Keresés

Részletes keresés

Wic Creative Commons License 2008.01.16 0 0 179

de az eset már a 2. forduló után volt, ergo a bűnözők tudták, hogy meg fogják úszni, mert mszp-szdsz kormány lesz.

:o)

Előzmény: mibi (173)
eomer Creative Commons License 2008.01.16 0 0 178

ki a büdös f.szt érdekel orbán??????????

az én adómból ne bünüzön ne hazudjon a rendőr!!!!!!!!

ez olyan minimum amit még a te alacsony szinteden is elfogadhatnál

Kedves Barátom:

No1: Az én adómból ne állítsanak helyre semmit, amit köpedelem aljadék eszmetársaid szétbarmolnak, legyen az MTV-székház, autó, kuka, kirakat. Az a mocskos csőcselék, amelyik a TV-felvételekről könnyen beazonosítható, fizesse ki az egészet. Ha nem telik nekik rá, akkor fizesse az őket bujtogató FIDESZ a pártkasszából. A Grippenekért kapott kenőpénzből telhet rá.

No2. Az én adómból egy dolgot fizessen az állam ezekben az esetekben: annak a négyszáz rendőrnek a gyógykezelését, akiket a mocskos bandád hol könnyebben, hol súlyosabban megsebesített.

No3. Majd amikor mindezzel megvoltunk, lehet cincálni az esetleges rendőri túlkapásokat. Addig coki. Neked is, meg az őrjöngő csőcselék haverjaidnak is.

Előzmény: Szul (148)
Szul Creative Commons License 2008.01.16 0 0 177

a vallomása egyértelmű

rendőrruhás bünelkövető bántalmazta

valahogy nem életszerű hogy ilyet adott helyzetben valaki kitaláljon

Előzmény: mibi (171)
én12 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 176
Az a sok orvosi látleletfelvevő és orvosszakértő mind fidesznyik? Vagy nem értenek a szakmájukhoz? Csak-csak meg tudják állapítani a sebekről, hogy mikor keletkeztek és kb mi okozhatta.
Előzmény: mibi (158)
Szul Creative Commons License 2008.01.16 0 0 175

hagyjál már ezzel az ősrégi hülye hazgusággal

kit érdekel orbán?????????

ki a lóf...szt ebben az ügyben

olyanok vagytok mint  a válogatott

egy 4-0 vereség után amikor azt nyilatkoza a csapatkapitány

azért katunk 4-t és rúgtunk egyet se mert 2-0 után el kezdtek anyázni a szurkolók

orbán belehajszolja a rebisz fiúkat a hazugságba?????????

:)))))))))

Előzmény: mibi (167)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 174

Móri eset az első pillanattól kezdve .Amikor  minden utat lezártak, mindenkit engedtek ,csak két fénykép alapján kerestek  olyanokat ,akik ott  sem voltak  akkor.Igy elfogni nem sikerült azokat.Minden  bankbiztonsági, állami , rendőri, igazságügyi  rendszer beteg lóva, az állatorvosi ló  tipikus példája.  Bulvár és nem bulvár tényfeltáró riporterek  munkájának,  a média minden meghatározó és kábítóan hamis félrevezető  hibáját tartalmazza a mostani "végkifejletéig".Lezárult,igy?Nyitott kérdések sorozatával?Hibák sorozatával?Ebből általános  megitélhetőség felé nézni, rémisztő.Na itt kellene egy valódi  reform.

Előzmény: Törölt nick (142)
mibi Creative Commons License 2008.01.16 0 0 173

Tedd hozzá, hogy az ügy nem megfelelő kivizsgálása még Orbán alatt kezdődött! -:))

Lehetne folytatni napestig.  Pont ezért marhaság ezeket az ügyeket a nagypolitikához kötni.

