem egészen jó minőségű kínai órák. Én 20-25 körüli áron vettem őket, a 14 nagyon jó. Állítólag az a nem mindegy, hogy honnan rendeled.