Előzmény: Wic (169)
mibi Creative Commons License 2008.01.16 0 0 171
Te tudod, hogy miért tört be az "áldozat" orra?  Honnan?
Előzmény: Szul (166)
Wic Creative Commons License 2008.01.16 0 0 169

kissé ugyan sántít a logikád, de végülis elfogadható lenne. de akkor azt is el kell fogadni, hogy a tömeggyilkosságokat az mszp-kormány alatt nem vizsgálják ki rendesen.

úgy-e? :o)

Előzmény: mibi (161)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 168
Azért ugye megadatik nekem a jog, hogy a saját véleményemet az általam elfogadható bizonyítékok alapján magam alkossam meg, hogy ne kelljen ehhez a bíróság szakvéleményét kritika nélkül átvennem?

Én láttam a felvételt, ahol a földön fekvő emberbe minden arra járó rendőr belerúgott egyet. Az, hogy a bíróság nem tudta szétválasztani a búzát az ocsútól, mert hamisan tanúztak az érintett, számomra megkülönböztethetlen rendőrök, legfeljebb annyit ad hozzá nálam a dolgokhoz, hogy minden rendőrre gyanakodva nézek azóta.
Előzmény: mibi (144)
mibi Creative Commons License 2008.01.16 0 0 167
Na most ez miért háborít fel.  Orbán alatt meg az ügyészség volt közvetlen vezérlés alatt.  Az se volt jobb.
Előzmény: Szul (162)
Szul Creative Commons License 2008.01.16 0 0 166

hát igen és az egyszerű logikát követve máris ott tartunk ahol a magyar bíróság bíráai

valamelyik rendőr hazudik csak nem lehet bizonyítani melyik

így együtt maradnak szégyenben

igaz felelősségre vonás nélkül

a bántalmazott orra meg magátől betört...

Előzmény: Törölt nick (163)
mibi Creative Commons License 2008.01.16 0 0 165
Az USA-ban ezt rögzíti a 5th Amedment!
Előzmény: Törölt nick (155)
Wic Creative Commons License 2008.01.16 0 0 164

nem egészen.

hogy komplett szakaszok összevissza hazudnak, hogy egymást mentsék.

Előzmény: Törölt nick (159)
Szul Creative Commons License 2008.01.16 0 0 162

2006 szept és nov között egyértelműen politikai befolyás alá került a rendőrség

magánviselték a gyurcsányi hatalomgyakorlás minden jellemzőjét

hol amatörök voltak

hol agresszívak

hol össze-vissza beszéltek

hol törvénytelenek

most hazudnak

öszintén sajnálom azokat a tisztességes renöröket akiket belekevertek ebbe azzal hogy az egész állománnyal levetteték az azonosítót jogellenesen

ez volt a cél a törvényi felelősségre vonás ellehetetlenítése

ez a gyurcsányizmus

csak a hülyék meg te nem látod mi történik

szégyen Magyarországra

szégyen a Köztársaságra

Előzmény: Törölt nick (152)
mibi Creative Commons License 2008.01.16 0 0 161
Fogadjuk el, hogy jó logika mentén gondolkozol.  remélem akkor egyetértesz azzal is, hogy Orbán miniszterelnöksége miatt meg a tömeggyilkosok tobzódtak Magyarországon.  Akkor történt ugyanis a móri ügy és ugye ilyesmi azóta se fordult elő.
Előzmény: Wic (156)
én12 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 160
Ő is hamisan vall, de ezért nem büntethető, ebben igazad van. A tanu már büntethető. Ő max megtagadhatja a vallomást, ha az magára, vagy közvetlen hozzátartozójára negatív kihatású lenne.
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 159
Mármint hogy hazudott egy rendőr, hogy védje magát?
Szerintem annyira nem lesz nehéz....
Előzmény: Wic (156)
mibi Creative Commons License 2008.01.16 0 0 158
Egyrészt igazad van, másrészt meg nem.  A büntethetőség lényege a bizonyíthatóság.  Innentől kezdve adott egy sérült ember, akit valószínűleg megvertek.  Valószínűleg a rendőrök. De az is lehet, hogy a sérüléseit mondjuk azért szerezte, mert mondjuk meg kellett fékezni, mert átment dühöngőbe.  A franc tudja.  Innentől kezdve viszont nem vádolhatod meg en bloc az összes rendőrt, aki a környéken volt.  Kérdezem például, hogy honnan tudjuk, hogy rugdosták?
Előzmény: én12 (149)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 157
Legjobb tudomásom szerint, de majd a jogilag képzettebb nicket kijavítanak, ha marhaságot írok:)
Wic Creative Commons License 2008.01.16 0 0 156

Tegyük fel, hogy igazad van és hazudnak. Ha Orbán Viktor lenne a min.elönök, akkor nem hazudnának?

hoznál példát 1998-2002 közöttről hasonló esetre?

Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 155
S ha ezt bíróság előtt vallomásban teszik, akkor az hamis vallomás, akár tetszik, akár nem.

Nem azért, de a vádlott "hamis" vallomást tehet (amennyiben azzal más konkrét személyt nem vádol bűncselekmény elkövetésével), mivel nincs igazmondásra és önvádra kötelezve.
Előzmény: én12 (149)
Wic Creative Commons License 2008.01.16 0 0 154
kissé offtopiknak tűnsz, kedves. :o)
Wic Creative Commons License 2008.01.16 0 0 153

látom, a te vitakultúrád csúcsa szintén a személyeskedésben merül ki. :o)

érvek sehol, csak a fröcsögés. ez lenne a ballib oldal?

Előzmény: drzyx (119)
mibi Creative Commons License 2008.01.16 0 0 151
Bíztam benne, hogy ebből kimarad a nagypolitika.  Tévedtem.  Mi köze van ehhez az ügyhöz annak, hogy ki a miniszterelnök.  Csak azzal ne gyere, hogy miután gyurcsány ellen tüntettek egyfelől (tüntetők) jogosak voltak a jogséretések, másfelől (rendőrök) Gyurcsány miatt jogsértettek a rendőrök. 
Előzmény: Szul (141)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 150
PS: Kegyetlenül nehéz munka vár ránk, de el fogjuk végezni... :--[

Mit is fogsz elvégezni?:)
Előzmény: passenger_to_frankfurt (120)
én12 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 149
Válasszuk ketté.
Van egy bűntett (legyen például rendőrök által elkövetett bántalmazás). Ennek ténye nem kétséges, egyes embereket még a kamera előtt is vertek, rugdostak - teljesen feleslegesen. Ez a tény.
A másik dolog a bizonyíthatóság, hogy ki tette. (Itt a bűncselekmény megléte bitonyított, hacsak nem mondod, a saját szemednek se hiszel.) No, ha látod, hogy négyen rugdossák a földön fekvő delikvenst, majd mind négy azt állítja, nem ő volt, s nem is tudja, hogy ki, akkor bizony hazudnak, S ha ezt bíróság előtt vallomásban teszik, akkor az hamis vallomás, akár tetszik, akár nem. Egyetlen szerecséjük, hogy a tett elkövetésekor nem voltak beazonosíthatók.
A lépcsőn leesés, ágyról leesés meg hasonlók régi trükk, ezt már senki nem veszi be.
Előzmény: Törölt nick (136)
Szul Creative Commons License 2008.01.16 0 0 148

ki a büdös f.szt érdekel orbán??????????

az én adómból ne bünüzön ne hazudjon a rendőr!!!!!!!!

ez olyan minimum amit még a te alacsony szinteden is elfogadhatnál

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 147
Te, képzeld én nem is tartozom a Rendőrség állományába.

Dehogynem:) csak nem tudsz róla:)

Téged itt rendőrnek tartanak, így hát az is vagy és punktum:)
Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 146
Nem is kell komolyan regálni rá.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!